Cenk Tosun, 22 Milyon Euro Karşılığında Everton'da!

Fikretle bu transferin ne alakası var
Everton dünden razı olmuş bu adama zaten

Sam Allardyce: "Cenk Tosun için anlaşmaya vardık. Kişisel konuları konuşuyoruz. Umarım yarın Liverpool maçında kadroda olabilir."

Everton menajeri Sam Allardyce: "Çok uzun görüşmeler sonucunda Cenk konusunda bu aşamaya kadar geldik, Liverpool maçında kadroda olabilir ancak yapılması gereken sağlık kontrolleri var"

Şenol Güneş Negredo'yu da veya alınacaksa yerine gelen adamı da rahatlıkla takıma monte eder ve verim alır. Ha şampiyon olurlar mı bilemem.

Brumayi 12ye sattik ....

Yahu Bruma'yı gözünüzde amma da çok büyütüyorsunuz hocam. Milyonluk bir oyuncu diyorsunuz da bu sezon ne yapmış Bundes Liga'da. Koca bir hiç. Bruma'nın balon olduğunu söyleyip durdum hala da söylüyorum. Yavaş futbolumuzda göze batıyordu o kadar. Atlet olsun o.

Bjk'nin bu büyüklükteki rakama satması aramızdaki rekabette kısa vadede elini güçlendirmiş olsa dahi uzun vadede bizimde lehimize olacak. Çünkü Cenk sadece Bjk etiketiyle gitmiyor PL'e, Türk futbolcusu ve Türkiye Süper Ligi oyuncusu olarakta gidiyor. İnşallah orada başarılı olurda İngiliz kulüplerinin gözünü Türkiye pazarına dikmesi için vesile olur.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Şampiyonlar liginde yarı final oynamış gibi para kazandılar!! bizde bize giren kazıkları sökmekle uğraşıyoruz !!

Türk futboluna ve tembel türk fulbolcusuna vizyon ve örnek olur.
Yabancı sınırı demek ki iyi bişeymiş,bak bizim fulbolcumuzda kendini gösterince hem kendine hemnde kulubüne paralar kazandırabiliyormuş.(BJK den daha yüksek ücret alacağı sanıyorum.)

Arkadaşları 30-31 yaşında futbolu bırakanlar ve tayfası online mı acaba?

Hayırlı uğurlu olsun STSL 'de artık böyle transferleri görebilmek çok iyi ...

Soyle bir dezavantaji var, herkes BJK'de 28 milyon euro ekstra gelir oldugunu gorup fiyatlari 5milyon 10 milyon yukseltir.

Geri
Üst Alt