Cengiz Özyalçın

Cengiz Özyalçın: "UEFA'nın bizden istediği kriterler var. Onları yerine getirebilmek için özellikle kupayı hedeflemeliyiz."
Cengiz Özyalçın: "Bu beğenmediğimiz Galatasaray, Türkiye Kupası'nda yarı finalde. Ligdeki iddialı takımlardan birisi elendi."
Cengiz Özyalçın: "Galatasaray seyircisine bir nebze hak verdim, doymuşluğundan dolayı. Seyirci takımlarını bu koşullarda görmek istemiyor."
Cengiz Özyalçın: "Medipol Başakşehir güçlü ve iddialı bir takım olmasına karşın Galatasaray'ın başka bir özeli var. Güzel günler yakın."

Cengiz Özyalçın: "UEFA'nın bizden istediği kriterler var. Onları yerine getirebilmek için özellikle kupayı hedeflemeliyiz."
Cengiz Özyalçın: "Bu beğenmediğimiz Galatasaray, Türkiye Kupası'nda yarı finalde. Ligdeki iddialı takımlardan birisi elendi."
Cengiz Özyalçın: "Galatasaray seyircisine bir nebze hak verdim, doymuşluğundan dolayı. Seyirci takımlarını bu koşullarda görmek istemiyor."
Cengiz Özyalçın: "Medipol Başakşehir güçlü ve iddialı bir takım olmasına karşın Galatasaray'ın başka bir özeli var. Güzel günler yakın."

Neremizle gülüyoruz?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Agir sacmalamis.

Galatasaray'ın Ziraat Türkiye Kupası'nda yoluna devam ettiğini anlatan Cengiz Özyalçın, "Bu beğenmediğimiz Galatasaray, Türkiye Kupası'nda yarı finalde. Ligde iddialı takımlardan birisi elendi" ifadelerini kullandı.

Lan ne diyon? :red:

Güzel günlerin gelebilmesi için istifa etmeniz gerekli, bir zahmet erken davranın.

Bunlar komple kabus yahu, söylediklerinin yaptıklarının farkına varıp anlamak için insan önce acaba kötü bir şaka mı diye düşünüyor.

Bu kim lan ? Allah'ım sen aklımıza mukayet ol !

Cengiz Özyalçın: "Herkes taşın altına elini koysun. Bileziklerin maliyeti belli"

Nasil insan bunlar ya böyle hala konusabiliyorlar utanmaz herifler

Cengiz Özyalçın: "Sporcularımızın oynayıp, oynamaması tamamen teknik bir iş. Teknik direktörümüze soralım"

ulan teknik direktör mü var.

77 yaşına gelmişsin be adam.. Bir ayağın öteki tarafta hala yöneticilik yapmaya çalışıyorsun. Son yıllarında insanlardan günah alacağına git emekliliğin tadını çıkar.

Ulan 65 yaşını geçince bir malin satışında akıl sağlığı yerindemi diye rapor istiyorlar bizde ise başkanlık yapıyorlar

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

CdmxdA1UIAAt18H.jpg:large

Taziye evinde gülen yöneticiler.

İnsanlığınız nerede. Poz veriyorlar bir de.

Cenaze namazınıda kılmayı becerememiş antik eser

Ya o soldaki herif yazin kongrede durmadan pis pis siritan adam degilmiydi.

2.Başkan Cengiz Özyalçın: "Galatasaray'ın puan olarak büyük bir sorunu yok. Hoş olmayan bir yerde, bu yadsınamaz."
Cengiz Özyalçın: "Fenerbahçe-Galatasaray derbisinde her zaman güçlü kazanmaz. Ben bu maçta kazanmayı ve centilmence mücadeleyi isterim."

2.Başkan Cengiz Özyalçın: "Galatasaray'ın puan olarak büyük bir sorunu yok. Hoş olmayan bir yerde, bu yadsınamaz."
Cengiz Özyalçın: "Fenerbahçe-Galatasaray derbisinde her zaman güçlü kazanmaz. Ben bu maçta kazanmayı ve centilmence mücadeleyi isterim."
senin gibi yöneticinin de seni yönetime alan başkanın da senin o ağzının da
adamı delirtme ulan sus

Geri
Üst Alt