Cem Sultan'dan, Servet'e Cevaplar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Cem Sultan'dan, Servet'e Cevaplar

Sen kimsin ki Galatasaray'da oynayan bir oyuncuya küfür ediyorsun? Terbiyesizlik etme sen kimsin ki adamın ailesini ve bil hassa annesini işin içine dahil ediyorsun (sakın bana onun bunun çocuğu lafından dolayı başka bir anlam çıkararak kıvırmaya çalışma anlamının ne olduğunu herkes biliyor bu lafın)?

Moderatör arkadaşlar bu arkadaşa verilebilecek en ağır ceza neyse o verilebilir mi? Bir adam bu kadar terbiyesiz olamaz.

Buna fenerli diyorlardi kontratini uzatmak istemiyor filan diye haberler cikmisti asli astari ne o haberlerin? videoya bakarsak servete suclamak yanlis cem resmen hirs yapip adama vuruyor cekiyor yitiyor , son harakette ise bence kendini yere atiyor .

bi cok kisi cemi savunuyor tmm serveti sevmeye bilirsiniz ama ceminmi daha cok katkisi oldu servetinmi sampiyonlugu cem ile mi kazandik servet ile mi ?

zamanında serveeet serveeet diye bağıran adamlar bugün cem sultancı olmuş durumda az kaldı bunların hepsi kapının önündedir sezon sonu

Sen kimsin ki Galatasaray'da oynayan bir oyuncuya küfür ediyorsun? Terbiyesizlik etme sen kimsin ki adamın ailesini ve bil hassa annesini işin içine dahil ediyorsun (sakın bana onun bunun çocuğu lafından dolayı başka bir anlam çıkararak kıvırmaya çalışma anlamının ne olduğunu herkes biliyor bu lafın)?

Moderatör arkadaşlar bu arkadaşa verilebilecek en ağır ceza neyse o verilebilir mi? Bir adam bu kadar terbiyesiz olamaz.

edit

Servet kim ki 19 yaşında, babasından bir fiske yememiş bir çocuğa s.... git diyip, tokat atabiliyor.

Hee Cem Sultan'in isi gucu yok idmanda Servet'le kapisti diye twittera bunlari yazacak. Boyle bir adam olsa bu cocuk kendisini hic bir kulubun almayacagini bilir. Ayrica yine boyle bir sey olsa su an da tekmeyi coktan yemisti. Neden sessiz kaliniyor sizce? Cunku cocuk hakli. Kimse kalkip da cevap veremiyor.

O an uğradığı ayı saldırısından ötürü, çocuk olayın şoku ile bunu paylaşmış.Çünkü bu oyuncuları sahiplenen, dikkate alan yok.Genç taraftara sığınıyor, korunmak istiyor.

Ceza umrumda degil, benim tek düsündügüm sey Galatasaray... Bu hayvan Galatasaray ilkelerini ayaklar altina aldi, rezil etti... Saçma sapan konusarak armamizi küçük düsürdü, gelecegimizi satti, bir kere degil iki kere... Bu adam Galatasaray düsmani, bize de onunla savasmak düser... Ceza almak sorun olmaz benim için... Galatasaray, bu forumdanda herseyden önce gelir..

Zaten sizin gibi zihniyetler oldukça bir gram ilerlemez takim... Galatasaray futbolcusu diye her hayvanligi yapmasina göz yumalim öyle mi ? Iyi yav...

Bunun gibi bir kalasa, bir oduna Galatasaray formasini vermislerse bizim suçumuz nedir ? Savunmamiz sart mi ?

Ceza da yiyeceksem, bunun için yerim... Servet'e küfretmek sevap çünkü...

Sen senin takımında oynayan bir oyuncuya onun bunun çocuğu de sonra da ilkeden bahset! Birisi sana söylese ne yaparsın o lafı, sonra da demogoji yapıyosun yok ceza umurunda değilmiş yok mühim olan Galatasaray mış, yok benim gibi zihniyetler yüzünden ilerleyemezmişiz.

Sen daha olayın iç yüzünü dahi bilmeden yalan yanlış önyargıların nedeniyle küfür et adama sonra da benim zihniyetimi sorgula!

Tokat attığı nerden belli?Yanındamıydınız?

Adam twit'lerindede belli etmiş servetin vurduğunu.

O an uğradığı ayı saldırısından ötürü, çocuk olayın şoku ile bunu paylaşmış.Çünkü bu oyuncuları sahiplenen, dikkate alan yok.Genç taraftara sığınıyor, korunmak istiyor.

Kardesim cevabin banaysa ben de ayni fikirdeyim baskasina cevap olarak yazmistim onu.

yaşadığı haksızlığı anlatacak kimseyi bulamadığı için isyan eden galatasaray futbolcusu.

kime anlatmasını bekliyordunuz? mahkemelik olan ve makamına 3 tane aday olan başkanına mı, 3 hafta sonra gideceğini bilen hocasına mı, atletico madrid'e gitmek için can atan kaptanına mı?

adam resmen taraftarına sığınmış, sizden başka kimsesi yok.

hala bu adama galatasaray terbiyesi almamış diyenler var ya, bir fenerli olarak ben bile delirecek gibi oluyorum.

soruyorum size, yeniçeri servet mi galatasaray terbiyesi almış?

kendisine sert giren adama küfür etmek, üstüne takımın hocasına "siz yüz veriyorsunuz bunlara" diye bağırmak mı galatasaray terbiyesi?

tüm haklılığına rağmen her şeyi sineye çekip özür dilemeye gelmiş gencecik adama tokat atıp siktir çekmek mi galatasaray terbiyesi?

"ben bana güvenildiği yerde oynarım" diye giydiği formaya, para kazandığı kulübüne alenen ihanet etmek mi galatasaray terbiyesi?

Güzel bir entry.

Kardesim cevabin banaysa ben de ayni fikirdeyim baskasina cevap olarak yazmistim onu.

Sana değil kardeş, ben halen Servet'in savunulmasını anlamıyorum, vazgeçilmeyecek bir oyuncu sanki, şu hareketi Baros yapsa takımla ilişiği kesilirdi, eline plaket verili uğurlanırdı, servet yapınca savunuluyor.Delleniyorum.

Madem tokat olayi yok, kufur olayi yok da neden bugun Cuneyt Tanman bu olayi yalanlamiyor. Yalanlamak yerine keske aile icinde kalsaydi diyor? Az arastirin ;)

Sen senin takımında oynayan bir oyuncuya onun bunun çocuğu de sonra da ilkeden bahset! Birisi sana söylese ne yaparsın o lafı, sonra da demogoji yapıyosun yok ceza umurunda değilmiş yok mühim olan Galatasaray mış, yok benim gibi zihniyetler yüzünden ilerleyemezmişiz.

Sen daha olayın iç yüzünü dahi bilmeden yalan yanlış önyargıların nedeniyle küfür et adama sonra da benim zihniyetimi sorgula!

Avustralya'da yasiyorsun herhalde, Servet'in yaptiklarini bugüne kadar hiç seyredemedin... Bu adamin yaptigi bir degil, iki degil.. Birakin bu ayaklari.... O Galatasaray formasini rezil ederken, küçük düsürürken, hatalar yaparken, konusmalar yaparken, hocamizi satarken, futbolcumuzu döverken birsey olmuyor, biz ona hakaret ettik mi Galatasaray düsmani oluyoruz...

Servet, Galatasaray'in futbolcusu, çocugu degil. Birakin bunlari, Galatasaray'i düsünün, kisilere takili kalmayin

Adam twit'lerindede belli etmiş servetin vurduğunu.

Fenere gidecek besbelli.Bizde olay çıkarmaya çalışıyor.Antrenmanda öyle tekme tokat girişin izahı olamaz.Ayrıca şu tweet çok dikkat çekici: Doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar ama 10. köy var.10. köy neresi fener mi?Canerin izinden gidiyor herhalde

Ya tokat olmasa bile Servet denen adamın karakterini biliyoruz, savunmayın şu adamı. Adam özür dilemeye gitmiş, kabul etse nolurdu yani? (Hem de Cem haklı olmasına rağmen özür dilemeye gidiyor...) Cem neden yazsın tokat atmasa öyle şeyleri? Biraz düşünün ya.

Fenere gidecek besbelli.Bizde olay çıkarmaya çalışıyor.Antrenmanda öyle tekme tokat girişin izahı olamaz.Ayrıca şu tweet çok dikkat çekici:Doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar ama 10. köy var.10. köy neresi fener mi?Canerin izinden gidiyor herhalde

He fenere gidecek, ondan olay çıkarıyor, gazetede her okuduğna inan sen, servet de bundan sonra kıntratını uzatmayan adama dalsın, öyle bir misyon yükleyelim. Sığ görüşlerinden arın öyle gel.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt