Barış Çetiner
Ulubatlı Souness
- 3 Temmuz 2010
- 37.483
- 1.484
- 628
isteyen istediğine saplar beyler ne kasıyorsunuz 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Öyle üstat kara çarşaf yasağını kaldıran da rahmetli Atatürk'tür, içki yasağı getiren de biraz bu konular sonra anakronik olarak tahrif edildi... Neyse çok zorlamayalım akılları bu mevzularla vuruşa devam, cem yılmaz "adam"dır... Tebrik ediyorum kıskananlar çatlasın yiyecek tabi yemeyip yanında mı yatacakNot really
threesome gibi mi?Yani dinimizce zina yapıldığını söylemek için canlı şahit olması gerekiyor.
Akıl oralarda değildi üstatAlfalıklı ne alakası var yav?
Hem kavga edip hem zina yapabilirdin bence.
Darısı başınaAkıl oralarda değildi üstatAlfalıkla alakası var tabi o yaştaki kızlar gücün çevre ve para olmadığını çok bilmez o yüzden alfalık belirleyici bir etken
Madem şeriatla yönetilmiyoruz ve madem bu fiiliyatın özneleri de çok dindar değil diyebilir magazinciler. Ayrıca başlığı da ben açmadım. Fikrimi belirttim ve sana da sordum itiraz edince. Sen ne diyorsun diye. Sen vuruşmamışlar diyorsan doğrudur üstat peki sen gördün mü? Yoksa başka bir saikle mi bu kanıya vardın.Yani dinimizce zina yapıldığını söylemek için canlı şahit olması gerekiyor.
hayır zinaya ortak olmayan bir görgü şahidi.threesome gibi mi?
Alfalık mümkün değil üstat aura diyorlar ya o tam olarak neyse doğuştan geliyordur. Bizim neyimize yavDarısı başına![]()
![]()
![]()
![]()
Yok zinayı kastediyorum. Sok çıkar filanAlfalık mümkün değil üstat aura diyorlar ya o tam olarak neyse doğuştan geliyordur. Bizim neyimize yav![]()
Yalnız o 4 kişidir üstat eksik biliyor olmayasın. O yüzden threesome'u ondan dedi 3+1 gibi herhalt @Emrah Duvar ???hayır zinaya ortak olmayan bir görgü şahidi.
cuckold gibi?hayır zinaya ortak olmayan bir görgü şahidi.
O da hak getire üstatYok zinayı kastediyorum. Sok çıkar filan
Ha istiyon yani?O da hak getire üstatTüm iyilikler ve güzellikler size tüm kötülükler ve çirkinlikler bize hürmetler
![]()
Evet 3+1'in 1'i === 4cuckold gibi?
Dinimiz bunun için şahit istiyor şahit yok ise iftiraya girer iftira çok ahlaki bir davranış değildir.Onun dışında onların yaşadıkları şey onları ilgilendirir.Madem şeriatla yönetilmiyoruz ve madem bu fiiliyatın özneleri de çok dindar değil diyebilir magazinciler. Ayrıca başlığı da ben açmadım. Fikrimi belirttim ve sana da sordum itiraz edince. Sen ne diyorsun diye. Sen vuruşmamışlar diyorsan doğrudur üstat peki sen gördün mü? Yoksa başka bir saikle mi bu kanıya vardın.
Demek ki fesatlık vuku buldu bende Helenistik Turistlermiş hemen düzeltiyorum şu an Cem, Serenay'a Ksenophon'dan bahsedip On binlerin dönüşünü okuyor. Dolar değil diye de belirtiyordur on binlerin... Herhalde yani emin değilim kızma üstat![]()
Namümkün üstat onu diyorumHa istiyon yani?
4 kişi diye düzeltirsen yok bir de yorganın altı şartı var. Anlamadığınız o zina ile suç isnadıdır. Yoksa zaten türkiyede akp serbest bıraktı Yunanistanda da suç değil yani koyduğun şerhin bir manası yok üstat...Dinimiz bunun için şahit istiyor şahit yok ise iftiraya girer iftira çok ahlaki bir davranış değildir.Onun dışında onların yaşadıkları şey onları ilgilendirir.
Buna bir itirazın varmı?
Albüm yapıyor mudur sence üstat?
Ben diğer günahı işlemeye gidiyorum üstat. Likit olanı. 1 tane sana kaldıracağım.Evet 3+1'in 1'i === 4