Cenk Tosun, 22 Milyon Euro Karşılığında Everton'da!

EPL'de başarılı olacağını düşünmesem de yolu açık olsun bizi ilgilendiren kısmı Bjk'nin bu parayı olumlu kullanmaması olacaktır artık.

Türk ligi için reklam.
Bakarsın Tolga Ciğerci yı ManU ya satarız 30-40 Mil Avro ya

neymardan sonra transfer piyasasının seyri nasılda değişti akıl alır gibi değil artık klüpler 20 den aşasına adam almıyolar gibi birşey tsl hariç , cenk normal şartlarda 5 milyon etmeyecek adam. Yönetim başarısıdır bu cenkle filan bi alakası yok fikret orman gerçekten zeki bi adam iyi bi başkan.

Adamlar 25 i bile bekletti 28'e cıkardılar biz olsak 5 6 milyon erkenden satalım ayağına ucuza verirdik bruma gibi bi adamı cenkin 28 milyona satıldığı bi piyasada 50'den aşağı vermemek lazımdı.

Bu kadroda bi ndaye'den umitliyim ben inşallah 2. yarı kendini gösterirde şuna yakın bi fiyattan satarız. Umutluyum ben dyaye'den .

Son düzenleme:
herifler sıfır takım kurar o paraya bu sene ne yapıp edip şampiyon olmamız lazım

cenk 28milyon € edecek topçu değil. helal olsun bu yönetim başarısıdır.

şimdi CLde gol felan attı diyeceksiniz ama burakta 8 maçta 8 gol attı teklif felan yoktu. burak takımını oynatmıyor cenk oynatıyor ama bu kadar fark olmamalı

Para borçlara gidecekmıs

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bonuslar dahil 27 milyonmuş.bonuslar 3-4 milyon avroyu buluyor,gecenlerde böyle transferlerde devlete para ödeniyo gibi çok saçma bişey de okudum.net 22-23 milyon müthiş para.cenkin yolu açık olsun.

Burak ile Cenk'i kıyaslayanlar var kafamı dağlara taşlara vurmak istiyorum.

everton iyi bir penaltı ustası kazandı

Big Sam zamaında Emre B. ile papaz olmuştu Newcastleda Cenk dikkat etsin Big Sam ters adamdır.

Cenk balon forvet falan değil, Everton'da başarısız olsa da balon görmem. EPL'de ne forvetler kaç paralara transfer oldular da gittikleri yerlerde faydalı olamadılar. Veya nice forvetler bir sezonluk patlama ile büyük kulüplere astronomik paralara transfer oldular ancak orada yapamadılar. Cenk, her iki ayağını da efektif kullanabilen, sırtı dönük oyunu öğrenmiş, takım arkadaşlarına da servis yapabilen üst düzey forvettir. Gelişimini imrenerek izledim. Bir de bu seviyeye, Demba Ba, Gomez, Aboubakar, Negredo gibi forvetlerin arkasında bekleye bekleye çıktı. Bizim Eren Gomis'in alternatifi olmaya bile trip atıyor. Burak Yılmaz gibi forvetler vardır, golcülüğü dünya klasındadır fakat gol atamadıklarında hiç çekilmezler. Cenk öyle değil ki, gol atamasa bile sahada olsun dersin. Babel ile ikili oyunlarını çok arar bjk. Yolu açık olsun.

Son düzenleme:
Cenk tosun cöp degil ama 30 milyon edecek kadar asla ve asla degil tas catlasa 10-15 mio
Bundesliga ya italya ya transfer olsa 8 9 anca verirlerdi
Yinede basarilar dilerim kendisine türk futbolcu olarak epl de gollerini görmek isteriz

[device_name] cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Güzel para ama burada fiko ile ilgili bir başarı göremiyorum. Olay tamamen Everton ile alakalı hatırlarsanız Niasse'yi de 13.5 milyon pounda almıştı. Hatta Niasseyi de çok fazla kullanamadı Hull City'e falan kiralamıştı. Tv gelirleri çok fazla olduğu için bu rakamları çok rahat ödeyebiliyorlar.

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

iyi oyuncu cenk hem terbiyeli ahlakli hem mütevazi ayrica cokta caliskan fazlasiyla haketti!

Cenk başarılı olucak bence.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Cenk ve ahlak kelimeleri yan yana cok komik oluyor kör ölür badem gözlü olur misali durum buna benziyor. Ahlaksız hırsızın tekiydi bu karakteri duzelmeyecek demekte degil.

Ha yolu acik olsun koca kafali arda barcelona seviyesine cikabiliyorsa kendini her yonden gelistiren herhangi bir futbolcununda o seviyelerde olmasi ister istemez bir turk olarak gurur verir. Tek tavsiyem ardanin yoluna bakip tam tersi istikamette koşması. Futbol bu yedek kalir, burasi ingiltere oglum demeye getirirler ards gibi şoparlaşmasin daha cok calissin ingiltere olmaz bi bakmissin italyadan, ispanyadan guzel teklifler gelmis.

Cenk mi ahlaklıymış.

Her dokunuşta kendini yere atıyor 2 senedir ahlaksız.

sent via GSC

Geri
Üst Alt