Cem Sultan'dan, Servet'e Cevaplar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Cem Sultan'dan, Servet'e Cevaplar

3c2a7302cfc12d4aa47a72dfp.jpg

imza:servet

Olayın iç yüzü öğrenilsede öğrenilmesede Servet'in karaktersiz bir oyuncu olduğu gerçeği değişmeyecek.

Karaktersiz olduğundan mütevellit eleştiriyorsak ona sözüm yok. İsteyen istediği gibi eleştirebilir, organize bir şekilde protesto edebilir. Ama bu olay ile bağlantı kurup hararetlenmek şu aşamada pek doğru değil gibi...

Adem içyüzü falan yok yahu, adamın karakterini biliyoruz.

Nerden biliyorsun oğlum? :) Bir insanı 20 senede tanıyamıyorsun, 3 senedir tribünden ve televizyondan izlediğin adamı ne kadar tanıyabilirsin. Misal gelip bana sorarsan tribünden ve televizyondan gamsız ve sakin bir insan izlenimi veriyor derim.

Vur Abalıya.. bence serveti idam edelim.. Olay arda ile cem sultan arasında geçseydi acaba ne derdiniz ? merak ediyorum...

Arda ile olayın alakası yok.Neden herşeyde Ardaya getiriyosunuz konuyu?Ne alıp veremediğiniz var Ardayla?

Vur Abalıya.. bence serveti idam edelim.. Olay arda ile cem sultan arasında geçseydi acaba ne derdiniz ? merak ediyorum...

Arda'nın karakteri ortada mümkün olmayacak şeyler üstüne konuşmamak lazım. Fakat aynı olay olmuş olsaydı Arda daha çok hatalı olacaktı takım kaptanı olduğu için.

Sizce Servet Cem'e sadece sert girdiği için mi vurdu. Bence Cem'in de kabahati var. Küfür etmiş olabilir.

Servet zaten normal değil. Al birini vur ötekine. İkisini de hemen ama hemen göndereceksin. Bakın Servet'le Balta kavga etse, yada iki yetişkin iişte kavga etse idare edersin. Bu değişik bir durum. Saygı ve sevgisizlik hat safhada bu durumda

Bir hafta da olaysız geçsin dişimi kırıcam!!!

Her hafta başroller de başkası!!!

Florya değil mübarek frame!!!

Ligde dipte, reyting de tepedeyiz!!!

Offf ki ne offf.

Karaktersiz olduğundan mütevellit eleştiriyorsak ona sözüm yok. İsteyen istediği gibi eleştirebilir, organize bir şekilde protesto edebilir. Ama bu olay ile bağlantı kurup hararetlenmek şu aşamada pek doğru değil gibi...

Nerden biliyorsun oğlum? :) Bir insanı 20 senede tanıyamıyorsun, 3 senedir tribünden ve televizyondan izlediğin adamı ne kadar tanıyabilirsin. Misal gelip bana sorarsan tribünden ve televizyondan gamsız ve sakin bir insan izlenimi veriyor derim.

:)

Gerçek taraftar Servet'in suratına tükürür. Vururum ben Servet'e hemde, manalı-manasız... Galatasaray formasını oyuncak yapmış, bir adama bu yapılanlar az bile. Ama Cem Sultan denen herifte, bunları yazdıysa umarım seneye layık olduğu bir yere gider. Bu açıklamalar ona aitse, onunda bu takımda işi yok.

Servet,Cem Sultan'a vurduysa ceza almalı...

Cem Sultan olayları dışarı yansıttığı için ceza almalı veya genç olduğu için uyarılmalı...

Gerçi bunları yapacak kim kaldı onuda bilmiyorum.

Cem'in sözleşme uzatmamasını bile destekliyordum ama bu yaptığı affedilir bir şey değil. Bu çocuğu birileri yönlendiriyor bence!

Takımda kalmamak için elinden ne geliyorsa yapıyor. gidecekse gitsin artık sıktı be! Bune şimdi tekme tokat dövseler insan çıkıp malzeme verir mi?

Bir de merak ediyorum Servet gerçekten tokat mı atmış buna yoksa sen bana vurdun diye sert mi girmiş?

cem hesabını çaldırmış falan olamazmı ya?

Ama tabi kendis yazdıysa,

çok yanlış.

Bir hafta da olaysız geçsin dişimi kırıcam!!!

Her hafta başroller de başkası!!!

Florya değil mübarek frame!!!

Ligde dipte, reyting de tepedeyiz!!!

Offf ki ne offf.

Her hafta Telegol'e bir malzeme çıkarıyoruz. :asd:

A takım yetmedi, A2 den takviye geldi korku filmine!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt