Cengiz'den Açıklama: Yiğit Şardan, Falcao, Billong, Terim, UEFA, Başkanlık Seçimi, Belhanda ve Feghouli...

hakkaten gündemdeki meseleler tartışıldı

Sevgili Başkan, Belhanda'nın gollerini GSTV'den sildirmesini, Marcao'nun sözleşmesi imzalandığında adamın FT hakkındaki açıklamalarını, resmi sitedeki habere ekletmemesini vs. açıklasın önce, bu tip küçük oyunlardan 3.5 sene hiç geri durmadı zira yaptığı hiç bir hatada da "hata yaptım." lafını ettiğini de görmedim.

Falcao'yu taraftar aldırmış, herhalde Gomis'i de taraftar sattırdı, Diagne'yi satıcaz diye 50 kere açıklamayı da taraftar yaptırdı.

3.5 sene yav, bir kere dahi hata yaptım, yanlış yaptım demedi. Hep onu yaptık, bunu yaptık, şunu yaptık, yeter yahu. Ben bu 3.5 senedeki süreci bir Özhan Başkan döneminde gördüm, her alanda rezil ettiler kulübü.

O haberin doğru olduğuna ihtimal dahi vermiyorum. Eğer doğruysa yani kişilerden bağımsız sözleşmeli bir futbolcu o olmazsa şu olmazsa ben de giderim diyorsa derhal şutlanmalı.
Değildir zaten. Klasik türk medyası yalanı. Muslera Galatasaray'da Mancini, Prandelli, Hamzaoğlu, Riekerink, Tudor ile çalıştı. Böyle bir açıklama yapması saçma olur.

Yemin edeerim su son olaylar yuzunden hastaligida ilerlemis gibi.Taraftarin yaptigi elesririleri kafaya takan birisi zaten kendisi,
sagligi icin biraksaydi bari .Futbol takimini filan gectim.Yazik ediyor kendine

İzlediğinizde lan ne iyi adammış diyosunuz

O yüzden sürekli her yere konuşuyo

Uyuşturdu herif beni yaw konusuna girip maddeler halinde övesim geldi

Geri
Üst Alt