Cenk Tosun, 22 Milyon Euro Karşılığında Everton'da!

Büyük üstad Manci'nin gelmesin dediği adam

Ha birde Ontivero adında bir topçu itelemişti bize o nerdeydi ?

Umarım başarılı olur. Böylece hem Türkiye piyasası için gelecek transferlere güzel bir referans olur hem de kuyruğunu kıstırıp beşiktaş'a sıfır maliyetle geri dönmez :chargrined:

Bu çalışkanlıkla devam ederse, 2 sene içinde real madrid'de.

yolun açık olsun paşam.

Ekşiden bir tinerci beyanı.:asd22:

Umarım olmaz bu. Çok büyük para Türk futbolu için. 3 tane çok üst düzey oyuncu alınır bu paraya

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Cenk iyi golcü de ne özelliği var la tam olarak abartan arkadaşlara soruyorum. Ağır degil ama süratli de değil, birebirde adam geçmesi yok hele EPL de hayatta geçemez, kafa topu, fizik, pas özellikleri hepsi vasat yani. Bi de o lige adapte olmak kolay değil. Bence iyi oyuncu da Türkiye için iyi oyuncu yani fazlası değil. Yüksek potansiyeli falan yok Burak'ta da aynı mevzular dönüyordu, bu adamların aşağı yukarı potansiyelleri belli. Cenk bu paraların yakınından geçmez hepimiz biliyoruz.

Cenk’in geleceği ve ne yapacağı zerre umrumda değil. Beni ilgilendiren bjk’nin kasasına girecek fahiş para. Biz yazda yaptığımız tüm transferlere 40 milyon harcadık, onlar bu paranın 4’de 3’ünü alacaklar ve o parayla devre arası müthiş oyuncular alabilirler. Bizim için asıl tehlike bu

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2.8 milyon bile etmez ama bu paraya iyi kazıklarlar satılırsa bizimkilerde gitsinler 12 milyona versinler canavar gibi adamı

Bizde ndiayeyi satarız umarım bu tarz bir miktara

Helal olsun vallah. BPLe gitmek bi yana 28mio bir turk olup Turk Liginden gitmek bi yana. Yolu acik olsun

Her takım kendi sistemine göre oyuncu alır Everton top class bir takım değil özellikle EPL'de paralar havada uçarken Cenk'e de bu paraları vermesi gayet normal çünkü Cenk'i diğer forvetlerden farkı açık alan forveti olması, yani man city, united, liverpool, tottenham gibi takımlarla yaparken rakibin arkasına atılacak toplarda Cenk'in iş yapmasını bekleyecekler tabi tutar, tutmaz bilmiyorum fakat 28 m euro'ya da gitse üzülmem çünkü ülke piyasasını yukarıya doğru çıkartıp diğer gönderilecek futbolcularda bir referans olacaktır. Eskiden kapıyı herkes minimum açarken şimdi referans gösterilebilecek bir oyuncu var ve böylece fiyatlar yukarı çıkacaktır. Bu sadece beşiktaş'a değil tüm takımlara ciddi bir yarar sağlayacak

Beşiktaş ikinci yarı; Galatasaray, başakşehir, trabzonspor gibi 3 kritik deplasmana gidecekler eğer Cenk gitmeseydi bu 3 deplasman da iç saha takımları topa sahip olacağı için beşiktaşın yarı sahasında pas yapacaklardı ve Cenk'e atılan toplarda da puan alma ihtimalleri doğabilirdi fakat şu andan itibaren beşiktaş açık ve net Cenk'i satarak şampiyonluğa tamamen havlu atatacaklar diye düşünüyorum. Şampiyon olan takım 35-40 m euro CL geliri elde edecek ve şampiyonluk paylarında diğer takımlara göre daha fazla gelir elde edecek.

Bu transfer olumlu ve olumsuz diye tartıya koyarsak bana göre 28 m euro çok büyük para olduğu kadar şampiyonluğa tamamen havlu atıp CL ve şampiyonluk gelirlerinden olmak daha büyük bir kayıp olacaktır. Bazı dengeler vardır bence Cenk'in gitmesi bize de yarar devre arası bir takıma en fazla zarar veren transferler her zaman forvet transferleri olur çünkü maçları aldıran adamlar genel de forvetler olur eğer forvet gönderip forvet getirirsen adaptasyon süresini aşmasını beklerken ekstra puanlar kaybedebilirler.

