Cenk Tosun, 22 Milyon Euro Karşılığında Everton'da!

Bir Turk futbolcu PL’e gidiyor, kendisini sevmesem de, guzel bir gelisme. Adnan sezgin efendi iki kurus icin Antep’e kaptirmisti.

Bir cacık olmaz İngiltere'de bundan, ama iyi paraya sattılar.

Bir Turk futbolcu PL’e gidiyor, kendisini sevmesem de, guzel bir gelisme. Adnan sezgin efendi iki kurus icin Antep’e kaptirmisti.
Cenk o dönem bizi istemedi mevzu Sezgin mevzusu değil. Bize gelse son 6 ayı yaşar ve dikkat çeker miydi o da muamma.

3 CL maçına 27 milyon euro, iyi dümen.

bize gelmiş olsa da bu seviyeye çıkamazdı bnc.

Bu adamda Şenol güneşin payı çok büyük.

Zamanı 5 sene ileri alalım Burak Schalke'ye o golü şimdi atsa ve o yaşta olsa 50 milyon euroya giderdi şimdi, eder miydi o parayı? Bu mevzu da o misal.

Cenk'in yerine büyük ihtimalle Balotelli'yi bedavaya alacaklar. Kağıt üstünde çok iyi iş gibi duruyor ama Balotelli takımın içinde bomba gibide patlayabilir

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Cenk karakterli bir adam. Diğer adamlarla karıştırmayın. Adamın kalitesi ve kumaşı var. Çalışıp üzerine koyarsa - ki koyacağından eminim - İngiltere'de tutunabileceğini düşünüyorum.

Olayı geniş perspektiften değerlendirelim.

Cenk ilk santraforları ve şampiyonluk yarışında geridesin. Yerine koyacağın adamlar gelirse Balotelli ve Negredo. İkisi de büyük risk.

27 milyon euroya satıyorsun çok büyük başarı. Burada risk Balotelli'yi almak olacak başka çareleri var mı yok,zira ucuz maliyetli sıkıntısız santrafor alamazlar böyle adam olsa Everton zaten onu alırdı.

Olur da şampiyon olamaz ve CL'ye gidemezseler bedeli çok büyük olur kısacası.

Cenk iyi adam bizde Sadec e oyuncunun toplu oyunu kıstas alınıyor
Yabancılarda böyle değil

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İyi oldu iyi. Oynamasa bile gitsin futbol görgüsü artsın. Zaten takım sevgisi değiştirilebilen birşey olsa PL'den takım tutup onu takip edeceğim deişte insan eşini değiştiriyor, işini değiştiriyor takımını kolay kolay bırakamıyor. Yoksa bu ülkenin futbol mantığının ta....

Zamaninda biz Burak'i satmadik,bjk satti aradaki fark bu

Yerine islam slimani yazanlar var ama sanmiyorum

Sabah yazmistim, iyi para ama bana göre kumar.
Ilk iki disinda kalirlar ise pek bir sey kazanmis olmayacaklar.

Bjk için iyi bencede, 28 milyon çok iyi para. Bundan sonra transferlerde kulüpler daha uyanık olur artık bu ülkede oyuncularını iyi fiyatlarla pazarlayabilir. Cenke gelince, bu paraları edecek topçu değil, bana göre 10 milyon etmez. evertona büyük bi şey girmiş oldu, seneye bedavaya bjkye kiralarlar. Fİkret orman bu işi biliyor. O paranın üçte birine daha iyi forvet bulurlar tabi ki yabancı olarak.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt