Öncelikle söylemek isterim ki benim bu foruma ilk mesajım. 31 yaşındayım ve 24 senedir Galatasaraylıyım. Üyeliğim henüz onaylandı sayılır. İlk mesajımın böylesi bir konuda olması ise ayrı bir trajedi benim için. Zaten bugünün kendisinde bir siyahlık var. Arda Turan' ın domuz gribi olması, Işıl Alben' in sakatlığından ötürü uzun süre sahalarda yer alamayacağının açıklanması akabinde bu rezil olayın netleşmesi. Resmen 2001 ekonomik krizinin başlangıcı olan "kara Çarşamba"' nın bir özetini yaşadık bu Çarşamba (Yani dün).
Bu konuda söyleyeceklerim bir yeni üye için sizlere fazla sivri gelebilir ama bu rezaleti temizlemenin tek yolu takımın küme düşürülmesidir. Böylesi bir kara leke bu camianın alnından ancak bu şekilde temizlenir. Tabi ki küme düşülmeyi yapacak olan Federasyondur. Bu konuda yapılması gereken, gelecek en ağır cezayı dahi hiç itirazsız kabullenmektir. Ha yönetim bu konuda gerekli tavrı sergilemiştir ama Basketbol Şubesi' nden sorumlu yönetici Ahmet Dedehayır' ın da bir önce istifa etmesi, etmiyorsa yerinden alınıp kulüple ilişkisinin kesilmesi elzemdir. Dahası, bu rezilliğe karışan kim varsa hepsi de en kısa sürede yönetim tarafından gerekirse adli mercilere havale edilecek derecede cezalandırılmalıdır.
Dediğim gibi; yazdıklarım çok ağır gelebilir siz renkdaşlarıma ama yapılan öyle büyük bir ihanettir ki Galatasaray adına, cezası da ancak o kadar büyük olmalıdır. Sorumlular hangi akıl mantıkla Cemal Nalga' yı başka bir isim altında hazırlık maçında oynatma gaflet ve dalaletine düşmüşlerse, cezalarını da o ölçüde çekmelidirler.
Galatasaray hiç kimsenin sahtekarlığını deneyeceği yer değildir.