Çaykur Rizespor Maçı Kamp Kadrosu Belli Oldu!

Az sabır beyler hem uzun vadeli, hoca takımı olalım, oyuncuya dayalı düzen olmasın diyoruz hem de 1 maç bile sabredemiyosunuz. Bruma bence de kadroda olmalıydı ayrı konu ama şu zamana kadar gözlemlediğim kadarıyla ben Tudor'a güveniyorum. Kompleksli ve torpilci bi hoca olmasına ihtimal vermiyorum.

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Felkamp geldi aklima bir besiktaş maçı öncesi

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yonetim yarin kendini daha az zora sokmak icin bu hamleyi yapti , bu net hepimiz biliyoruz, bu yonetime bugun tudor degil karabuk un dun aldigi yeni teknik direktor icin baski yap ,hadi bir dusunelim derler

bu bir kenara

benim buradaki elestirim apacik forumdakilere , sarper guzel yazmis "bir seyi de siz bilmeyin kardesim" diye

artik Gs seyircisi cag atladi herseyi herkesten iyi bilmekte

Pardon da sen neyi biliyorsun acaba ekonomi de bilgin olabilir ama futbol ile ilgili titrin nedir.

Ancak millete kibarca laf sokun. Kendin diyorsun etli sutluye karışmam pilavı ikramı yiyip mojitom ile instagram dan keyif catarim bir hata derman olmayan tiltim ile diye.

Kalkıp da olmayan bilgimiz ile yönetime girmeye oradan buradan nemalanmaya çalışmiyoruz ki. Kimi kahve ağzı kimi daha sofistike biçimde kafasında düşündüğünü yazıyor.

Yönetimi sözde denetleyen ve secenlerin bu ilgisiz ve yavsaklik sınırlarına varan tutumu gorgusuzlugu yüzünden taraftar doluyor. Kalkıp da yönetmek için onu indirip bunu getirmek için değil.

Sap ile samanı karistirmayalim

en azından yedek olmalıydı

neyse bekleyip göreceğiz rize maçı nasıl geçecek bakalım umarım hoca aklındakileri sahaya yansıtır ve iyi bir sonucla döneriz

Ben hocanın sonuna kadar arkasındayım. Eğer iyi olucağını düşünseydi oynatırdı. Bende bu intibayı bıraktı hoca.

Ben hocanın sonuna kadar arkasındayım. Eğer iyi olucağını düşünseydi oynatırdı. Bende bu intibayı bıraktı hoca.
içimde bir his yarın kazanıcağımızı söylüyor.. ayrıca bu sene ilk defa heyecanlıyım hiç bir maçta istek bırakmadı Jor.. omurgaısz takım istemiyoruz basan pres yapan Gerçek Galatasaray ruhu istiyoruz böyle oynarsak ne rakip takımlar kalır ne hakemler ne de federasyon.. bu ayak oyunlarını başaramıcaksınız DEmirören ve çetesi

Muslera - Sabri - Ahmet - Semih - Linnes - Nigel - Selçuk - Yasin - Sinan - Garry - Podolski

Bence bu kadro çıkıcak.

Bence sorunun cevabı
Herkes egosunu kenara bırakacak takımı için savaşacak
Podolksinin Bruma nin tavırlarından çok rahatsız olduğu haftalardır söyleniyor

Pardon da sen neyi biliyorsun acaba ekonomi de bilgin olabilir ama futbol ile ilgili titrin nedir.

Ancak millete kibarca laf sokun. Kendin diyorsun etli sutluye karışmam pilavı ikramı yiyip mojitom ile instagram dan keyif catarim bir hata derman olmayan tiltim ile diye.

Kalkıp da olmayan bilgimiz ile yönetime girmeye oradan buradan nemalanmaya çalışmiyoruz ki. Kimi kahve ağzı kimi daha sofistike biçimde kafasında düşündüğünü yazıyor.

Yönetimi sözde denetleyen ve secenlerin bu ilgisiz ve yavsaklik sınırlarına varan tutumu gorgusuzlugu yüzünden taraftar doluyor. Kalkıp da yönetmek için onu indirip bunu getirmek için değil.

Sap ile samanı karistirmayalim

Iste tam da bu yazdiklarin sebebiyle , dogrudur bugunku gibi yonetim anlayisiyla bu klupten bir yol olmaz , hemfikirim ama bugun okuduklarimla
sunu da cok net soyleyim , bu seyirci mantalitesi ile de bir gram ilerleme olmaz

rize maci uzerine derbi kaybedilsin sneijder ile bruma olmadan , "yol yakinken ayrilalim" yazanlar 1 hafta once tudor da tudor diyenler olacak , buradayiz insallah hakli cikmam

Tudor; Bruma ve Hakan Balta'yı kadroya almaması hakkında, kulüp yetkilileri aracılığıyla "Kadro tercihi tamamen bana ait. Şu an tüm konsantrasyonumuz Çaykur Rizespor ile yapacağımız maçta. Kadro tercihi ve Bruma ile ilgili her türlü soruya maç sonundaki basın toplantısında cevap vereceğim." açıklamasını yaptı.

İki adam yok diye maç gitti gözüyle bakmak bana abartı geliyo. Unutmayalımki 1-2 ay önce Tudor'un yönettiği Karabük takımın yarısı eksikken tam kadro Bruma'lı Galatasaray'ı yenmişti.

Ki bence Tudor açık bi şekilde Bruma'ya takım için oynamazsan kesiği yersin mesajı vermiş. Bakıyorum forum her zamanki gibi galeyana gelmiş.

Rikerink'in sisteminde Bruma vazgeçilmezdi ama takım leşti, bakarsınız Tudor'da vazgeçilmez diye bişey olmaz ama takım iyi olur. Biz de bunu istemiyo muyuz zaten yıllardır?

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Iste tam da bu yazdiklarin sebebiyle , dogrudur bugunku gibi yonetim anlayisiyla bu klupten bir yol olmaz , hemfikirim ama bugun okuduklarimla
sunu da cok net soyleyim , bu seyirci mantalitesi ile de bir gram ilerleme olmaz

rize maci uzerine derbi kaybedilsin sneijder ile bruma olmadan , "yol yakinken ayrilalim" yazanlar 1 hafta once tudor da tudor diyenler olacak , buradayiz insallah hakli cikmam

10000 kişi arasından seçilen 15 kişi bu kadar saçma sapan iken.

5.000.000 fanatik arasında fikir beyan edenler de sacmalayacak tabi bundan doğal ne var.

Vasatliklar havuzunda seçen aynı seçilen ondan da beter veya aynı.

Ben diyorum ki yönetimler ve seçen havuz yetkin ve ilgili olmazsa taraftar da bu şekilde olur. Öfke kontrolünde sıkıntı yaşıyorum bu ilgisizlik Vasatlik, yüzünden. Sadece futbol özelinde değil her alanda.

Kimse ağlamasın takım dingonun ahırı oldu diyende bizdik
Aha geldi delinin teki gerekeni yapıyor
Umarim olay büyümeden kapanır Bruma da bir adım atar
Bu yıl onun yılı heba edeceğini sanmıyorum

Bjk stadini imreniyorsun

Geri
Üst Alt