Cemal Nalga Konusu | İdari ve Teknik kadro kovuldu

Cevap: Cemal Nalga konusu | İdari ve Teknik kadronun görevine son verildi

Çok büyük rezillik gerçekten. Ama defalarca dediğim gibi yönetimin bu refleksi gerçekten iyi karşıladı bu rezaleti.

Şimdi cezayı beklemekte. Hatta disiplin kurulunu beklemeden Federasyon'a başvurup Cemal'in oynadığı tüm maçlardan hükmen mağlubiyetimizi istemeliyiz. Gerekirse ligden de düşürülsün. Bu ayıp nasıl temizlenecekse öyle temizlensin. Biz de itiraz etmeyelim. Başka bir şey istemiyorum.

Bu olayın baş sorumlusu Ahmet Dedehayır ve basketbol sorumlularında iki yakası bir araya gelmez umarım.

Reziller. 100 yıllık kulübe bunu kendi düşmanı yapmaz. Terbiyesiz, ahlaksızlar.

galatasaray cafe crown´lu oyuncu cemal nalga´nın 5 maçlık cezası sırasında almanya´da 2 hazırlık maçında oynadığını ortaya çıkaran oyak renault menajeri sabri can‚ olayın tüm yönlerini turkbaskete anlattı. tbf yönetim kurulu´nun itirazlarını reddetmesinin ardından galatasaray cafe crown´un deutsche bank skyliners ve enbw ludwigsburg maçlarını istatiklerini incelediğinde tuhaf şeylerle karşılaştığını söylerek‚ şunları kaydetti: ´´ uzun bir süredir sakat olan tufan ersöz´ün skyliners karşısında iki sayılık atışlarda 2/6 ‚ serbest atışlarda 5/7 isabet sağladığını gördüm. ancak burada düşündürücü olan iyi bir şutör olan ersöz´ün hiç üç sayılık atış denemesinde bile bulunmadığı ve 4 ribaund almasıydı.

yine eenbw ludwigsburg maçında da üçlük denemeyen tufan (!)‚ iki sayılık atışlarda 1/6‚ serbest atışlarda ise 6/12 isabet sağlayarak‚ 9 ribaund almıştı. ardından cemal nalga´nın frankfurt maçında aubrey reese ile mücadelesini gösteren bir fotoğrafta buldum. sonrası çorap söküğü gibi geldi. görüntülerde hiç şüphe uyandırmayacak ölçüde cemal nalga´nın oyunda yer aldığı görülüyordu.´´

konunun sahte evrakla basketbol federasyonu´nun kandırılması olduğuna dikkat çeken sabri can‚ ´´artık sorun sadece oyak renault´un değil‚ tüm türk basketbolunun olmuştur. tbf yönetim kurulu´nun kararına itiraz etmeye hazırlanırken bu belgelere ulaştık. sanırım sadece ligde sadece biz değil‚ türkiye kupası´nda mücadele eden 3 kulüpte bu konuya itiraz edecektir.´´ şeklinde konuştu.

kulüp olarak basketbol federasyonu´nun vereceği karara güvendiklerini söyleyen can‚ konunun takipçisi olmaya devam edeceklerini söyledi.

Allah belasını versin bizi bu durumlara düşürenlerin.:mad::mad::mad::mad:

Başkana istifa diyenlere bir taraflarımla gülüyorum. Mal mısınız arkadaşlar. Koskoca Galatasaray Başkanı Erkek basket takımının hazırlık maçında kim oynamış kim oynamamış oynayanların daha önceden cezası varmıymış yokmuymuş onu mu takip edecek?

Basketbol şube sorumlusu ve koç dahil bütün ilişkililer en kısa zamanda kovulmalıdır ve öylede olacaktır.

Cevap: Kulüpten Resmi Açıklama Geldi

Neler oluyor anlam vermiş değilim.O zaman bu durumda galibiyetimiz kural hatası sebebiyle gidiyor mu?

Bu yaşananlar tam anlamıyla rezilliktir.

Soumlular deşifre edilmelidir.

ben de 45 yasındayım o zaman, oraya istedigin yası yazmak serbest, bu kadar saf olmayın...

ha tanıyorsanız arkadası bana o zaman neden şuanda ilk mesajlarını attıgını anlat..

madem bu kadar gonulden baglı kulubune ve boyle bir hatadan bu kadar utanc duyup kulubu kapatacak kadar GALATASARAY'lı , neden baska konularda fikri yok da burada tahrik ediyor milleti..

Sakin ol efendi :) kimse saf değil merak etme sen

Herkes gergin şu anda sakin olmakta fayda var.

Farzet ki adam gerçekten kuş ve buraya seni beni tahrik etmeye geldi. Şu ruhiyet - i halimizde onu bizi tahrik etmesine ihtiyacımız var mı ?

Verilecek, yapılacak bir şey, kovulacak biri varsa yetkililer var zaten sana da bana da düşmez bu.

Sakin OK

Cemal nalgaya yazık olacak ömür boyu men cezası diyorlar pisi pisine gidecek adam.

Başkana istifa diyenlere bir taraflarımla gülüyorum. Mal mısınız arkadaşlar. Koskoca Galatasaray Başkanı Erkek basket takımının hazırlık maçında kim oynamış kim oynamamış oynayanların daha önceden cezası varmıymış yokmuymuş onu mu takip edecek?

Basketbol şube sorumlusu ve koç dahil bütün ilişkililer en kısa zamanda kovulmalıdır ve öylede olacaktır.

Takip edecek diye birşey yok,

yönetim içindeki yönetimsizliği nasıl açıklayacak onu merak ediyorum,

başkandan bu konu nasıl gizlenir onu merak ediyorum,

demekki yönetim içinde gizli işler dönüyor.

Cevap: İhraç mı geliyor?

kurallar geregi galatasarayın bir alt lige düşürülmesi gerekiyor.tbf disiplin talimatıları geregi.

Cemal nalgaya yazık olacak ömür boyu men cezası diyorlar pisi pisine gidecek adam.

Ben cezalıyım,oynayamam diyemiyor mu?Kusura bakma ama bu işte herkes kadar Cemal'de suçlu.

Sube sorumlulari da gorevinden alinmali. Basta Ahmet Dedehayir denen yonetici musvettesi olmak uzere. Gercekten cok ilgilenmis subeyle, cezali oyuncu oynatiliyor; farkinda degil.

Cevap: Kulüpten Resmi Açıklama Geldi

Ligden ihraç geliyor

bu akşam federasyon hemen açıklama yapmalıdır

Ailecek suçluyuz Abi.

Takip edecek diye birşey yok,

yönetim içindeki yönetimsizliği nasıl açıklayacak onu merak ediyorum,

başkandan bu konu nasıl gizlenir onu merak ediyorum,

demekki yönetim içinde gizli işler dönüyor.

Evet bu konu işin diğer tarafı. Çok kişinin canı yanacak diye düşünüyorum. Ve bu olay, kulübün duruşuna göre seçimleri de etkileyecektir. Ahmet Dedehayır'ın bu göz yumduğu rezillik inanılmazdır gerçekten.

Yönetimin futbolda bu kadar organize olup, hatta bayan baskette bu kadar organize olup erkeklerde bu kadar geriye gitmenin sebebini bulup çözmeli.

Adnan Polat'ın bu olayı tesadüfen de olsa öğrenip, kendisini bilgilendirmeyen herkesi Galatasaray'dan uzaklaştırmalı.

Cemal Nalga aklı başında insan. Neye karıştığının farkında olmalıydı. Bana göre 7 numaranın asıl sahibi olan Tufan bile ceza almalı. Hatta iki oyuncuda takımdan uzaklaştırılmalıdır. Hemen!

Cevap: İhraç mı geliyor?

Ihrac gelirse kimsenin birsey diyebilecegini zannetmiyorum. Sonucta ortada buyuk bir skandal var. Guzelim kulubu Ankaraspor'a cevirdiniz. Bu skandal yonetime secim kaybettirebilir.

Geri
Üst Alt