Cem Sultan'dan, Servet'e Cevaplar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Cem Sultan'dan, Servet'e Cevaplar

ikisi de hatalı, Cem içer de olan yanlış bir şeyi duyurdu, "duyurulmaması gereken bir şey", Servet'te tavsiyeler vereceği kardeşine vurdu... ikisi de aynı oranda yanlış yaptılar.

Servet aleyhıne tezahurat yapılabılırde Cem sultan lehıne nıye yapılıyor ıyı bısey yapmıs gıbı nıye gosterılıyor adam ıcerde ne var ne yok otuyor medyaya Galatasarayı malzeme yapıyor yetkılıler zaten cezasını verır dısarı nıye yansıtıyor Servet alyıne yapılabılır ama Cem Sultan ıcın bır sey yapılması yerıne herseyı dısarı yaymaması konusunda uyarılmalı.

Birileri Servet'in bu yanlarını taraftara göstermeliydi. Basın tarafından açık ara en çok kollanan oyuncumuz Servet. Ne zaman spor programlarını açsam Servet 1 numara. Servet çok iyi topçu diyip taraftarın aklını çelmeye çalışıyorlar. Çocuğun içi dolmuş ki yazmış. Acaba neler neler söyledi Servet Cem'e.

söylediklerinden dolayı o çocuk heralde kadro dışı bırakılır doğrusuda budur.Servetinde bi hatası varsa ceza almalı.

Tutun ki T.D Fatih Terim oldu ve Terim antremanda yada macta Leeds macında oldugu gıbı (Emreye yaptıgı gıbı) Cem sultanı ıttı kaktı yada antremanda argo konustu Cem'de cıkıp twıtten medyaya yaydı bunu bu yapılacak ısmı gıt sıkayet et geregı zaten yapılır. Caner denen (fb oldugunu her fırsatta gundeme getıren sahıs) sahıs Arda'dan yumruk yedi cıkıp Galatasaray'ı medyaya malzememı yaptı olayı uzatmadı Ardaya cezası kesıldı barısıldı olay bıttı gıttı Galatasarayı bu zor gunlerınde Cem Sultan gıbı daha yenı kadroya gırmeye calısan bır gencın medyaya malzeme yapması dogrumu, Servet basarısız olabılır sevılmeyede bılır cezası zaten verılır verılecektırde ama Cem kardesımız boyle herseyı medyaya sızdırıcaksa ısımız var bunla Cem Sultanada kesınlıkle ceza verılmesı gerekıyor.

Yahu Cem'in yaptığı yanlış 1 ise Servetin ki 1.000dir.Cemin yanılışını konuşmaya başlamak için önce servet yaptığının bedelini ödiyecek.

Antremanda faul yapmış çocuk,sende karşılığını çok daha sert bi şekilde vermişsin.Sonra çocuk gelmiş özür dilemeye küfür edip,tokatlamışsın kendinden 10 yaş küçük çocuğu.Bu kabul edilir birşey mi yahu?Cemin yanlışı bunun yanında nedir ki?

Birileri Servet'in bu yanlarını taraftara göstermeliydi. Basın tarafından açık ara en çok kollanan oyuncumuz Servet. Ne zaman spor programlarını açsam Servet 1 numara. Servet çok iyi topçu diyip taraftarın aklını çelmeye çalışıyorlar. Çocuğun içi dolmuş ki yazmış. Acaba neler neler söyledi Servet Cem'e.

Bılmeden konusuyoruz zaten neler soyledıgını herkezın anlamak ıstemedıgı su Servet ttabıkı suclu cezası verılecekte Cem Sultan nıye kahraman konumuna sokuluyor onunda susması konusunda uyarılmalı el ustune cıkarılmamalı anlatmak ıstedıgım bu herkez benı Servetı savunuyorum sanıyor oysakı Servetın cezası zaten verılır verılecektırde ama Cem Sultan bı basarı almıs gıbı gorulmemesı gerektıgını soluyorum oda sonucta ıcerde olup bıtenı dısarı yayıyor kı yargısız ınfaz yapmayalım ne konusulup edıldıgıde tam olarak bılınmıyor.

söylediklerinden dolayı o çocuk heralde kadro dışı bırakılır doğrusuda budur.Servetinde bi hatası varsa ceza almalı.

