Cemal Nalga Konusu | İdari ve Teknik kadro kovuldu

Cevap: Cemal Nalga - Tufan Ersöz belirsizliği | Yönetim toplandı

Yöneticilik zor zenaattir. Eğer sorumluluğun altında insanlar varsa 'işti şuydu buydu' diyerek hiç bir mazeretin olamaz. Hepsini kontrol edecek zamanı ve imkanı kendine sağlayacaksın. Arkanı döndüğün an arkanda kimseyi bulamazsın. Adın üstünde yöneticisin, yöneteceksin

Olmuyor arkadaşım işte adnan başkan kendi işlerini bıraktı iki yıldır.

Kız takımı erkek takımının formalarını da giydi bu kulüpte ne kadar iyi olsan yetmiyor bazen.

Basketin apayrı bir yönetimi olmalı.

Cevap: Cemal Nalga konusu | İdari ve Teknik kadronun görevine son verildi

Bana mantıklı bir acıklama yap o zaman arkadas?

Ortalıgı karıstırmak icin uye olmadım de...

Ama ben senin tahriklerine verdigim cevabı yazıyorum malum;

........

ama senin alınmana gerek yok tabi, öyle değilmişsin

Dedehayır da bassın istifayı kardeşim ya!Bu rezilliğin en büyük nedenlerinden birisi o.

Oyak Renault'un yaptığı itirazı hiç bir haberde geçmeyen basın ve hiçbirşey yapmayan federasyon Fener maçından sonra harekete geçince malesef onlarda bizim gibi geç haber alıyor.Başkan hazırlık maçlarınıda takip eecek değil ya.

Tamam baskan herseyi kendisi takip edecek degil o nedenle bir yonetim kurulu var zaten. Basinin bu olayi bugune kadar saklamasi ve fener macindan sonra ortaya cikarmasi ayri bir rezalet. Ama bizim bu olaydan haberimiz olmamasi ve Cemali maclarda oynatmaya devam etmemiz tamamen bir skandal.

Beni ilgilendiren basinin veya diger kuluplerin yaptigi serefsizlikler degil. Beni uzen bize surulen lekedir.

asıl dedehayırın gitmesi lazım.onun bilgisi dahilinde olmadan cemal nalga oynayamaz bence.

Galatasaray Spor Kulübü Erkek basketbol şubesinde yurtdışındaki hazırlık maçlarında maalesef spor ahlakı ve Galatasaraylılık Ruhu’yla taban tabana zıt bir olay meydana gelmiş, bir Galatasaray basketbolcusu başka bir kimlikle sahaya sürülmüş ve oynatılmıştır. Kulüpte çalışan bazı profesyonellerin isteği ve izniyle gerçekleştiğini yeni öğrendiğimiz bu olay Galatasaray Spor Kulübü, Galatasaray Camiası ve bütün Galatasaraylılar adına büyük bir utançtır. Bizlere bu utancı yaşatanlar adına Galatasaray Spor Kulübü olarak tüm spor kamuoyundan ve Türkiye’den özür diliyoruz.

Tüm camiamızı büyük bir üzüntüye boğan bu olaya neden olan ve Galatasaraylılık’tan nasibini alamamış sorumlu tüm idari ve teknik kadronun kulübümüzle ilişkisi hemen kesilmiştir.

Saygılarımızla

Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu

Dedehayır yönetim kurulundaysa arkadaşlar istifası gerek görevden alma falan olmaz.

Liselilerin sözü geçmeye bu senede devam ediyordu demekki.İsimlere bakarsak...:rolleyes:

Cemal Nalga'ya muhtaç olmak kabul edilebilir bir davranış değil gerçektende.Küçük takım vardı sanki ellerinde.Oyuncuları tanınmayan.Kim acaba oynatılması fikrini ortaya atan ?Merak etmemek elde değil.

Yazık...

Yönetimin tek suçu bu adamlara güvenmekti.Kulüp kapatmak o kadar kolay değil.Daha nasıl bir açıklama yapılabilirdi anlamıyorum.İtibarımızı zedeleyen bu adamlara en ağır ceza verilmelidir.

Yapılan karar çok doğrudur.Dedehayır çok gülüyor.Git artık.Birde salonda el el salla diye tempo tutanlarda vardı.

Tamam baskan herseyi kendisi takip edecek degil o nedenle bir yonetim kurulu var zaten. Basinin bu olayi bugune kadar saklamasi ve fener macindan sonra ortaya cikarmasi ayri bir rezalet. Ama bizim bu olaydan haberimiz olmamasi ve Cemali maclarda oynatmaya devam etmemiz tamamen bir skandal.

Beni ilgilendiren basinin veya diger kuluplerin yaptigi serefsizlikler degil. Beni uzen bize surulen lekedir.

Skandal olduğuna katılıyorum.Ama bu skandalın sebebinin Dedehayır'ın olduğunu söylemek istiyorum.Adnan Polat'ın tek hatası Dedehayır'a fazla güvenmektir.