Son düzenleme:
Her takım kendi sistemine göre oyuncu alır Everton top class bir takım değil özellikle EPL'de paralar havada uçarken Cenk'e de bu paraları vermesi gayet normal çünkü Cenk'i diğer forvetlerden farkı açık alan forveti olması, yani man city, united, liverpool, tottenham gibi takımlarla yaparken rakibin arkasına atılacak toplarda Cenk'in iş yapmasını bekleyecekler tabi tutar, tutmaz bilmiyorum fakat 28 m euro'ya da gitse üzülmem çünkü ülke piyasasını yukarıya doğru çıkartıp diğer gönderilecek futbolcularda bir referans olacaktır. Eskiden kapıyı herkes minimum açarken şimdi referans gösterilebilecek bir oyuncu var ve böylece fiyatlar yukarı çıkacaktır. Bu sadece beşiktaş'a değil tüm takımlara ciddi bir yarar sağlayacak

Beşiktaş ikinci yarı; Galatasaray, başakşehir, trabzonspor gibi 3 kritik deplasmana gidecekler eğer Cenk gitmeseydi bu 3 deplasman da iç saha takımları topa sahip olacağı için beşiktaşın yarı sahasında pas yapacaklardı ve Cenk'e atılan toplarda da puan alma ihtimalleri doğabilirdi fakat şu andan itibaren beşiktaş açık ve net söylüyorum şampiyonluğa tamamen havlu attı diye düşünüyorum. Şampiyon olan takım 35-40 m euro CL geliri elde edecek ve şampiyonluk paylarında diğer takımlara göre daha fazla gelir elde edecek.

Bu transfer olumlu ve olumsuz diye tartıya koyarsak bana göre 28 m euro çok büyük para olduğu kadar şampiyonluğa tamamen havlu atıp CL ve şampiyonluk gelirlerinden olmak daha büyük bir kayıp olacaktır.

Fiko akıllı herif şampiyon olamıyacağını biliyor cl zaten gitti münih çıkınca seneye cl katılmalarıda pek olası değil bence bizim burakta yaptığımız hatayı yapmıyacak satacak parasını koyacak kasaya alırlar dandik bir forvet cenkin yerine tutarsa tutar tutmazsa tutmaz umurlarında olmaz 28 i aldıktan sonra.

Fiko akıllı herif şampiyon olamıyacağını biliyor cl zaten gitti münih çıkınca seneye cl katılmalarıda pek olası değil bence bizim burakta yaptığımız hatayı yapmıyacak satacak parasını koyacak kasaya alırlar dandik bir forvet cenkin yerine tutarsa tutar tutmazsa tutmaz umurlarında olmaz 28 i aldıktan sonra.

Önlerinde 3 tane takım var ve fikstür olarak en zor fikstür beşiktaş'ın özellikle şampiyonlar liginde bayern maçlarına denk gelen haftalar puan kaybı olmaya büyük adaylar.
Şu an puan farkları:
Başakşehir +6
Galatasaray +5
Fenerbahçe +3

Herkes şunun farkında değil bu sene her takım için çok önemli çünkü yayın gelirleri inanılmaz arttı ve şampiyonlar liginde de bu yayın artışı var. Bu sene şampiyon olan takım genel olarak 2'nci olan takımdan neredeyse 50-60 m euro fazla kasaya koyma imkanı var. Zaten şampiyon olan takım önümüzdeki senelere de damga vuracaktır bu senenin hiçbir şekilde telafisi yok bahsedilen rakamlarla şampiyon takım kaliteyi arttırıp daha da güçlenecek yani kısacası biz şampiyon olmalıyız isterlerse Cenk'i 35 m euro'ya satsınlar biz kendimize bakıp şampiyon olursak sene sonu şampiyon takıma 3-4 tane kaliteli takviyeyle seneye gene favori olarak başlayacağız. Bu sene şampiyon olan seneye de %80 şampiyon olur

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt