Cemal Nalga Konusu | İdari ve Teknik kadro kovuldu

Cevap: Cemal Nalga - Tufan Ersöz belirsizliği | Yönetim toplandı

Ben dedehayırın veya basketbol şubesindeki diğer yetkililerin açıklamasını bekliyorum acaba nasıl savunacaklar kendilerini ne açıklama yapacaklar harbi çooook merak ediyorum.

Yönetimden bu beklenirdi.

Hadi geçmiş olsun..Bu ayıp temizlendimi bilmiyorum ama bu sene biter bizim için baskette..

benim anlamadığım tufan bu maçta oynamış mı? Oynamışsa onun formasının arkasında ne yazıyormuş? :)

Tufan buyuk ihtimalle yoktu, sakatligi devam ediyordu o siralarda diye tahmin ediyorum.

Zaten sezon başında Hüseyin Beşok ve Cüneyt Erden gibi has Galatasaraylıları göndererek bu takımın ruhunu sattılar. Şimdi de şubeyi yerden yere vurmakla, rezil etmekle meşguller. Dedehayır ve ekibi Çekin gidin Galatasaray'dan.

Koskoca Galatasarayın düştüğü hale bak..

Dedehayır, açıklama yapmadan gitmek yok..

Böyle bir pisliği beklemezdim, neleri gördük ama böyle bir haysiyetsizliği beklemezdim.

helal yönetime gerekeni yaptilar

Yazık !!!! 104 yıllık kulübün itibarını zedelediniz.Yönetim bunu nasıl farkedemedi anlamış değilim.Doğru olanı yapmışlar

Tüm idari ve teknik kadronun görevine son verilmiş. Yakışan buydu.

Şimdi özür dilenip, cezamız beklenmeli.

Edit: GS TV'de son dakika olarak görmüştüm. Resmi sitede özür de dilenmiş. Budur. Büyük takım olmak budur! Tebrik ediyorum yönetimi. Hiç aksatmadan doğru kararlar verdiği için. Bir de canlı yayında yapılırsa harika olur. Bu büyük utanç kaynağına böyle hassas yaklaşmak çok iyi oldu.

Tekrar yüzümüzdeki kiri temizleme yolunda ilk adımı attıkları için yönetimi kutluyorum. Sağolsunlar.

Zaten sezon başında Hüseyin Beşok ve Cüneyt Erden gibi has Galatasaraylıları göndererek bu takımın ruhunu sattılar. Şimdi de şubeyi yerden yere vurmakla, rezil etmekle meşguller. Dedehayır ve ekibi Çekin gidin Galatasaray'dan.

Takım tamamını gönderselerdi, oynatacak oyuncumuz kalmasaydı, her maçtan hükmen mağlup ayrılsaydık ama bu durumlara düşmeseydik.

Yazıklar olsun, bu nasıl bir haysiyetsizliktir, nasıl bir şerefsizliktir, kulubü ne hale getirdiler soysuzlar

"Galatasaray Spor Kulübü Erkek basketbol şubesinde yurtdışındaki hazırlık maçlarında maalesef spor ahlakı ve Galatasaraylılık Ruhu’yla taban tabana zıt bir olay meydana gelmiş, bir Galatasaray basketbolcusu başka bir kimlikle sahaya sürülmüş ve oynatılmıştır. Kulüpte çalışan bazı profesyonellerin isteği ve izniyle gerçekleştiğini yeni öğrendiğimiz bu olay Galatasaray Spor Kulübü, Galatasaray Camiası ve bütün Galatasaraylılar adına büyük bir utançtır. Bizlere bu utancı yaşatanlar adına Galatasaray Spor Kulübü olarak tüm spor kamuoyundan ve Türkiye’den özür diliyoruz.

Tüm camiamızı büyük bir üzüntüye boğan bu olaya neden olan ve Galatasaraylılık’tan nasibini alamamış sorumlu tüm idari ve teknik kadronun kulübümüzle ilişkisi hemen kesilmiştir.

Saygılarımızla

Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu"

Peki sormazlarmi siz nasil yoneticisiniz, tum bunlar olurken siz ne yapiyordunuz diye? Bu olayin sorumlusu, herseyden once yonetemeyenlerdir. Bu kara lekeyi sadece teknik ekip ve sporculari gondererek silemezsiniz. Asil sorumlular olarak yonetimin gerekeni yapmasi lazim.

Yönetim üzerine düşeni yaptı , Allah bin türlü belasını versin bu kulube bu utancı yaşatanların.

Avukat kimse varmı taraftarlar olarak bu haysiyetsizlere bizi küçük düşürdükleri için dava açabilirmiyiz. Sürünsünler rezil olsunlar istiyorum.

Yönetim yakışanı yaptı. Tebrik ediyorum kendilerini.

renktaş federasyon bile farkedememiş çok ilginç bi olay gerçekten ama bizim cezamız çok ağır yani küme düşürülmekse federasyonunda gitmesi lazım böyle bi olaya göz yumdukları için yada farkedemedikleri için.

Peki sormak istiyorum?

Bu nasıl yönetim kuruludur, arkasından iş çevriliyor, böyle bir rezaletten haberdar olamıyor.

Adnan Başkan bunu nasıl açıklayacak, bu nasıl bir iştir, bu nasıl bir rezalettir.

Adını koyamıyorum olanların, başkan konuşsun, nasıl haberi olmamış, nasıl arkasından iş çevrildiğini anlamamış açıklasın.

helal olsun yönetim işte Galatasaraylı duruşu budur , ama bu yapılan sorumsuzluğun hesabını kim vericek oda ayrı bi konu.

hatasini bilip özür dilemek ve gereken kisilere cezasini vermekde bir BÜYÜKLÜKTÜR

baskalari gibi her olayin üstünü örtmeye calismiyoruz!!!

Peki sormak istiyorum?

Bu nasıl yönetim kuruludur, arkasından iş çevriliyor, böyle bir rezaletten haberdar olamıyor.

Adnan Başkan bunu nasıl açıklayacak, bu nasıl bir iştir, bu nasıl bir rezalettir.

Adını koyamıyorum olanların, başkan konuşsun, nasıl haberi olmamış, nasıl arkasından iş çevrildiğini anlamamış açıklasın.

Malesef başkan bazı adamlara çok güvendi.:(

Geri
Üst Alt