Cenk Tosun, 22 Milyon Euro Karşılığında Everton'da!

Burak selcuk Bakambu ozan şener cenk
Sırada kim var şenol

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gitmiş

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

evt bitmis..

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Cenk Tosun, Everton'da... Beşiktaş, İngiliz kulübüyle 27 milyon Euro'ya anlaştı. (NTV Spor)

müthiş bir iş..Her ne kadar bu kadar para edecek bir oyuncu olmasada iyi bir oyuncu.Gerçekden tebrik etmek lazım. Üstelik negredo gibi bir isim hazır bekliyor. bjk çok iyi yönetiliyor.Bu yapılan işleri gördükce Galatasarayda başkan ve yönetici olmuş kişilere nefretim o kadar çok artıyorki hepsinin Allah cezasını versin.

Ulan şurada cenki alın diye az bağırmadık. Umut bulut daha iyi diyenler bile çoğunlukdaydı..Galatasaray başkanınından yöneticisine ve taraftarına kadar inanılmaz kötü durumda...

Inanılmaz bir para. Cenk 2 sene sonra bedava döner. Son 6 aydır iyi oynuyor ama bu paralara yaklaşacak adam değil. Beşiktaş bayağı para kazanıyor bu satma işlerinden ama marcelo dışında sattıkları tüm adamlar geri döndü bedavaya.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aferin Cenk Tosun'a. Başarılarının devamını dilerim.

1,5 sene kontratı kalmış adama 27 Milyon veriyorlar keriz mi bunlar yaaa diyen çıkmadı mı daha?

Yazın Bruma için 1 sene kontratı kalmış 12 Milyonu opün başınıza koyun diyen tiplerle kaynıyordu her yer.

Fiko yu ilk defa kutluyorum çok büyük iş başardılar.

sent via GSC

Ben hayatımda hep temkinli konustum büyük konusmayi sevmem rakibim olsa dahi egolara bürünüp konusmam ama cen k degil 30 benim gözümde (tarafli olarak soylemiyorum) 10 lira bile zor yapar.
Onun için çok karlı bir iştir bsiktas için.

SM-A520F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fikret Orman gibi Başkanımız olsun isterdim. Adam Beşiktaşı Dünya Markası yaptı.

1,5 sene kontratı kalmış adama 27 Milyon veriyorlar keriz mi bunlar yaaa diyen çıkmadı mı daha?

Yazın Bruma için 1 sene kontratı kalmış 12 Milyonu opün başınıza koyun diyen tiplerle kaynıyordu her yer.

Fiko yu ilk defa kutluyorum çok büyük iş başardılar.

sent via GSC

Hiç kusura bakma Cenk daha bir oyuncu Can Bey.

Geri
Üst Alt