Çaykur Rizespor Maçı Kamp Kadrosu Belli Oldu!

herhangi bir sakatlığı yok. hoca tercihi ile kadroya alınmadı. tudor kendisini takım oyununa uyması gerektiği konusunda uyarıyordu. henüz ilk antrenmanda kenara çekip fırçalamıştı. yine de kadroya almaması sürpriz oldu.
yildiz.png
yildiz.png
yildiz.png
yildiz.png
(quakerboy - 17 şubat 2017 15:40)

İyi bu adam yüzünden de Bruma gider. Hagi' nin Misimovic' i harcadığı gibi..

bruma son haftalatda iyice bencil olmaya başlamıştı ve faydasıda giderek azalıyordu. ben hocanın kararını destekliyorum. biraz sabredip olacakları görelim. ayrıca hakanı direk kesmesi futbolcudanda anladığını göstetiyor. birdahada forma vereceğini sanmıyorum.

F3111 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Adam daha şikayet mektubunu yazamadı bu ne hız :D

haha.

Saka bi yana, nedir bu cezanin sebebi?

Ulan ülke futboluna bak anasini satayim. Ceza almayan takim kalmadi. Yakinda genclerbirligi falan ceza yerse sasirmam, malum Ilhan Reis de yok artik. Kesin har vurup harman savururlar artik.

Hey gidi Ilhan Reis hey, az kazik sokmadi üc büyüklere. adam 1'e alip 10 degil 50'ye satiyordu. Hic bir zaman da sampiyon olmayi ya da üst siralara oynamayi düsünmedi.

Bi nedeni vardir,durduk yere kadro disi birakmaz
valla eğer doğruysa Tudor haklı gibi gözüküyor denilen şu :
Bruma ağrıları var diye ilk antrenmana katılmamış ikinci antrenmanda isteksiz tavırlar sergilemiş , Hoca da bunu yedek takımda oynatmış o da kapris yapıp benim ağrılarıma devam ediyora getirmiş.. Tudor da sen bilirsin kardeş bi dahaki maça görüşrüz demiş :D

Yav koskoca gs bi adamin ayagina mi bakacak? Herif bencil, ustune bitiricilik sifir, defansa yardim yok, abuk subuk fantaziler deniyor. Son maclarda bizim bile dikkatimizi cekiyordu. Ustune antremanlarda da ayni boku yemis ki boyle bi karar almis.
Hocamin sonuna kadar arkasindayim bu konuda. Herkes ayagini denk alsin...

valla eğer doğruysa Tudor haklı gibi gözüküyor denilen şu :
Bruma ağrıları var diye ilk antrenmana katılmamış ikinci antrenmanda isteksiz tavırlar sergilemiş , Hoca da bunu yedek takımda oynatmış o da kapris yapıp benim ağrılarıma devam ediyora getirmiş.. Tudor da sen bilirsin kardeş bi dahaki maça görüşrüz demiş :D

Mactan sonra gercekleri anlatir hoca

Bravo hocam. Arkandayız.

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mactan sonra gercekleri anlatir hoca
Bu adamın bu hareketlerini görünce Bielsamızı bulduk diyorum eğer Tudor sene sonu şampiyon yaparsa sözleşmesi uzatılmalı böyle bir şans bir daha gelmez inanılmaz bir hoca deneyimi bizi bekliyor.. Bruma da daha hırslı dönücektir

herhangi bir sakatlığı yok. hoca tercihi ile kadroya alınmadı. tudor kendisini takım oyununa uyması gerektiği konusunda uyarıyordu. henüz ilk antrenmanda kenara çekip fırçalamıştı. yine de kadroya almaması sürpriz oldu.
yildiz.png
yildiz.png
yildiz.png
yildiz.png
(quakerboy - 17 şubat 2017 15:40)

Bu Kuaker boy mudur nedir heryerden çıkıyo kimdir bu mehmet özbek mi :D

Bruma son donemde hem bencillik yapiyor hem de saha icinde arkadaslarina firca atiyordu.

Bu tip ayarlar iyi gelir. Antrenor "Dediklerimi yapmazsan kadroda olamazsin" mesaji vermelidir, nitekim Tudor verdi mesaji brumaya.

Ammma kimse ustunde durmamis ama asil mesele Hakan Balta!! Pili bitmis sinsi her donem israrla oynuyor . Eger baltayi dusunmeyip sene sonu yollarsa buyuk is yapmis olur. Bu yil umarim sene sonuna kadar ona muhtac olmaz. Balta , Sabri ve Semihin malesef 1 yil daha sozlesmesi var. Tudor dikkatli olmali. Cunku selcuk ve balta takimdaki yeniceri elebaslaridir.

Brumaya ayar verirsin kolay ama Selcuk ve Baltaya ayar vermeye kalkarsan ayagini kaydirirlar. Bu isi sene sonuna kadar Balta ile sinirli turup sene sonu yeniceri elebaslarini yani Selcuk, balta, sabri ve semihi yollamak zorundasin yoksa seni oyle bir bitirirlerki aklin fikrin sasar.

Aman dikkat.

İki adam yok diye maç gitti gözüyle bakmak bana abartı geliyo. Unutmayalımki 1-2 ay önce Tudor'un yönettiği Karabük takımın yarısı eksikken tam kadro Bruma'lı Galatasaray'ı yenmişti.

Ki bence Tudor açık bi şekilde Bruma'ya takım için oynamazsan kesiği yersin mesajı vermiş. Bakıyorum forum her zamanki gibi galeyana gelmiş.

Rikerink'in sisteminde Bruma vazgeçilmezdi ama takım leşti, bakarsınız Tudor'da vazgeçilmez diye bişey olmaz ama takım iyi olur. Biz de bunu istemiyo muyuz zaten yıllardır?

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

5 zencisiz Karabük diye seviniyoduk yine hüzünlendim ;(

Ah Lincoln acayip bir adamdı Keita ve lincoln içimde uktedir fazla izleyemediğimiz 2 adam bir de Frank Ribery var tabi :(

Ora birer adet Pino ve Giovanni de yazalım. Helede pino adamı o şerefsiz ünder mi ne ta nerelere yollatti

Envoyé de mon iPhone SE en utilisant Tapatalk

tinercileri düşünmesi normalde rizede takılırsak o maç prestije dönecek

Böyle bir maç da skora(gol+asist) en fazla etki eden adamını kadroya almaz ve yenilirsen eleştirilirsin.

Geri
Üst Alt