Cemal Nalga Konusu | İdari ve Teknik kadro kovuldu

Cevap: Cemal Nalga konusu | İdari ve Teknik kadronun görevine son verildi

Okan hoca,

Koray Mincinozlu,

Mert Uyguç,

Cengiz Karadağ kovulmus.

Dedehayır hala koltuğunda, Efes maçında görüşürüz...

Cemal Nalga aklı başında insan. Neye karıştığının farkında olmalıydı. Bana göre 7 numaranın asıl sahibi olan Tufan bile ceza almalı. Hatta iki oyuncuda takımdan uzaklaştırılmalıdır. Hemen!

Tufan'ın nerden haberi olsunki abi?Adam sakattı.Haberi bile yoktur böyle bir rezaletten.

Galatasaray tarihinde değil belkide Türk sporunda yapılmış en büyük gerizekalılıktır bu. Bir basketbolcun ceza alıyor. Cezasını doldurması için hazırlık maçı ayarlanıyor. Fakat bu adamı ayarlanan hazırlık maçlarında başka oyuncuymuş gibi isim değiştirerek oynatıyorsun. Aptal herifler. Kesin değildir diye bekledim artık kesinleşti. Beyinsizler.

Ayrıca Özhan Canaydın sanırım bugün rahatsızlanıp hastaneye kaldırılabilir. Zira Ahmet Dedehayır onun çok güvendiği bir isimdi. Özhan Canaydın'ın bu olaydan sonraki özellikle sağlık durumu bana göre tehlikeli. Zaten yıpranmıştı. Şimdi tükenecektir. Kötü bir yönetici olsa da büyük Galatasaraylı'dır.

Onun ricasıyla Ahmet Dedehayır bu zamana kadar kaldı zaten.

Şunu yaşadık ya,ne yapayım ben fb galibiyetini ya!Bize bunu yaşatanlar utansın ya!Ne deyim daha ya?

İsim verebilirmisiniz..

Kimlerin görevine son verildi teknik kadrodan..

Okan Çevik, Mert Uyguç, Koray Mincinozlu ve Cem Karadağ kesin olarak gitti.

Daha bu işin sponsorluk boyutu var. Adamlar sezon başında kadro kurmak için paralar verdiler belki bunların tazminatları çıkacak ortaya. Aynı şekilde küme düşersek elde kalan basketbolcular var. Jasitis dediğimiz adam iyi paraya geldi. Çok merak ediyorum gelişmeleri.

Okan hoca,

Koray Mincinozlu,

Mert Uyguç,

Cengiz Karadağ kovulmus.

Okan Çeviğin bayan basket branşından erkek basket takımının başına alınmasıda başlı başına bir hataydı. Onuda kaybettik...

Okan hoca,

Koray Mincinozlu,

Mert Uyguç,

Cengiz Karadağ kovulmus.

Yönetim kurulundaysa istifası lazımmış. İstifa etmeden duramaz. İzin vermezler.

Ahmet Dedehayır görevinin başında.O idari ve teknik kadroya dahil değil!..

Arkadasim git bak bakalim ben bugun mu uye olmusum? Yok benim bu olaydan daha onceden haberim vardida uye olup bugunu bekledigimi ima ediyorsan diyecek birsey bulamiyorum.

Bu olay yuzunden asiri sinirlendigim ve tepki verdigim dogrudur. Farkina varmadan herhangi bir Galatasaray'linin kalbini kirdiysam ozur dilerim.

Bu sahtekarligi kendime yediremedigim icin asiri tepki veriyor da olabilirim. Hepsini kabul ediyorum ama lutfen ben bu sahtekarligi yapalara kiziyorum diye beni kus olmakla suclamayin.

Eger benim yorumlarim tahrik olarak algilaniyorsa, en azindan bugunluk yorum yapmayida birakiyorum.

tesekkur ederim.

Benim canımı sıkan atılan mesaj sayısında 21 i gorup de yonetime sallaman hemen.. hem de cok asırı..

biliyorsun buralarda yeni üye olup da sırf tahrik etmeye gelenler cok oluyor..

kurallar uygulanırsa malesef 2.lig yolu görüldü

İstifa etmiyorsa ettireceğiz, o pisliği el birliğiyle def edeceğiz.

Okan hoca,

Koray Mincinozlu,

Mert Uyguç,

Cengiz Karadağ kovulmus.

Efes maçı olmayacak büyük ihtimal..En kötü tedbirli disiplin kuruluna sevkediliriz. Ben olsam düşürürüm zaten.

1963 istanbul doğumludur. alman lisesi ve boğaziçi üniversitesi political science mezunudur. imkb nin en tanınmış spekülatörlerindendir. ileri düzeyde bir matematik zekası ve analitik düşünme yeteneğine sahiptir. eski türkiye briç şampiyonlarındandır. milli takım oyuncusu olarak briçte ülkemizi bir çok yabancı organizasyonda başarıyla temsil etmiştir. son dönemde özhan canaydın listesinden galatasaray yönetim kuruluna seçilmiştir. evli ve iki çocuk babasıdır.

Dedehayır yönetici arkadaşlar istifa etmesi gerek.

Ulan ne biçim matematik zekan var senin şu durumu hesap edemedin mi?.

Ha bir de spekülatörmüş o var tabii.

Yaşanan olay büyük skandaldır büyük ayıptır büyük rezalettir. 104 yıllık klube yakışmayacak olaydır. Herkes cezasını çekmelidir.

Olayın arkasında da kimin olduğu belli. fenerbahçe...

Oyak Renault 1 ay önce şikayet ediyor. cevap yok. fenerbahçe maç bitince şikayet ediyor 1 gün sonra cevap... fenerbahçe maçın intikamını böyle aldı.

ve malesef bu pisliği savunacak tek bir neden bile olmadığı için basketbol şubesi dağıldı.

Buna nasıl izin veriliyor nasıl böyle aşağılıkça cinlikler düşünülüyor olacak iş değil..

Burası Galatasaray !

Böyle bi ahlaksızlık,terbiyesizlik olabilir mi? Böyle insanların ve oyuncuların ne işi var Galatasaray'da? Çok kızgınım, böyle bir camiaya gerçekten ayıp ettiler..

Bir de bu işin Uleb boyutu var. Büyük ihtimal bir süre Avrupa Kupalarından men edileceğiz, itibarımız düşecek.

Farkındaysanız ben cezalarla ilgili hicbir yorumda bulunmadım.. hakettigimiz neyse verilsin ihracsa ihrac..

Biz karsı yakanın taraftarları gibi at gozlugu takmıs insanlar degiliz..

Benim canımı sıkan orda atılan mesaj sayısı 20 olup da 21. mesajda Galatasaray yönetimine cekin gidin rezillik vs diyen bir insan görmekti...

Eger o arkadasın oyle bir amacı yoksa ozur dilerim ondan da..

Ama hepimiz biliyoruz ki bu tarz insanlara cok rastlıyoruz..

Beni deli eden olay bu

Kusura bakma Berk ancak bu olayda gerçekten bir rezillik var ve şahsi fikrimi sorarsan yönetimin gerçekten bırakıp gitmesini isterim. Kendileri ve kulubümüz için en onurlu davranış bu olur diye düşünüyorum.

Ortada gerçekten yüz kızartıcı bir suç, suistimal var.

Benim mesleğimde sorumlusu olduğun bir personel yüz kızartıcı bir suç işlerse, olayla ilgin ya da bilgin olup olmadığına bakılmaksızın senin kellen gider.

En nihayetinde suçlu, yönetemediğin, denetlemediğin, otoriteni kurmadığın için sensindir.

Kimbilir belki ben yanlış düşünüyorum ama böyle düşünüyorum diye ben de mi tahrikçi bir kuş oluyorum ?

Dedehayır'ın yanında Federasyonda istifa etmeli.

Geri
Üst Alt