İbrahim Gençtürk
Büyük Kaptan
- 25 Ağustos 2015
- 23.855
- 7.843
- 438
Yolu açık olsun.Başarılı olur inşallah da bizi gururlandırır.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mexika ikinci ligindeBüyük üstad Manci'nin gelmesin dediği adam
Ha birde Ontivero adında bir topçu itelemişti bize o nerdeydi ?
Büyük üstad Manci'nin gelmesin dediği adam
Beli olmaz. Real ara sıra böyle tuhaf transferleri oluyor.Bu çalışkanlıkla devam ederse, 2 sene içinde real madrid'de.
yolun açık olsun paşam.
Ekşiden bir tinerci beyanı.:asd22:
Büyük üstad Manci'nin gelmesin dediği adam
Her takım kendi sistemine göre oyuncu alır Everton top class bir takım değil özellikle EPL'de paralar havada uçarken Cenk'e de bu paraları vermesi gayet normal çünkü Cenk'i diğer forvetlerden farkı açık alan forveti olması, yani man city, united, liverpool, tottenham gibi takımlarla yaparken rakibin arkasına atılacak toplarda Cenk'in iş yapmasını bekleyecekler tabi tutar, tutmaz bilmiyorum fakat 28 m euro'ya da gitse üzülmem çünkü ülke piyasasını yukarıya doğru çıkartıp diğer gönderilecek futbolcularda bir referans olacaktır. Eskiden kapıyı herkes minimum açarken şimdi referans gösterilebilecek bir oyuncu var ve böylece fiyatlar yukarı çıkacaktır. Bu sadece beşiktaş'a değil tüm takımlara ciddi bir yarar sağlayacak
Beşiktaş ikinci yarı; Galatasaray, başakşehir, trabzonspor gibi 3 kritik deplasmana gidecekler eğer Cenk gitmeseydi bu 3 deplasman da iç saha takımları topa sahip olacağı için beşiktaşın yarı sahasında pas yapacaklardı ve Cenk'e atılan toplarda da puan alma ihtimalleri doğabilirdi fakat şu andan itibaren beşiktaş açık ve net söylüyorum şampiyonluğa tamamen havlu attı diye düşünüyorum. Şampiyon olan takım 35-40 m euro CL geliri elde edecek ve şampiyonluk paylarında diğer takımlara göre daha fazla gelir elde edecek.
Bu transfer olumlu ve olumsuz diye tartıya koyarsak bana göre 28 m euro çok büyük para olduğu kadar şampiyonluğa tamamen havlu atıp CL ve şampiyonluk gelirlerinden olmak daha büyük bir kayıp olacaktır.
Fiko akıllı herif şampiyon olamıyacağını biliyor cl zaten gitti münih çıkınca seneye cl katılmalarıda pek olası değil bence bizim burakta yaptığımız hatayı yapmıyacak satacak parasını koyacak kasaya alırlar dandik bir forvet cenkin yerine tutarsa tutar tutmazsa tutmaz umurlarında olmaz 28 i aldıktan sonra.