- 20 Haziran 2011
- 60.942
- 69.347
- 4.758
Kahpece 1 karardıHiç unutmam,2007-2008'de seyircisiz Bjk derbisine saatler kala Hakan Şükür ve Lincoln'ü çat diye kadro dışı bırakmıştı Feldkamp.Maçı da zorlansak da 2-1 almıştık.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kahpece 1 karardıHiç unutmam,2007-2008'de seyircisiz Bjk derbisine saatler kala Hakan Şükür ve Lincoln'ü çat diye kadro dışı bırakmıştı Feldkamp.Maçı da zorlansak da 2-1 almıştık.
Ah Lincoln acayip bir adamdı Keita ve lincoln içimde uktedir fazla izleyemediğimiz 2 adam bir de Frank Ribery var tabiKahpece 1 karardı
Yonetim yarin kendini daha az zora sokmak icin bu hamleyi yapti , bu net hepimiz biliyoruz, bu yonetime bugun tudor degil karabuk un dun aldigi yeni teknik direktor icin baski yap ,hadi bir dusunelim derler
bu bir kenara
benim buradaki elestirim apacik forumdakilere , sarper guzel yazmis "bir seyi de siz bilmeyin kardesim" diye
artik Gs seyircisi cag atladi herseyi herkesten iyi bilmekte
:asd22:evladı rodriguese yer açmak için armindomuzu kesmiş gibime geldi evlatçı tudor
içimde bir his yarın kazanıcağımızı söylüyor.. ayrıca bu sene ilk defa heyecanlıyım hiç bir maçta istek bırakmadı Jor.. omurgaısz takım istemiyoruz basan pres yapan Gerçek Galatasaray ruhu istiyoruz böyle oynarsak ne rakip takımlar kalır ne hakemler ne de federasyon.. bu ayak oyunlarını başaramıcaksınız DEmirören ve çetesiBen hocanın sonuna kadar arkasındayım. Eğer iyi olucağını düşünseydi oynatırdı. Bende bu intibayı bıraktı hoca.
Pardon da sen neyi biliyorsun acaba ekonomi de bilgin olabilir ama futbol ile ilgili titrin nedir.
Ancak millete kibarca laf sokun. Kendin diyorsun etli sutluye karışmam pilavı ikramı yiyip mojitom ile instagram dan keyif catarim bir hata derman olmayan tiltim ile diye.
Kalkıp da olmayan bilgimiz ile yönetime girmeye oradan buradan nemalanmaya çalışmiyoruz ki. Kimi kahve ağzı kimi daha sofistike biçimde kafasında düşündüğünü yazıyor.
Yönetimi sözde denetleyen ve secenlerin bu ilgisiz ve yavsaklik sınırlarına varan tutumu gorgusuzlugu yüzünden taraftar doluyor. Kalkıp da yönetmek için onu indirip bunu getirmek için değil.
Sap ile samanı karistirmayalim
Muslera - Sabri - Ahmet - Semih - Linnes - Nigel - Selçuk - Yasin - Sinan - Garry - Podolski
Bence bu kadro çıkıcak.
Iste tam da bu yazdiklarin sebebiyle , dogrudur bugunku gibi yonetim anlayisiyla bu klupten bir yol olmaz , hemfikirim ama bugun okuduklarimla
sunu da cok net soyleyim , bu seyirci mantalitesi ile de bir gram ilerleme olmaz
rize maci uzerine derbi kaybedilsin sneijder ile bruma olmadan , "yol yakinken ayrilalim" yazanlar 1 hafta once tudor da tudor diyenler olacak , buradayiz insallah hakli cikmam
Iste tam da bu yazdiklarin sebebiyle , dogrudur bugunku gibi yonetim anlayisiyla bu klupten bir yol olmaz , hemfikirim ama bugun okuduklarimla
sunu da cok net soyleyim , bu seyirci mantalitesi ile de bir gram ilerleme olmaz
rize maci uzerine derbi kaybedilsin sneijder ile bruma olmadan , "yol yakinken ayrilalim" yazanlar 1 hafta once tudor da tudor diyenler olacak , buradayiz insallah hakli cikmam