Efendi laf attığın adam 38 yaşında kendine gel

ben de 45 yasındayım o zaman, oraya istedigin yası yazmak serbest, bu kadar saf olmayın...

ha tanıyorsanız arkadası bana o zaman neden şuanda ilk mesajlarını attıgını anlat..

madem bu kadar gonulden baglı kulubune ve boyle bir hatadan bu kadar utanc duyup kulubu kapatacak kadar GALATASARAY'lı , neden baska konularda fikri yok da burada tahrik ediyor milleti..

galatasaray cafe crown´lu oyuncu cemal nalga´nın 5 maçlık cezası sırasında almanya´da 2 hazırlık maçında oynadığını ortaya çıkaran oyak renault menajeri sabri can‚ olayın tüm yönlerini turkbaskete anlattı. tbf yönetim kurulu´nun itirazlarını reddetmesinin ardından galatasaray cafe crown´un deutsche bank skyliners ve enbw ludwigsburg maçlarını istatiklerini incelediğinde tuhaf şeylerle karşılaştığını söylerek‚ şunları kaydetti: ´´ uzun bir süredir sakat olan tufan ersöz´ün skyliners karşısında iki sayılık atışlarda 2/6 ‚ serbest atışlarda 5/7 isabet sağladığını gördüm. ancak burada düşündürücü olan iyi bir şutör olan ersöz´ün hiç üç sayılık atış denemesinde bile bulunmadığı ve 4 ribaund almasıydı.

yine eenbw ludwigsburg maçında da üçlük denemeyen tufan (!)‚ iki sayılık atışlarda 1/6‚ serbest atışlarda ise 6/12 isabet sağlayarak‚ 9 ribaund almıştı. ardından cemal nalga´nın frankfurt maçında aubrey reese ile mücadelesini gösteren bir fotoğrafta buldum. sonrası çorap söküğü gibi geldi. görüntülerde hiç şüphe uyandırmayacak ölçüde cemal nalga´nın oyunda yer aldığı görülüyordu.´´

konunun sahte evrakla basketbol federasyonu´nun kandırılması olduğuna dikkat çeken sabri can‚ ´´artık sorun sadece oyak renault´un değil‚ tüm türk basketbolunun olmuştur. tbf yönetim kurulu´nun kararına itiraz etmeye hazırlanırken bu belgelere ulaştık. sanırım sadece ligde sadece biz değil‚ türkiye kupası´nda mücadele eden 3 kulüpte bu konuya itiraz edecektir.´´ şeklinde konuştu.

kulüp olarak basketbol federasyonu´nun vereceği karara güvendiklerini söyleyen can‚ konunun takipçisi olmaya devam edeceklerini söyledi.

Cevap: İhraç mı geliyor?

5 maç doldurdu zaten.Resmi maçlarda ceza uygulaması yoktu.

Bana mantıklı bir acıklama yap o zaman arkadas?

Ortalıgı karıstırmak icin uye olmadım de...

Ama ben senin tahriklerine verdigim cevabı yazıyorum malum;

ama senin alınmana gerek yok tabi, öyle değilmişsin

Arkadasim git bak bakalim ben bugun mu uye olmusum? Yok benim bu olaydan daha onceden haberim vardida uye olup bugunu bekledigimi ima ediyorsan diyecek birsey bulamiyorum.

Bu olay yuzunden asiri sinirlendigim ve tepki verdigim dogrudur. Farkina varmadan herhangi bir Galatasaray'linin kalbini kirdiysam ozur dilerim.

Bu sahtekarligi kendime yediremedigim icin asiri tepki veriyor da olabilirim. Hepsini kabul ediyorum ama lutfen ben bu sahtekarligi yapalara kiziyorum diye beni kus olmakla suclamayin.

Eger benim yorumlarim tahrik olarak algilaniyorsa, en azindan bugunluk yorum yapmayida birakiyorum.

Liselilerin sözü geçmeye bu senede devam ediyordu demekki.İsimlere bakarsak...:rolleyes:

Cemal Nalga'ya muhtaç olmak kabul edilebilir bir davranış değil gerçektende.Küçük takım vardı sanki ellerinde.Oyuncuları tanınmayan.Kim acaba oynatılması fikrini ortaya atan ?Merak etmemek elde değil.

Yazık...

Anlamadığım ulan neden bu sahtekarlık alt tarafı hazırlık maçında nalgayı oynatacaksın.

Sanki play off serisinde dwyane Wade var onu oynatıyorsun.

Sahtekarlıklarıyla değil salaklıklarıyla tarihe geçecek bu adamlar.

Bravo yönetim anında görevlerine son vermiş.Bir isteğim daha var.Dedehayır anında basacak istifayı.O KADAR!

Kulüpten Resmi Açıklama Geldi

Galatasaray Spor Kulübü Erkek basketbol şubesinde yurtdışındaki hazırlık maçlarında maalesef spor ahlakı ve Galatasaraylılık Ruhu’yla taban tabana zıt bir olay meydana gelmiş, bir Galatasaray basketbolcusu başka bir kimlikle sahaya sürülmüş ve oynatılmıştır. Kulüpte çalışan bazı profesyonellerin isteği ve izniyle gerçekleştiğini yeni öğrendiğimiz bu olay Galatasaray Spor Kulübü, Galatasaray Camiası ve bütün Galatasaraylılar adına büyük bir utançtır. Bizlere bu utancı yaşatanlar adına Galatasaray Spor Kulübü olarak tüm spor kamuoyundan ve Türkiye’den özür diliyoruz.

Tüm camiamızı büyük bir üzüntüye boğan bu olaya neden olan ve Galatasaraylılık’tan nasibini alamamış sorumlu tüm idari ve teknik kadronun kulübümüzle ilişkisi hemen kesilmiştir.

Saygılarımızla

Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu

Not: Sözün bittiği yerdir hadi geçmiş olsun...

Geri
Üst Alt