Çağatay Gürbüz
Kırmızı Üye
- 6 Haziran 2012
- 1.228
- 0
- 856
Nexus 4
Nexus 4 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Dostum s3 ile bunun arasında kaldım sence hangisini almalıyım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nexus 4
Nexus 4 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Nokia Lumia 520 nasıl bir telefon ? Android işlemcili değil o yüzden sıkıntı olur mu ? Kısacası genel özellikleriyle artıları ve eksileri nedir bu telefonun ?
520 değilde alacaksan 720 al, bende takipteyim alacağım büyük ihtimalle çok araştırdım. Bataryası en güçlü Lumia modeli, kamerası çok iyi, işletim sistemi zaten iyi, telefon tek sıkıntısı ram 512mb ama oyun oynamıyorsan yetiyor fazlasıyla. Eğer 5000 tane uygulama adı altında 4000 tanesi liseye giden kişiler tarafından eklenmiş ''polis sireni indir, bim poşeti indir, kantır oyna'' gibi şeylere ihtiyacın yoksa W8 hem hızlı hemde görsel açıdan iyi bir işletim sistemidir.
Arkadaşlar telefon meraklısı biri hiç değilimdir evet hepimizin kapitalizmin ister istemez bir kölesi olduğumuzu kabul ederim ama en azından telefonda bu oyuna gelmek istemeyen tiplerlendenimdir yıllardır kullandığım ve ilk aldığım telefon olan 6230 i'nin emekliye ayrılmasından ötürü bir telefon almak zorundayım yine çok standart basit işlerimi göreceğim, internet,whatsapp ve yahut 3g gibi beklentilerim yok sadece görsel olarak kibar bir görünümü ve fiyatıda oldukca bir makul telefon istiyorum var mıdır öneriniz? Ha git önüne gelen ilk ucuz telefonu al diyebilirsiniz zaten bir öneriniz olmazsa öyle yapacağımdan emin olabilirsiniz![]()
git ayfon 4s al.Benim de aldığım ilk telefon 6230i'ydi vay be 10 yıl öncesine gidiverdim. O değilde sen bu kadar zamandır nittin hacı o telefonla?git ayfon 4s al.
Direniyoruz reyiz, bende ilk çıktığında almıştım yanılmıyorsam o zamanlar 600 küsür lira filandı sonra baktım bunu sonu gelmiyor ben neden bunu takip edeyim sürekli dedim diyiş o diyiş bugünde hala aynı fikirdeyim, bana artı ne verebilir bir telefon asli görevi olan alo-mesaj olayını halletmesi kabulümdür sıkıntı yok
![]()
şöyle internetine gir faysbukun'da seni kimler dürtmüş, tıvitır da kimler ritvittlemiş, watsaptaan kimler mesaj atmış, wechatten kimller sallamış bi öğren. Artık çağa ayak uydur müdür.Valla artık teslim ol hacı bununn kaçarı yok herkes birgün ayfon'u tadacaktır.şöyle internetine gir faysbukun'da seni kimler dürtmüş, tıvitır da kimler ritvittlemiş, watsaptaan kimler mesaj atmış, wechatten kimller sallamış bi öğren. Artık çağa ayak uydur müdür.
Sağ ol ama gerçekten hiç ilgimi çekmiyor bu saydıklarının hepsi popülizmin getirisi bu kadar ne oldum deliliği yani bence ha kullanan kullanır ama ben senin ayfonu tadmayacağım hiç bir zaman ondan şüphem yokO kadar konuştun bari 10 yıl öncesine hakim biri olarak bir öneride bulun görünüm olarak kibar bir telefon sadece ?

1500 TL civarı tel ne alabilirm a gençler?
Nexus 4 kullanıyorum 2 haftadır. İlginiz varsa hiç düşünmeden alın
1500 TL civarı tel ne alabilirm a gençler?
Note 2.
Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2
kullandın mı aga hiç ?
Dostum s3 ile bunun arasında kaldım sence hangisini almalıyım![]()