Cenk Ergün, Moussa Dembélé’nin Menajeriyle Görüşmelere Başladı

Sen gel ulan ayi

Saka maka bukadar dillenip de bir sonraki sezon aldigimiz topcu hatirlamiyorum

yani şu anki maaşından en az %50 daha fazla vermeliyiz ki o bile zor. kafadan 3ü gözden çıkarmalıyız illa dembele diyeceksek.
Sezon sonunda 4'ün üstünde yillikdan kurtuluyoruz forvet rotasyonunda dembele'yi 3, 3.5 civarina almak çok koymaz yaninada bir tane genc potansiyelli bor oyuncuyla tamamlariz rotasyonu.

Sezon sonunda 4'ün üstünde yillikdan kurtuluyoruz forvet rotasyonunda dembele'yi 3, 3.5 civarina almak çok koymaz yaninada bir tane genc potansiyelli bor oyuncuyla tamamlariz rotasyonu.
evet bu yaz bu durumdan çok yakınmıştım ama ne gsliliğimiz kaldı ne bi şey. hayırlısı olsun ferhat

Mümkünse devre arası takıma katılması gerekiyor. Haris'i kullanamayacağız gibi görünüyor, bir şekilde ondan çıkıp Dembele yaz dönemine kalmadan takıma katılırsa harika olur. Mostafa'nın bonservisi için de sıkıştırsınlar artık iyice Fransızları. Başından beri diyorum, Mostafa'nın ya da opsiyonlu gidenlerin getireceği bonservisi ya da bir kısmını imza ücreti + senelik ücretinin bir kısmına basıp getirsinler.

Cenk cok veriyor diyenlerr sormak lazim

Mertens 4
Seferovic 3.3
Oliviera 2.75

Kim vermis verdirmis.

Geri
Üst Alt