Cenk Ergün: "Son günlere doğru fırsat transferleri olabilir"

görmeye bile tenezzül edemiyorum şunu.

içimizdeki yalı çocuğu.

-Amrabat ile ilgili, Erden bey döneminde bittiği ve Galatasaray'ın Erden Timur döneminde bitirildiği için almadığına yönelik bir algı var.

Cenk Ergün: "Bunu algı olarak ortaya koyanlardan artık şüphe etmiyorum ama buna inananların aklından şüphe edeceğim herhalde! Biz ağabeyi Nordin ile çalıştık, Sofyan'ı şahsen tanıyorum, böyle bir şey olsa, sırf böyle bir mazeretten dolayı bu transfer gerçekleşmemiş olabilir mi?"

Bu adam gitmezse bizden bir cacık olmaz. Sanki Olivierayı ben soktum o sözleşme ile

kulüpten kovulduktan sonra gelen şampiyonluk için dava açan ahlaksız herif

utanmadan konuşuyor ya

Cenk Ergün: "Derrick Köhn’e teklif oldu ama oyuncunun tercihi gitmemek oldu. Şu an itibarıyla Köhn ile ilgili gelişme yok. Önümüzde tam 1 ay var. Bu zamana kadar teklif gelir mi? Gitme isteği olabilir mi? Başka bölgelere de ek transferler yapılabilir."

yöneitmi yağlayan , her sürecini savunan - emir kulu gibi adam.

Kerem Aktürkoğlu?

Cenk Ergün: "Kerem sadece Galatasaray değil Türk futbolunun çok değerli bir oyuncusu. Kerem, yurt dışında kariyerine devam etme konusunda daha açık olduğunu bize bildirdi.

Bizler de Kerem'in uygun göreceği, kulübn tatmin olacağı teklifler olursa değerlendirebileceğimizi söyledik. Kerem'e ilgiler var ama transfer gerçekleşir noktasında değiliz."

Resmi teklif?

Cenk Ergün: "Kerem Aktürkoğlu'na resmi teklif yok."

Kaç takviye daha yapacaksınız?

Cenk Ergün: "Şu anda kiralık göndermek istediğimiz yabancı oyuncular var. Öncelikle bunları çözmemiz lazım. Bizden gidenler oldukça yerlerine takviye yapacağız. Başkanımız, ‘3 mevkiye transfer yapacağız’ dedi ve hepsini 3 Ağustos’ta bitirdik. Zordu. Neden? Görüyorsunuz Avrupa'da çok anormal bir oyuncu transferi trafiği yok.

Özellikle Avrupa'da piyasa erken kapanmasından dolayı bize fırsatlar doğacaktır... Geçtiğimiz yıllarda nasıl son günlerde fırsatlar olduysa yine olmaması için hiçbir sebep yok..."

Taraftar bir problem görmese seni diline dolamaz. Ayrıca işini doğru yaptığını düşünüyorsan ne diye savunma yapıyorsun. Oradaki gazeteciler ise asıl sorulari sormak yerine saçma sapan kendini aklama olayına alet oluyorlar.
Takımdaki eksiklerin belli olduğu durumda neden hala aksiyon alamıyor buna açıklık getirsin. Transferler nerede alo

Yahu neden her şeyi açıktan söyleyip oyuncuları zor durumda bırakıp satılacak takımlara koz veriliyor ?

1.5 ay önce niye EU 2024 bekliyoruz o şu bu sıktınız ?

şunları söylemek zor muydu ?

şimdi Eylül başı bekleniyor belli ki -

7 milyar kere 25inci şampiyonluk ve 5inci yıldız deniyor

ağızdan çıkan hep bu ... yani inşallah kazanırda artık kupa Etna Yanardağına mı gideeer Mariana Trench'e mi daldırlıır düşünemiyorum yani.

Bunca olay oldu, nerdeydiniz ulan? Cikmis bisey olmamis gibi piskin piskin aciklamalar yapiyor utanmazlar

Tamam en azindan piyasaya cikti, daha sık cikmali ki, yipransin ve istifa etsin. Tam saha baskiya devam:)

Geri
Üst Alt