- 15 Aralık 2011
- 18.638
- 7.348
- 1.513
Bu maçı kazanmamız her açıdan büyük önem kazandı bu olay sonrası.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Zorlanırız Ama kazanırız gibime geliyo erenin olmaması daha büyük kayıp olcak Tudorun sistemine eren uygun podolski koşmaz benceBu maçı kazanmamız her açıdan büyük önem kazandı bu olay sonrası.
Hoca değişiklikleri iyi yansır genelde,umarım çok koşup tempo yapıp alırız bir şekilde.Eksikler can sıkıyor ama.Muslerayı çıkarsan karabük kadrosundan kötü kadro.Zorlanırız Ama kazanırız gibime geliyo erenin olmaması daha büyük kayıp olcak Tudorun sistemine eren uygun podolski koşmaz bence
ben öyle düşünmüyorum gayet yeterli bi kadromuz var tek tek bakmak gerekirse : Linnes dediğin adam sadece fırsat verilmemiş çok iyi bir oyuncu.. Ahmet çalık nerde durucağını biliyo .. Chedjou özünde kötü topçu değil motive sorunu var .. Rodriguez solda oynarsa gerçekten çok etkili olucaktır. Podolski kendini oyuna verirse gerçek bir star.. yasin beklenmicek derecede istikrarlı bu sene.Hamle oyuncumuz sinan var birdeHoca değişiklikleri iyi yansır genelde,umarım çok koşup tempo yapıp alırız bir şekilde.Eksikler can sıkıyor ama.Muslerayı çıkarsan karabük kadrosundan kötü kadro.
Sneijderin olmadığı maçlarda çok zorlanıyoruz birde bruma eklendi.Bu 2 oyuncu olmasa,ilk 10 a zor girer bu takım bana göre ama düşüncene saygı duyarım,umarım yarın gerekli performansı gösteriririz,yoksa sezon sonuna kadar hepimizi kötü bir dönem bekliyor.Ha şu da var hoca faktörü de çok önemli,belki sezon başından beri tudor olsa 5 puan öndeydik.ben öyle düşünmüyorum gayet yeterli bi kadromuz var tek tek bakmak gerekirse : Linnes dediğin adam sadece fırsat verilmemiş çok iyi bir oyuncu.. Ahmet çalık nerde durucağını biliyo .. Chedjou özünde kötü topçu değil motive sorunu var .. Rodriguez solda oynarsa gerçekten çok etkili olucaktır. Podolski kendini oyuna verirse gerçek bir star.. yasin beklenmicek derecede istikrarlı bu sene.Hamle oyuncumuz sinan var birde
kendi cebini düşünüyor bunlar ne olacak umurlarında değil başarı , kupa..haha.
Saka bi yana, nedir bu cezanin sebebi?
Ulan ülke futboluna bak anasini satayim. Ceza almayan takim kalmadi. Yakinda genclerbirligi falan ceza yerse sasirmam, malum Ilhan Reis de yok artik. Kesin har vurup harman savururlar artik.
Hey gidi Ilhan Reis hey, az kazik sokmadi üc büyüklere. adam 1'e alip 10 degil 50'ye satiyordu. Hic bir zaman da sampiyon olmayi ya da üst siralara oynamayi düsünmedi.