Cenk Ergün: "Son günlere doğru fırsat transferleri olabilir"

Ben dedim sizi. avrupa'da transfer bitince ingiltere liginden çürük elmalardan alacaklar. rashica gibi faydalı isimde çıkabilir, ndombele gibi bombada. plansız, iş bilmezlik olunca durum böyle oluyor işte.

Algi diye bisey yok. Ortada senin basarisizliklarin ve ultra pahali transferlerin var.

Jelert ve Sara net ultra pahali tranferler bonservis ve maas olarak.

Zaten o tür transfer yapacaksiniz capsiz herifler, bir akc menajere haber sallip nekadar cöl oyuncu varsa kirlalik getireceksiniz koca sezon 10 mac cikaramaz bu tipler

son günler
ufak ağrılar
fırsatlar

Cenk Ergün istifa' diyorlar, etkileniyor musunuz?

Cenk Ergün: "Etkilenmiyor demek yalan olur.

O zaman daha yüksek sesle cenker gün istifa

Çapsız herifler takımı sahipsiz bıraktınız yazıklar olsun

Cenk Ergün Dursun'un adamıdır, satışta çok başarısızdır, duruşu yoktur yönetim ne isterse onu yapar AMA Erden maliyetsiz transfer yaptı, şovalyeydi falan fasa fiso.

Zaha'nın 3 yıllık maliyeti nerdeyse Sara'nın 3 yıllık maliyetinden daha pahalı. Evet biri daha kariyerli ama biri 25 biri 31 yaşında. Angelino'nun aylık maliyeti nerdeyse 1 m euro oldu bize. Ndombele, Tete, Y.Demir,Mata gibi boş beleş, 2 gün katkı vermemiş adamlara 1 yıl için bonservisi, maaşı 20 m civarı bir para verdi. Davinson'dan sonra geçen sene en iyi transferlerimiz dediğimiz Ziyech, Demirbay, Köhn şu an taraftarın en çok tartıştıgı isimler.

Erden müthiş bir insandı ama paranın kontrolü tamamen bende olsun dedi kimseyi yaklaştırmadı. Geçen yaza kadar ona sağlanan hareket alanı daha önce hiç bir Gs yöneticisine sağlanmadı (Zaniolo üstüne Zaha almak ?) batırdı yediremedi sonra da gitti.
Bomboş yorum.
Edit: aynen canım batırdı yediremedi gitti. Adam en doğrusunu yaptı gitmekle ben olsam ne haliniz varsa görün der çoktan giderdim.sizin gibi taraftara her şey müstahak dursun abinize metin abinize sarılın şimdi

Muslera jelert davinson X X Lucas X Sara Barış Alper X İcardi

Benim kafamda ilk 11 için 4 hamle lazım. Kerem kalsın, Zaha Abdülkerim ( kendi istiyor diye yoksa kalsın ) gider. Köhn yedek sol bek.

Buralari okuduguna yemin edebilirim ama ispatlayamam. Rövansist yaklasim lafini birileri etmisti burada. Baska bir yerden araklamadilarsa tabi.

Bazi arkadaşlar sara transferi zahadan daha düşük fiyata oldu demişler, yanildiklari şey şu, Erden Timur kulüpte 5 kuruş yokken sponsorla Zaha İcardi Torreira Ziyech, Davinson vb kişileri Türkiye'ye getirirken bunlar 50 milyona zar zor 2 transfer getirdiler. Aradaki fark bu. 50yi Erden alsa kimleri getirirdi düşünemiyorum.

Dogru söylüyor

foruma bakınca az cok haklı oldugu ortada

durduk yere secim dönemınden beri birileri dügmeye basmış

fortuna sittard'da 1 yıl barınamamış adama galatasaray'ın futbolunu emanet etmek zaten hazırcılıktır.

beceriksiz de olsa elin getirdiği fransız-ingiliz gibi hırsız değildir en azından diyerek kendimizi avutalım

Bomboş yorum.
Edit: aynen canım batırdı yediremedi gitti. Adam en doğrusunu yaptı gitmekle ben olsam ne haliniz varsa görün der çoktan giderdim.sizin gibi taraftara her şey müstahak dursun abinize metin abinize sarılın şimdi
Sana göre bomboş bana göre dolu bilader, Dogru yorum nasıl olmalıydı sen onu yaz

Geri
Üst Alt