Çaykur Rizespor Maçı Kamp Kadrosu Belli Oldu!

Bu maçı kazanmamız her açıdan büyük önem kazandı bu olay sonrası.

Hocamın arkasındayız

Sent from my iPhone using Tapatalk

Brumayı izleyenler son haftalarda bencil oynadığını, piyasa yapmaya çalıştığını net şekilde görür. Kimse galatasaraydan büyük değil, aslında bu olay takımdaki futbolcuların nasıl istediği gibi at koşturduğunu gözler önüne sermiştir. Twitter

Bruma eğer antrenmandaki hal ve hareketlerinden ötürü kadroya alınmamışsa helal sana Tudor. Türk futbolu ne çektiyse kendini bir şey sanan futbolculardan çekiyor. Yahu arkadaşlar bu lig hocayı göndermek için kötü oynayan futbolcuları gördü. Herkes haddini bilecek. Ast üst ilişkileri korunmalı.

Açıkçası müdürüme caka atacak göt bende yok. Benim yanımda çalışan personellerimde de bana caka atacak göt olduğunu sanmıyorum. Bu işler böyle.

Son düzenleme:
Zorlanırız Ama kazanırız gibime geliyo erenin olmaması daha büyük kayıp olcak Tudorun sistemine eren uygun podolski koşmaz bence
Hoca değişiklikleri iyi yansır genelde,umarım çok koşup tempo yapıp alırız bir şekilde.Eksikler can sıkıyor ama.Muslerayı çıkarsan karabük kadrosundan kötü kadro.

Her ne tuhaf karar olsa da sabır gösterelim, adam daha yeni hocamız oldu

Bence yırtınmayalım, sarı kart sınırı sebebiyle kesilmediyse salakça 1 karar. Sadece son maçı baz alalım takımda 1 tane üretken adam yok 1 kişi sorumluluk almıyor. Adam Eren'e 1 gol attırdı, diğer yaptığı asistte de Podolski'nin gol attığı hakem faul verdi. Adam takımda kimse oynamıyorken bile takımı sürükleyebilecek yetenekte bi futbolcu. Arada bencillik yapıyorda bu seneki gol-asist istatistikleri gayet iyi Eren'in de yediği bir sürü asisti var. Bal yapmayan arı tarzı yorumlar gülünç adama Volkan Şen muamelesi yapıp boşuna kendinize güldürmeyin.

Bruma yapılan çift kale maçta sergilediği bencil tavırlar ve gereksiz çalımları yüzünden kadro dışı kalmış..

TaPaTaLk

Hoca değişiklikleri iyi yansır genelde,umarım çok koşup tempo yapıp alırız bir şekilde.Eksikler can sıkıyor ama.Muslerayı çıkarsan karabük kadrosundan kötü kadro.
ben öyle düşünmüyorum gayet yeterli bi kadromuz var tek tek bakmak gerekirse : Linnes dediğin adam sadece fırsat verilmemiş çok iyi bir oyuncu.. Ahmet çalık nerde durucağını biliyo .. Chedjou özünde kötü topçu değil motive sorunu var .. Rodriguez solda oynarsa gerçekten çok etkili olucaktır. Podolski kendini oyuna verirse gerçek bir star.. yasin beklenmicek derecede istikrarlı bu sene.Hamle oyuncumuz sinan var birde

Deplasmanda en çok skor üreten adam kadrodışı :(

Yenilirsek alacagi tekpiler simdiden belli diyebiliriz.

Verstuurd vanaf mijn SM-G925F met Tapatalk

Bruma daha kontrat da uzatmadı fazlada şımartmayalım

Bruma defansa yardim etmediginden + cok bencil oynadigindan kizaga cekildi diye dusunuyorum... Bence dogru bi karar, son haftalarda burnu 2 metre havada geziyordu... Soyle 1-2 mac kadroya giremezse belki ayaklari tekrar yere basar ve daha cok calisir...

Kanatlar Garry - Yasin olur herhalde

Bruma'nın son dönemki ciddiyetsiz tavırlarından dolayı bu kadro dışı kapma durumuna şaşırdığımı söyleyemeyeceğim ne yazık ki.

Tudor ne kadar doğru bir tercih olduğunu net kanıtlamış oldu. Başarılı olur veya olamaz. Ama takım içinde at koşturma durumunu bir nebze de olsa kısıtlayacakmış gibi duruyor.

Umarım Rize maçını kazanırız da millete yem olmaz Tudor hocamız.

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk

ben öyle düşünmüyorum gayet yeterli bi kadromuz var tek tek bakmak gerekirse : Linnes dediğin adam sadece fırsat verilmemiş çok iyi bir oyuncu.. Ahmet çalık nerde durucağını biliyo .. Chedjou özünde kötü topçu değil motive sorunu var .. Rodriguez solda oynarsa gerçekten çok etkili olucaktır. Podolski kendini oyuna verirse gerçek bir star.. yasin beklenmicek derecede istikrarlı bu sene.Hamle oyuncumuz sinan var birde
Sneijderin olmadığı maçlarda çok zorlanıyoruz birde bruma eklendi.Bu 2 oyuncu olmasa,ilk 10 a zor girer bu takım bana göre ama düşüncene saygı duyarım,umarım yarın gerekli performansı gösteriririz,yoksa sezon sonuna kadar hepimizi kötü bir dönem bekliyor.Ha şu da var hoca faktörü de çok önemli,belki sezon başından beri tudor olsa 5 puan öndeydik.

Bu maç gerçekten kazanıp kazanmamaktan çok daha önemli olan şey benim için
Galatasaray'ın kazanmak için savaşması futbolcuların sahada Tudor'un klübede savaşması kazanmayı istemesi

haha.

Saka bi yana, nedir bu cezanin sebebi?

Ulan ülke futboluna bak anasini satayim. Ceza almayan takim kalmadi. Yakinda genclerbirligi falan ceza yerse sasirmam, malum Ilhan Reis de yok artik. Kesin har vurup harman savururlar artik.

Hey gidi Ilhan Reis hey, az kazik sokmadi üc büyüklere. adam 1'e alip 10 degil 50'ye satiyordu. Hic bir zaman da sampiyon olmayi ya da üst siralara oynamayi düsünmedi.
kendi cebini düşünüyor bunlar ne olacak umurlarında değil başarı , kupa..

İnşallah Tudor yanıltmaz bizi bu kararlarına Selçuk-Sarbi-Semih-Hakan gibi vurdumduymaz adamlar içinde uygular onlarda kesik yer hayırlısıyla

Şaşırtan bir karar böyle bir şey beklemiyordum. Bruma gibi oyuncuyu durduk yere kadro dışı bırakmaz diye tahmin ediyorum illa ki hak edecek bir şeyler yapmıştır. Son zamanlardaki hal hareket ve tavırları son derece rahatsız ediciydi zaten iyi olmuş. Hem Sneijder yok o yüzden kanatlarda kimin oynadığının da çok bir önemi yok bana göre. Sneijder olmadığında hepsi koca bir hiç bunu Kayseri maçında yeniden gördük. Hem Bruma kayseri maçında vardı da ne oldu diye sorarlar adama? Sneijder olmadan Rize maçını ancak takım olarak oynayabilirsek veya savaşabilirsek kazanabiliriz.

Lakin hoca büyük bir risk almış bu bir gerçek. Rize maçını kazanırsa disiplinli hoca olduğunu gösterdi takımı hizaya getirdi denir, puan kaybedilirse böyle olacağı belliydi denir medya tarafından üzerine yüklenilir.

Geri
Üst Alt