Tokat atan adam kadro dışı bırakılmayacak da Cem mi kadro dışı kalacak ?

Nasıl bir anlayışa sahibiz anlamıyorum gerçekten :).

Yahu Cem'in yaptığı yanlış 1 ise Servetin ki 1.000dir.Cemin yanılışını konuşmaya başlamak için önce servet yaptığının bedelini ödiyecek.

Antremanda faul yapmış çocuk,sende karşılığını çok daha sert bi şekilde vermişsin.Sonra çocuk gelmiş özür dilemeye küfür edip,tokatlamışsın kendinden 10 yaş küçük çocuğu.Bu kabul edilir birşey mi yahu?Cemin yanlışı bunun yanında nedir ki?

Al işte sende aynı seyı soluyosun bende zaten servetın cezası verılır verılecekte dıyorum ama Cemıde magdur konumuna sokmayalım sutten cıkma akkasık degıl dıyorum bıde sadece cemın soledıklerıyle hareket edıyoruz durup dururken mı tokat attı bu cocuga bıde servet konussun anlatsın bakalım onunda bı savunması olucaktır herseyı gormeden yargısız ınfaz yapılmasının suan ıcın bı anlamı yok.

ikisi de hatalı, Cem içer de olan yanlış bir şeyi duyurdu, "duyurulmaması gereken bir şey", Servet'te tavsiyeler vereceği kardeşine vurdu... ikisi de aynı oranda yanlış yaptılar.

Sabahtan berı bunu anlatmaya calısıyorum benım gııbı dusunen bırı cıktı hele sukur.

Tokat atan adam kadro dışı bırakılmayacak da Cem mi kadro dışı kalacak ?

Nasıl bir anlayışa sahibiz anlamıyorum gerçekten :).

çocuk gibi twiterdan yazılıcak şeyler değil bunlar.takım içinde böyle kavgalar olur.belkide ben sizin gibi servetten nefret etmiyorum diye öyle düşünüyorumdur.kendisi raykardı kovdurdu hain değil mi :) hepsini bu yüzden yazıyorsunuz. yine söylüyorum ceza alması gerekiyorsa servette alsın.ama cem sultan daha 20 yaşında öyle işlere girmeyecek.kahraman falan olmaz.ha bu forumda servete hakaret etti diye 10 kişi tarafından kahraman olmasıda birşeyi değiştirmez.

kıvranmayın servetin savunlacak bir şeyi kalmadı, armayı ayağına alsa savunacaksınız artık, kıvranmayın.

Beyler dün görmediniz mi antrenmanı. Seninle görüşeceğiz dedi Servet. Cem suçluymuş gibi konuşuyor bazı arkadaşlar.

Servet'in karizması çizildi tabi A2 takımından birisi onu yere düşürdü. Hemen bir sonraki pozisyonda bacak arasını yiyince devirdi.

El kol hareketleri yaptı. Bugün de özür dilemeye gitmiş Cem. Ama Servet çık odamdan demiş. Küfür ve tokat da var işin içinde.

Bu kadar basit bir olayı karmaşıklaştırmaya gerek yok. Cem de suçluymuş gibi göstermeye çalışmayın.

çocuk gibi twiterdan yazılıcak şeyler değil bunlar.takım içinde böyle kavgalar olur.belkide ben sizin gibi servetten nefret etmiyorum diye öyle düşünüyorumdur.kendisi raykardı kovdurdu hain değil mi :) hepsini bu yüzden yazıyorsunuz. yine söylüyorum ceza alması gerekiyorsa servette alsın.ama cem sultan daha 20 yaşında öyle işlere girmeyecek.kahraman falan olmaz.ha bu forumda servete hakaret etti diye 10 kişi tarafından kahraman olmasıda birşeyi değiştirmez.

Servet basın tarafından hep iyi biriymiş gibi gösterildi bize.

Cem'in böyle twitterdan herkesin görebilecek şekilde yazması hayırlı oldu bence.

Herkes gördü Servet'in gerçek yüzünü.

Yaptığı büyük ayıptır servetin. Üvey evlat öz evlada vuruyor. olmaz be böyle şey!

Al işte sende aynı seyı soluyosun bende zaten servetın cezası verılır verılecekte dıyorum ama Cemıde magdur konumuna sokmayalım sutten cıkma akkasık degıl dıyorum bıde sadece cemın soledıklerıyle hareket edıyoruz durup dururken mı tokat attı bu cocuga bıde servet konussun anlatsın bakalım onunda bı savunması olucaktır herseyı gormeden yargısız ınfaz yapılmasının suan ıcın bı anlamı yok.

Yahu tokat yiyip içine atmak zorunda kalmış bir çocuktan bahsediyoruz.Ya özür dilemek için gidiyor çocuk tokat yiyip dönüyor.Sonra içindekileri dökmüş herkesin görebileceği şekilde,yanlış mı bu, yanlışsa haksızlığa uğramış,gururu ezilmiş bir gencin yanlışı.Ders almasını sağlayacak bir ceza verilir,geleceğini karartıcak bir ceza değil.

Kısacası ıkısıde ceza almalı Servet takımdan gonderılıyorsa Cem Sultanda 1 hafta A2 ye gonderılmelı Servet daha buyuk cezayı hak edıyor dıye Cem Sultan sutten cıkmıs akkasık degıldır. oz evlat ayrımıda yapmayalım Hagı oz evladımız degıldır ama Emre belezoglu oz evladımız zamanında dedıkte ne oldu ? hem Liseli ayrımı yapmayalım dıyoruz hemde oz evlat ayrımımı yapıcaz bu takımın oz evladı Arda (Benım en cok Galatasaraylılıgına ınandıgım oyuncu) Canere antremanda, Semıhe macta yıne bourdeux macında kafa atmadımı yoksa yanlısmı hatırlıyorum ?

Kısacası ıkısıde ceza almalı Servet takımdan gonderılıyorsa Cem Sultanda 1 hafta A2 ye gonderılmelı Servet daha buyuk cezayı hak edıyor dıye Cem Sultan sutten cıkmıs akkasık degıldır. oz evlat ayrımıda yapmayalım Hagı oz evladımız degıldır ama Emre belezoglu oz evladımız zamanında dedıkte ne oldu ? hem Liseli ayrımı yapmayalım dıyoruz hemde oz evlat ayrımımı yapıcaz bu takımın oz evladı Arda (Benım en cok Galatasaraylılıgına ınandıgım oyuncu) Canere antremanda, Semıhe macta yıne bourdeux macında kafa atmadımı yoksa yanlısmı hatırlıyorum ?

Haklıydı Caner'e yumruk atarken de. Semih'e yumruk atarken de. Bordeux maçında kafa atarken de.

ne şımartıp tepesine çıkaracaksınız 20 yaşındaki bebeyi ve 30 yaşındaki kazığı birini direk satış lıstesıne bırınınde zaten sözleşmesi bitiyor yolla bedelsiz...zaren servetin furbolu malum cem desen hiç izlemediysem 50 kere izledim sürat yok dribling yok sağ ayak sıfır her mahallede olan topçu cem extra hiçbirşey yok,amma abarttınız he kapı gibi karakterli ahlaklı cemden 10 kat daha kaliteli anıl dilaver ver arkada

ne şımartıp tepesine çıkaracaksınız 20 yaşındaki bebeyi ve 30 yaşındaki kazığı birini direk satış lıstesıne bırınınde zaten sözleşmesi bitiyor yolla bedelsiz...zaren servetin furbolu malum cem desen hiç izlemediysem 50 kere izledim sürat yok dribling yok sağ ayak sıfır her mahallede olan toğçu cem extra hiçbirşey yok,amma abarttınız he kapı gibi karakterli ahlaklı cemden 10 kat daha kaliteli anıl dilaver ver arkada

Yolla tabi Cem'i. Sonra da 5 milyon verip almaya çalışırsın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt