Mahir Kaya
Cezalı
- 17 Ocak 2010
- 5.585
- 0
- 1.171
Cevap: Cem Sultan'dan, Servet'e Cevaplar
kokuyor.
Balık baştan kokar.
kokuyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Balık baştan kokar.
Olayın iç yüzü öğrenilsede öğrenilmesede Servet'in karaktersiz bir oyuncu olduğu gerçeği değişmeyecek.
Adem içyüzü falan yok yahu, adamın karakterini biliyoruz.
Vur Abalıya.. bence serveti idam edelim.. Olay arda ile cem sultan arasında geçseydi acaba ne derdiniz ? merak ediyorum...
Vur Abalıya.. bence serveti idam edelim.. Olay arda ile cem sultan arasında geçseydi acaba ne derdiniz ? merak ediyorum...
![]()
imza:servet
Karaktersiz olduğundan mütevellit eleştiriyorsak ona sözüm yok. İsteyen istediği gibi eleştirebilir, organize bir şekilde protesto edebilir. Ama bu olay ile bağlantı kurup hararetlenmek şu aşamada pek doğru değil gibi...
Nerden biliyorsun oğlum?Bir insanı 20 senede tanıyamıyorsun, 3 senedir tribünden ve televizyondan izlediğin adamı ne kadar tanıyabilirsin. Misal gelip bana sorarsan tribünden ve televizyondan gamsız ve sakin bir insan izlenimi veriyor derim.
Bir hafta da olaysız geçsin dişimi kırıcam!!!
Her hafta başroller de başkası!!!
Florya değil mübarek frame!!!
Ligde dipte, reyting de tepedeyiz!!!
Offf ki ne offf.