Cenk Tosun, 22 Milyon Euro Karşılığında Everton'da!

İlk baslarda inanmadim ama harbi gidici gibi. Buyuk para iki sene snra bedavaya kiralarlar

Fiko durmadan konuşacak yine.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bjk bu hamleyle şampiyonluk şansını %5e indirir... Tutup da agüeroyu getirecek değiller cenk 2 senedir öyle böyle bir katkı vermedi...Gol atamadığı maçlarda bile mğthiş işler yaptı..Bir kere hırslı adam pes etmiyor sırtı dönük oyunu inanılmaz gelişti top skalıyor adam geçiyor 20-30 metrelerden çakıyor bitiriciliği geliştirdi.. Babelle birlikte en çok imrendiğim bjk topçusudur ve 20 milyon da baysalar bu katkıyı kolay kolay hiçbir forvetten alamazlar..

Ne alaka ya.
Çok temiz paraya satmışlar ve şu an bu paranın tek kuruşuna dokunmadan cenk ten daha iyisini alabilirler.

Balotelli,
Nice bedava bırakacağını duyurdu.
Cenk'ten çok daha fazla katkı verir.
Kargalarin tinerci taraftarı ile coşar.
Şenol bitmiş adamları tekrar parlatmayi iyi beceriyor.
Belki de futbol dünyasında Balotelli den en fazla verim alacak hoca şenol'dur.
Balotelli gelirse eğer en az gomez kadar katkı verir bence daha fazlası bile olur.
Hatta bedavaya alıp seneye 15 milyona bile çok rahat satarlar.

Gün yüzü görme DURSUN!

Yeni yıla Dubai'de girecek olan Cenk Tosun yeni takımına da tatil dönüşü imza atacak. Yeni yılın ilk haftası 4.5 yıllık sözleşmeyi imzalayacak golcü futbolcunun İngiliz kulübünden senelik 4 milyon Euro kazanacağı öğrenilmişti. Everton ayrıca Cenk Tosun transferi için Beşiktaş'a tam 25 milyon Euro ödeyecek.

Yakup Çınar - Fanatik.com.tr

Çok iyi para yav. Bu sene mutlaka şampiyon olup yaz transfer dönemini sağlam geçirmemiz lazım seneye fiko o parayla en az 3-4 nokta atışı transfer yapar maalesef..

Hiç sevmezdim bunu ama çok geliştirdi kendini hakketti bi yerlere gitmeyi

Benim gözümde değeri en fazla 7 mil söylenen rakamları akıl almaz birşey cenk gibi biri için

Biz burak yılmaz'ı şampiyonlar liginde 8 gol attığı sezon değeri 18 milyon € lara çıkmasına rağmen satamadık.Bu rakamlara verirlerse müthiş başarı.

bu para cenk icin cok fazla o kadar etmez iyi golcü olmasina ragmen

lakin 8jk müthis is basarmis olur, hemen satmali, yari fiyatina süper golcü + yedegini bulabilrler

negredo da yetersiz o da postalanabilir

Biz burak yılmaz'ı şampiyonlar liginde 8 gol attığı sezon değeri 18 milyon € lara çıkmasına rağmen satamadık.Bu rakamlara verirlerse müthiş başarı.

Bunun 2 sebebi var. İlki dünyada golcü sıkıntısı bu kadar büyümemişti. İkincisi ise Burak isterse Cenk'in 10 katı gol atsın yine de Cenk daha iyi oyuncu. Cenk'i Antep'ten bu yana bize isteyen biri olarak söylüyorum ki Cenk komple futbolcu özelliklerinde Burak'a 10 basar. Burak Yılmaz'ın takıma zararı attığı goller kadar. Top stop edemeyen biri Burak.

Müthiş para, çok sağlam transferler yapılır bu paralara.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bunun 2 sebebi var. İlki dünyada golcü sıkıntısı bu kadar büyümemişti. İkincisi ise Burak isterse Cenk'in 10 katı gol atsın yine de Cenk daha iyi oyuncu. Cenk'i Antep'ten bu yana bize isteyen biri olarak söylüyorum ki Cenk komple futbolcu özelliklerinde Burak'a 10 basar. Burak Yılmaz'ın takıma zararı attığı goller kadar. Top stop edemeyen biri Burak.

Katılıyorum ancak Beşiktaş Burak'ı alsa ön tarafı daha üretken olur pozisyona girme anlamında , onun dışında birde ne olursa olsun Burak , Cenk'ten iyi bitiricilik anlamında , oyuna katkı olarak kötü olsa da.

UEFA Avrupa Liginde çeyrek finale kaldılar 1,2 milyona aldıkları Marcelo'yu 8 milyona Lyon'a sattılar. ŞL'de gruplardan lider çıktılar 0 bonservisle aldıkları Cenk'i 25-30 milyona satmak üzereler. Bizse UEFA'yı aldığımız sezon bir tek Hakan Şükür'ü satabildik anca 6-7 milyona. Son 6 yılda 4 kez ŞL'de oynadık, 2 kez gruplardan çıkıp, birisinde çeyrek finalede çıktık. Kimi satabildik? Burak Yılmaz. O da en kötü zamanında, gittiğinde taraftar bayram ederken 8 milyona. 2 milyonuda Trabzonspor'a gitti zaten. Başarıyı paraya tahvil etmekte en başarısız camiayız. Bjk veya Fb bizim yaşadığımız başarıları yaşasaydı Avrupa'da, şu andaki borçlarının yarısı bile olmazdı. Oturup şapkayı önümüze koyup bunu düşünmeliyiz.

ortada başarılı bi yönetim ,başkan ve hoca var.ama bu para prremier ligde saçılan o saçma paralardan biri transfer adına ,hepsi bu.

Roma ve Leipzig'inde benzer bonservisi vermeye hazırlandıkları söyleniyor. Bu durumda olay Premier Lig çılgınlığı kapsamından çıkıyor

Geri
Üst Alt