Cemal Nalga Konusu | İdari ve Teknik kadro kovuldu

Cevap: Cemal Nalga Konusu | İdari ve Teknik kadro kovuldu

O değil de maç boyunca hakemler falan nasıl dikkat etmedi ki bu duruma ?

Dedehayır da gitti mi ?

Cemal'i gönderelim, ligden düşelim, Ahmet Dedehayır'ı istifaya davet edelim, sorumlular hakkında kulüp olarak dava açalım...

Hepsi güzel, somut öneriler ama ne yaparsak yapalım alnımıza kara bir leke sürülmüştür. Bu lekeyi temizlemek, unutmak, şu an ki duygularımızdan utancımızdan kurtulmak çok zor olacak.

Bu lekeyi temizlemenin tek yolu şampiyon olmaktır.Zaten şube ilgisizlikten bu hallere geldi.

Ceza ne olur bilmiyorum ama küme düşmezsek ne yapsınlar ne etsinler seneye bu takımı şampiyon yapsınlar.

kim bu adam kobe midir jordan mıdır ... buna mı muhtaç kaldık? yazıklar olsun...

yuh diyorum artık yaa.. akşam akşam moralim yerle bir.. arda domuz gribi.. basket de bu olay.. ne bu yaa.. bu işte parmağı olan herkes defolup gitsin.. ligden düşürülsek bile bu olay sürekli bizle gelecek.. fenerlilerin eline müthiş bir koz.. yarın hürriyet sporun tam sayfa haberlerini görürüz. hatta bununla ilgili ek gazete bile çıkarırlar bunlar..:( :( :@

Jordan olsa bile hazırlık maçı bu :) Sadece bir hazırlık maçı. Adamlar tarihimizi kirletti resmen.

Bukadar abartmayın isterseniz olmuş birkere artık tarihimizi kirlettiler yok Adımızı lekelediler.Juventusta küme düştü şuan kimsenin aklındamı bu yada klübün ismine zarar verdimi(muhakkak vermiştir ama abartılacak kadar değil)Yarın birgün fenerin yada başka bir takımında başına gelebilir başka bir spor dalında bu tür şeyler onun için sadece suçluların cezalandırılmasını bekleyip ihraç yememek için dua edecez.

nefret ediyorum kasım ayından, her türlü bela müsibet bu ayda başımıza geliyor. Sadece bugunun mansetleri - Arda nın hastalığı ve Cemal Nalga olayı :mad:

Öncelikle söylemek isterim ki benim bu foruma ilk mesajım. 31 yaşındayım ve 24 senedir Galatasaraylıyım. Üyeliğim henüz onaylandı sayılır. İlk mesajımın böylesi bir konuda olması ise ayrı bir trajedi benim için. Zaten bugünün kendisinde bir siyahlık var. Arda Turan' ın domuz gribi olması, Işıl Alben' in sakatlığından ötürü uzun süre sahalarda yer alamayacağının açıklanması akabinde bu rezil olayın netleşmesi. Resmen 2001 ekonomik krizinin başlangıcı olan "kara Çarşamba"' nın bir özetini yaşadık bu Çarşamba (Yani dün).

Bu konuda söyleyeceklerim bir yeni üye için sizlere fazla sivri gelebilir ama bu rezaleti temizlemenin tek yolu takımın küme düşürülmesidir. Böylesi bir kara leke bu camianın alnından ancak bu şekilde temizlenir. Tabi ki küme düşülmeyi yapacak olan Federasyondur. Bu konuda yapılması gereken, gelecek en ağır cezayı dahi hiç itirazsız kabullenmektir. Ha yönetim bu konuda gerekli tavrı sergilemiştir ama Basketbol Şubesi' nden sorumlu yönetici Ahmet Dedehayır' ın da bir önce istifa etmesi, etmiyorsa yerinden alınıp kulüple ilişkisinin kesilmesi elzemdir. Dahası, bu rezilliğe karışan kim varsa hepsi de en kısa sürede yönetim tarafından gerekirse adli mercilere havale edilecek derecede cezalandırılmalıdır.

Dediğim gibi; yazdıklarım çok ağır gelebilir siz renkdaşlarıma ama yapılan öyle büyük bir ihanettir ki Galatasaray adına, cezası da ancak o kadar büyük olmalıdır. Sorumlular hangi akıl mantıkla Cemal Nalga' yı başka bir isim altında hazırlık maçında oynatma gaflet ve dalaletine düşmüşlerse, cezalarını da o ölçüde çekmelidirler.

Galatasaray hiç kimsenin sahtekarlığını deneyeceği yer değildir.

Bukadar abartmayın isterseniz olmuş birkere artık tarihimizi kirlettiler yok Adımızı lekelediler.Juventusta küme düştü şuan kimsenin aklındamı bu yada klübün ismine zarar verdimi(muhakkak vermiştir ama abartılacak kadar değil)Yarın birgün fenerin yada başka bir takımında başına gelebilir başka bir spor dalında bu tür şeyler onun için sadece suçluların cezalandırılmasını bekleyip ihraç yememek için dua edecez.

bence verdi Juve deyince aklıma küme düşmesi geliyor ama o futbol bu basketbol.. basketbolda darbe yedik 2 3 sene baskete kilit vurabiliriz kanımca.

Öncelikle söylemek isterim ki benim bu foruma ilk mesajım. 31 yaşındayım ve 24 senedir Galatasaraylıyım. Üyeliğim henüz onaylandı sayılır. İlk mesajımın böylesi bir konuda olması ise ayrı bir trajedi benim için. Zaten bugünün kendisinde bir siyahlık var. Arda Turan' ın domuz gribi olması, Işıl Alben' in sakatlığından ötürü uzun süre sahalarda yer alamayacağının açıklanması akabinde bu rezil olayın netleşmesi. Resmen 2001 ekonomik krizinin başlangıcı olan "kara Çarşamba"' nın bir özetini yaşadık bu Çarşamba (Yani dün).

Bu konuda söyleyeceklerim bir yeni üye için sizlere fazla sivri gelebilir ama bu rezaleti temizlemenin tek yolu takımın küme düşürülmesidir. Böylesi bir kara leke bu camianın alnından ancak bu şekilde temizlenir. Tabi ki küme düşülmeyi yapacak olan Federasyondur. Bu konuda yapılması gereken, gelecek en ağır cezayı dahi hiç itirazsız kabullenmektir. Ha yönetim bu konuda gerekli tavrı sergilemiştir ama Basketbol Şubesi' nden sorumlu yönetici Ahmet Dedehayır' ın da bir önce istifa etmesi, etmiyorsa yerinden alınıp kulüple ilişkisinin kesilmesi elzemdir. Dahası, bu rezilliğe karışan kim varsa hepsi de en kısa sürede yönetim tarafından gerekirse adli mercilere havale edilecek derecede cezalandırılmalıdır.

Dediğim gibi; yazdıklarım çok ağır gelebilir siz renkdaşlarıma ama yapılan öyle büyük bir ihanettir ki Galatasaray adına, cezası da ancak o kadar büyük olmalıdır. Sorumlular hangi akıl mantıkla Cemal Nalga' yı başka bir isim altında hazırlık maçında oynatma gaflet ve dalaletine düşmüşlerse, cezalarını da o ölçüde çekmelidirler.

Galatasaray hiç kimsenin sahtekarlığını deneyeceği yer değildir.

ağır filan değil tespitlerin doğru.

Hepinize iyi geceler

önce küme düşürülüp sonra da delikanlı gibi çıkmalıyız.. bu işte parmağı olan herkes kovulmalı dedehayır dahil...

Galatasaray Erkek Takımı yaptığı usulsüzlük - sahtecilik nedeniyle Basketbol Federasyonu tarafından ligden düşürülecek ve bu bizim tarihimize kara leke olarak geçmeyecek diyorsun yani :rolleyes:

bana biri şunu söylesin;

fenerbahçe bunu nerden biliyordu da itiraz etti? bu fotoğraflar çıkmadan, cemalin bu yediği haltı bilmeden nasıl ''cemal cezasını doldurmadı'' bilgisine ulaştılar. nerden bildiler cemalin tufan olarak sahaya çıktığını ve cezasını doldurmadığını. itirazları reddedilince de hemen resimleri piyasaya sürüp olayı çıkardılar meydana. nerden biliyorlardı?

fenerli eskisi okan çevik yüzünden oldu bence bu iş. resmen koyunda yılan beslendi. komplo bu.

söylemek istediğim, fenerbahçe bunu biliyordu arkadaşlar. bildikleri halde bunu gündeme getirmediler, maçın sonucunu beklediler. kazansalardı sorun yoktu, hatta maçtan önce gündeme gelseydi cemal fener maçında oynamazdı ve hükmen mağlubiyet falan sözkonusu olmazdı. maçı beklediler,kaybettiler ve bu olayı piyasaya sürmeye karar verdiler. önceden ayarlanmış mevzu bu, içerden yıkıldık maalesef.

ercan saatci meselesi de kapanmis oldu

aziz yildirim isleri iyi yurutuyor

helal olsun bu adama

ne kadar pis de olsa koca camiayi o kadar mukemmel idare edebiliyorki anlamak mumkun degil

bana biri şunu söylesin;

fenerbahçe bunu nerden biliyordu da itiraz etti? bu fotoğraflar çıkmadan, cemalin bu yediği haltı bilmeden nasıl ''cemal cezasını doldurmadı'' bilgisine ulaştılar. nerden bildiler cemalin tufan olarak sahaya çıktığını ve cezasını doldurmadığını. itirazları reddedilince de hemen resimleri piyasaya sürüp olayı çıkardılar meydana. nerden biliyorlardı?

fenerli eskisi okan çevik yüzünden oldu bence bu iş. resmen koyunda yılan beslendi. komplo bu.

söylemek istediğim, fenerbahçe bunu biliyordu arkadaşlar. bildikleri halde bunu gündeme getirmediler, maçın sonucunu beklediler. kazansalardı sorun yoktu, hatta maçtan önce gündeme gelseydi cemal fener maçında oynamazdı ve hükmen mağlubiyet falan sözkonusu olmazdı. maçı beklediler,kaybettiler ve bu olayı piyasaya sürmeye karar verdiler. önceden ayarlanmış mevzu bu, içerden yıkıldık maalesef.

Fenerin itirazı Cemalin cezasını doldurmadığı yönünde değildi. Cemal'in 5 maçlık cezayı peş peşe maçlarla çekmemesi üzerineydi. Bu iki olay farklı.

Olacak sey degil ya.. bu kadar salakca birsey olabilirmi??

abi o zaman bu durumdan çıkartılacak olumlu sonuç şudur; fenerbahçede olsaydı böyle bir mevzu ki benzerleri çok kez olmuştur(yaş küçültüp pafta oynatmalar vesayre), ben onların böyle bizim taraftar gibi ''küme düşürülelim, hakediyoruz, en büyük utanç bizim için, hakkımız ligden düşmek'' gibi şeyler söylemeyip hala yüzsüzce kuyruğu kurtarmaya çalışacaklarına eminim.

bu bile gurur kaynağıdır. böyle utanç görmedik gerçekten ama bizim taraftardan da daha gururlusu, daha delikanlısı yok bugün bu kanıtlandı.

bir halt yemiş bizimkiler, yenen bu haltı sineye çekmek bize düşer. yazıklar olsun okan çevik, senin başının altından çıktı bunlar başka ihtimali olamaz.

Olacak sey degil ya.. bu kadar salakca birsey olabilirmi??

Olabilir. Olaya iyi yönden bakarsak Cemal Tufan gibi oynadığı hazırlık maçlarında doping de yapabilirdi. Allahtan böyle bir şey yapmamışlar. İnşallah yapmamışlardır yani :rolleyes:

Geri
Üst Alt