Cenk Tosun, 22 Milyon Euro Karşılığında Everton'da!

Biz burak yılmaz'ı şampiyonlar liginde 8 gol attığı sezon değeri 18 milyon € lara çıkmasına rağmen satamadık.Bu rakamlara verirlerse müthiş başarı.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

En büyük neden yabancı sınırıydı.

Ballotelli'yi alacaklarmış, düzeldi mi bu hıyar ?

Bunun 2 sebebi var. İlki dünyada golcü sıkıntısı bu kadar büyümemişti. İkincisi ise Burak isterse Cenk'in 10 katı gol atsın yine de Cenk daha iyi oyuncu. Cenk'i Antep'ten bu yana bize isteyen biri olarak söylüyorum ki Cenk komple futbolcu özelliklerinde Burak'a 10 basar. Burak Yılmaz'ın takıma zararı attığı goller kadar. Top stop edemeyen biri Burak.

Burak ve cenk arasında öyle 10 basarlık bir fark olduğunu düşünmüyorum.Kaldıki bahsettiğim sezon burak için zirve sezonuydu shalke ye attığı gol bana göre kariyerinin en güzel golüydü.25 m€ olmasada burak o sezon 12-13 gibi bir rakama gidebilirdi.Pazarlamayı beceremedik birazda yabancı sınırı elimizi kolumuzu bağladı.Burak gol sayısı anlamında forvet oynadığı 7 sezondur sıkıntı yaşamadı 33 yaşına giriyor şuan bile gomis ve cenkle atbaşı gidiyor.

En büyük neden yabancı sınırıydı.

Kısmen katılıyorum ama ben 12-15 m€ gibi teklifler alsak satardık diyorum.Biz pazarlamada sıkıntı yaşadık.Yerli olarak idare eden bir umut bulut vardı mesela, ayrıca cenk tosuna talip olabilirdik ama hiçbirisini yapamadık.

Turkiyenin en iyi yonetilen klubu Besiktastir. Bu yonetim devam ederse bjk fener ve bizi gecer 5 sene sonra.

everton tarihinin en büyük kazığını yemeye hazır olsun.Cenk 8 milyon bile etmez.Saman alevi gibi parlayan bir performans gösteriyor.Yakında düşüşe geçecektir.

Turkiyenin en iyi yonetilen klubu Besiktastir. Bu yonetim devam ederse bjk fener ve bizi gecer 5 sene sonra.
Futbol anlamında şansları tutu işte sadece.
Kulüp olarak berbat durumda bunlar yönetim anlamında.
Berbat durumda olmaları Fiko ile alakası olmaya bilir ama pek bunu düzeltecek yönetici başarısı da yok şimdiye kadar.
Futbolda top ağlara girmediği anda görürüm bunları

Fiko eskiden dandik oyuncularla kara para aklardı, baktı çok dikkat çekiyor vasat üstünü deneyip accuk daha fazla aklarız diye cenk'i satmaya karar vermiş. Büyük ihtimal 1-1,5 sene sonra yine beleşe veya 1-2m öroya tekrar alır.

ONEPLUS A5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bizim borcumuzun 2 katı yakın borcları var iyi yönetilen denilen kulübün üstelik bunların hepsi cok uzun yıllar ödenecek faizli borclar

ve stat harici geliri olmayan bir kulüp kendi divan baskanları fikoyu elestirince yayını kestiler

cok iyi yönetilen kulüp evet 2 yıldır cok iyide yönetilmiyor senol sayesinde sampiyon oluyorlar fark bu

senol gidince cok iyi yönetilen kulüp diyenleri görelim

tinerciler dünya tersine dönmezse ne bizi ne feneri gecemezler bunuda gayet tarafsız gözle söylüyorum

sampiyon oldugunda caddeye cıktıgında 2 korna basan araba gecen takım büyük takım olmaz olamazda ama nedense fenerlilerde hic yok ama bizim taraftarın bu tinercilere karsı bir hayranlgı var fenerliler daha karakterli duruyorlar bu konuda

Matic, Burak'a Manchester'da bir omuz atsa Merseyside'a kadar uçar. Cenk öyle değil. Burak daha bitirici bir forvet doğru ama Cenk daha komple bir adam. Cenk'i en uca atıp, arkasında solda Rooney, ortada Sigurdsson, sağ açık (Lennon'la falan olmaz ama) iyi bir hücum hattı olur.

parayi talisca ya gömerler mi aceba

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt