Cem Yılmaz ile Serenay Sarıkaya Aşk Yaşıyor!

Öyle üstat kara çarşaf yasağını kaldıran da rahmetli Atatürk'tür, içki yasağı getiren de biraz bu konular sonra anakronik olarak tahrif edildi... Neyse çok zorlamayalım akılları bu mevzularla vuruşa devam, cem yılmaz "adam"dır... Tebrik ediyorum kıskananlar çatlasın yiyecek tabi yemeyip yanında mı yatacak

Yani dinimizce zina yapıldığını söylemek için canlı şahit olması gerekiyor.
Madem şeriatla yönetilmiyoruz ve madem bu fiiliyatın özneleri de çok dindar değil diyebilir magazinciler. Ayrıca başlığı da ben açmadım. Fikrimi belirttim ve sana da sordum itiraz edince. Sen ne diyorsun diye. Sen vuruşmamışlar diyorsan doğrudur üstat peki sen gördün mü? Yoksa başka bir saikle mi bu kanıya vardın.

Demek ki fesatlık vuku buldu bende Helenistik Turistlermiş hemen düzeltiyorum şu an Cem, Serenay'a Ksenophon'dan bahsedip On binlerin dönüşünü okuyor. Dolar değil diye de belirtiyordur on binlerin... Herhalde yani emin değilim kızma üstat :(

Madem şeriatla yönetilmiyoruz ve madem bu fiiliyatın özneleri de çok dindar değil diyebilir magazinciler. Ayrıca başlığı da ben açmadım. Fikrimi belirttim ve sana da sordum itiraz edince. Sen ne diyorsun diye. Sen vuruşmamışlar diyorsan doğrudur üstat peki sen gördün mü? Yoksa başka bir saikle mi bu kanıya vardın.

Demek ki fesatlık vuku buldu bende Helenistik Turistlermiş hemen düzeltiyorum şu an Cem, Serenay'a Ksenophon'dan bahsedip On binlerin dönüşünü okuyor. Dolar değil diye de belirtiyordur on binlerin... Herhalde yani emin değilim kızma üstat :(
Dinimiz bunun için şahit istiyor şahit yok ise iftiraya girer iftira çok ahlaki bir davranış değildir.Onun dışında onların yaşadıkları şey onları ilgilendirir.

Buna bir itirazın varmı?

Dinimiz bunun için şahit istiyor şahit yok ise iftiraya girer iftira çok ahlaki bir davranış değildir.Onun dışında onların yaşadıkları şey onları ilgilendirir.

Buna bir itirazın varmı?
4 kişi diye düzeltirsen yok bir de yorganın altı şartı var. Anlamadığınız o zina ile suç isnadıdır. Yoksa zaten türkiyede akp serbest bıraktı Yunanistanda da suç değil yani koyduğun şerhin bir manası yok üstat...

Ciddi ciddi cem yılmazın hatunla birlikte olmadığını savunuyor olamazsın yoksa değil mi üstat ;)

Geri
Üst Alt