Cem Sultan'dan, Servet'e Cevaplar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Cem Sultan'dan, Servet'e Cevaplar

zamanında hocamız (ki ellerinden öpüyorum, zamanın yıldızı ve su an türkiye liginde takım calıstıran en az 5 hocanın hocasıdır) bir idmanda agır konustu... hay senin verdigin pasın ...... dit dit dit dit dit ... saglam küfür yedim anlayacagınız... suratımdan anladı tabi bozuldugumu... aynen şöyle dedi "ne bozuluyorsun... bugün tek basıma ben küfrediyorum... yarın 20bin kisi küfredecek... napcan onlarada mı küseceksin... futbolcu olacaksan bunları da kaldıracaksın"... ben de olmadım zaten baska meslek sectim :)

servetin yaptıgı kabullenilecek birsey degil... onun terbiyesi ve adamlıgı ile ilgili birsey...

ama cem sultana da sormak istedigim bir iki sey var...

1. imzalamadıgın sözlesme icin kendine yol mu yapıyorsun???

2. kac paket sigara iciyorsun???

3. senin icin "kutsal" olan formanın rengi nedir?... sarı kırmızı mı?... yoksa baska mı?...

Sigara nereden cikti yahu?

Biri gelip sizi ezmeye kalkarsa terbiyesizlik yaparsa yaş 15 olsa 35 olsa da fark etmez. Tam tersi siz sizi ezmek isteyenlere karşı duruşunuzu ne kadar küçük yaşta şekillendirir iseniz ilerde de hep öyle devam edersiniz. Eğer anlatılanlar doğruysa ben de aynısını yapardım karşımda ki servet olmuş arda olmuş fark etmezdi önemli olan kendini kim olursa olsun ezdirmemektir. Bu saygısızlık değildir yaşça büyük olmak bu hareketleri yapmayı gerektirmez. Cem gider kalır mesele değil ama ruh diyorsunuz ya ruh budur işte ezilmeyi kabul etmemektedir.

Dip not: cem bunları olağan zamanda yapsa haklısınız ama sen çocuk faul yaptı diye gidip kasti dalacaksın sonra özür dileyecek sen küfür edeceksin bir de gelip saygı bekleyeceksin. Cem bunları yazmayıp özür yazsaydı twitter da daha da gözümden düşerdi.

ben bu cem sultanın galatasaraylı olduğuna inanmıyorum.altyapıdan çıkıp böyle horozlanan başka bir insan var mı tarihimizde? gerçekten bu sene ilkleri yaşamaktan yorulmadık.kim olursa olsun karşısındaki galatasarayla şampiyonluk yaşamış milli formayı defalarca giymiş galatasarayda maçın ilerleyen sürelerinde kaptanlık pazubandı takmış kendinden 10 yaş büyük galatasaraylı bir futbolcu.bu ne ya liseli bebe tam hakikaten twitterda laf söylemeler.sıkıyosa servetin yüzüne sölesinde bi daha yesin yumruğu.Galatasarayın geleceği bunun gibiler olamaz beyler.hani ardanın anlattığı floryada verilen galatasaray terbiyesi?hani kendinden bir yaş büyük arkadaşına dahi abi denmesi?abiyse her olayda abidir.arifin hasan şaşın ardaya neler yaptığını arda gururla anlatır gülerek anlatır.tamam bu kavga tabiki gurur duymasın ama böle takım içindede mehmet helvacılık yapmasın.cem helvacı.

Ardaya Arif'le Hasan'ın yaptıkları aynı şey mi? özür dilerken tokat yemiş adam.Galatasaray terbiyesi ezilmek değildir. Adam servetin ne olduğunu nasıl anlatacak taraftarına?

Biri gelip sizi ezmeye kalkarsa terbiyesizlik yaparsa yaş 15 olsa 35 olsa da fark etmez. Tam tersi siz sizi ezmek isteyenlere karşı duruşunuzu ne kadar küçük yaşta şekillendirir iseniz ilerde de hep öyle devam edersiniz. Eğer anlatılanlar doğruysa ben de aynısını yapardım karşımda ki servet olmuş arda olmuş fark etmezdi önemli olan kendini kim olursa olsun ezdirmemektir. Bu saygısızlık değildir yaşça büyük olmak bu hareketleri yapmayı gerektirmez. Cem gider kalır mesele değil ama ruh diyorsunuz ya ruh budur işte ezilmeyi kabul etmemektedir.

Dip not: cem bunları olağan zamanda yapsa haklısınız ama sen çocuk faul yaptı diye gidip kasti dalacaksın sonra özür dileyecek sen küfür edeceksin bir de gelip saygı bekleyeceksin. Cem bunları yazmayıp özür yazsaydı twitter da daha da gözümden düşerdi.

cem bunların hic birini yazmasaydı da, o tokadı yedigi zaman servetin agzının ortasına caksaydı iste o zaman da benim gözümdü büyürdü...

twitter da cevap yazmak bana pek hos gelmedi... cevabını olayın oldugu zaman oldugu yerde vereceksin... iste o zaman sonuna kadar haklısın...

kimse yanlıs anlamasın... serveti savundugum filan yok... tam tersi adamlıktan nasibini almamıs eger bu olaylar dogruysa... halı sahada bile top oynarsın oyun sırasında kavga edersin... bitince ya kusura bakma oluyor böyle seyler dersin tatlıya baglanır... gencecik bir kardesin gelip senden özür dileyecek... sen bunları yapacaksın...

ah ahh... zamanında kimler icin kimleri yedik... ben asıl ona yanıyorum...

cem bunların hic birini yazmasaydı da, o tokadı yedigi zaman servetin agzının ortasına caksaydı iste o zaman da benim gözümdü büyürdü...

twitter da cevap yazmak bana pek hos gelmedi... cevabını olayın oldugu zaman oldugu yerde vereceksin... iste o zaman sonuna kadar haklısın...

kimse yanlıs anlamasın... serveti savundugum filan yok... tam tersi adamlıktan nasibini almamıs eger bu olaylar dogruysa... halı sahada bile top oynarsın oyun sırasında kavga edersin... bitince ya kusura bakma oluyor böyle seyler dersin tatlıya baglanır... gencecik bir kardesin gelip senden özür dileyecek... sen bunları yapacaksın...

ah ahh... zamanında kimler icin kimleri yedik... ben asıl ona yanıyorum...

gerets skibbe rijkaard bülent korkmaz hagi

mesele dövmek dövülmek meselesi degil yegen... mesele cevabını vermektir bazen... :))

Cengiz Han'ın çok ünlü bir sözü vardır''Ancak bir budala kaybedeceği savaşa girer''diyeCem Sultan akıllı çocuga benziyor Servetle kavga edecek kadar akılsız oldugunu dusunmuyorum.Servet yer parçalar :D

Cem'in koştuğu kadar kim koşuyor a takımda la. ? ne sigarası

Olay nedir? Ne olmuş birisi özet geçse?

Cengiz Han'ın çok ünlü bir sözü vardır''Ancak bir budala kaybedeceği savaşa girer''diyeCem Sultan akıllı çocuga benziyor Servetle kavga edecek kadar akılsız oldugunu dusunmuyorum.Servet yer parçalar :D

suan kazanan cem'mi yoksa servet'mi senin gözünde ?

[video=youtube;R_TAcpnD0_Y]https://www.youtube.com/watch?v=R_TAcpnD0_Y[/video]

Biçerdöver servet.

Tokat attığını nerden biliyorsunuz arkadaşlar?

Kapıştıkları pozisyonu defalarca seyrettim son hamlede Cem sanki yüzüne yumruk gelmiş gibi yere kapaklandı, kıvrandı bir süre, Emre Çolak yanına geldiğinde sanki yerde kıvranan kendisi değilmiş gibi intikamını almak için Servet'in olduğu yöne doğru büyük bir hırsla koşmaya başladı.

Bana göre sahada herkesin gözü önünde yumruk yemiş gibi numara yapan birisi kimsenin görmediği yerde küfür de etti der tokat da attı der!!!

Ayrıca her şeyi bir yana bıraktım gerçekten tokat olayı varsa, bu olayın Cem'in dediği gibi doğru söyleyeni 9 yerden kovarlar ama bilmezler ki onuncu köy var, sağol baba beni hakkını arayan birisi olarak yetiştirdiğin içerikli yorumları ile ne alakası var.

Eğer böyle bir olay varsa bunu başındaki adama bildirirsin gereği yağılmaz yani Servet haksız yere bir oyuncuya tokat attığı için kadro dışı bırakılmazsa gidip öyle Teweet falan atmazsın çağırırsın televizyonları açıkça anlatırsın ve gereği yapılmadığı için hakkım korunmadığı için kulüpten ayrılıyorum dersin.

Cüneyt Tanman biz şu anda olayı kapattık ama yaşanmış bir olay var gerekli raporları hazırlayacağız ve gerekli yaptırımları uygulayacağız demesinden çok sağlam bir ceza çıkacak diye düşünüyorum her iki oyuncu için de!

Servetin tokat attığına dair hiç bir şey yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt