Cep Telefonu Önerileriniz (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya git al sen kimseyi dinleme ben hepsini kullandim "the phone house "var mağaza orda çalıştım bu sene peynir ekmek gibi satiyorduk note 2 yi.

Galaxy s4 kullandim ona geçecektim ekran küçük geldi artı aradaki fark değmez.

Nexus ve note arasinda fiyat farkı nedir orda? Eğer 400-500 ytl fark varsa hiç yönünü dönme nexus tarafına

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

de tout mon coeur je te remercie Leo :D

Appleın her ürünü verdiğiniz paraya değer. Ağır bir eski android fanatiği olarak söylüyorum. İşletim sistemi çok önemli ve onu kullanırken aldığınız keyif. Hepsi de apple ürünlerinde ve ios da var.

Nexus 4 özellik olarak çok iyi ancak tasarım ve tip olarak yolda görsem tekme atar geçerim o derece kötü, kaba ve vasat.

[attachment=3126:Nokia-3310.jpg]

alın size taş gibi telefon :D:D:D

Ekli dosyalar

• Ericsson-A1018s-4.webp
    Ericsson-A1018s-4.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 142
  • Nokia-3310.webp
    Nokia-3310.webp
    22 KB · Görüntüleme: 126

Adam cıkmış kamera diyor. Sanki profesyonel makine. İkisi arasında hic bir fark yok fotoğraf acisindan emin ol. Belki PC de pixellerine ayirirsan ;)

Telefon daha cebine sigmiyor. Tasarım ve malzeme berbat. Diğeri ise cam.

O cihaz bir daha güncelleme almayacak. Telefon kasmaya baslicak ve kafayi yiceksin. Ama nexus ilk guncellemeyi alir her zaman.

Su an piyasadaki en stabil telefon. Çok ciddiyim 1 kez kasmadi.

Note 2 de ara ara kasilmalar var.

Şarj 3 gün demiş. O telefonun sarji normal kullanimda(konuşma internet vs) 3 gün gitsin ne istiyorsa vericem. En fazla 1 günü cikartir. Nexusta 1 günü cikariyor ucu ucuna.

Ama sen bilirsin. Sonra uzulmede renkdas :)

Nexus 4 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Hahahah :D

Plastik kapak Samsung mu iyi?

Hiç nexus 4 kullandınız mı canlı canlı?

Samsung sevmiyorum ama tip olarak Nexus'dan üstün olduğu kesin. Nexus kullandım tasarım, tip ve görsel olarak tırt bir telefon. Hesap makinası gibi.

Note 2 yi al pişman olursan istediğin kadar söv bana o kadar iddaliyim ben hepsini kullandim. Ha şunuda söyleyim iphone gözümde bir numara ama ekranı çok küçük yoksa fiyat olarak pek fark yok burada.

Iphone 4s vardı 300 e sattim 420 ye iphone 5 aldım 2 ay kullandım 450 ye sattim 260 a nexus 4 aldım 8 gün kullandim 220 e zor sattim 350 ye note 2 aldım Mayıs ayından beri kullanıyorum telefon bu aga gerisi hikaye kardeşime s4 aldık 590 euroya sıfır güzel telefon ama ben Note 2 ye alıştım çok küçük geliyor bana hem aradaki 240 euro değmez.

Note 2 yi al iki sene Paşalar gibi kullan.Ben iphone buyuk ekran cikartana kadar satmam bunu çünkü Note 3 çok büyük olacak almam onu 5.9" olacakmış galiba.

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

Galaxy s-5830 i.

Kullanıyorum 2 ay oldu gayet memnunum.

500 tl ortalama piyasası.

Gözü çok yükseklerde olmayanlara tavsiye edilir.

Eski samsung kullanicisi olarak söylüyorum tek gercek iphone :D

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk 2

Nexus 4 veya Note 2 öneriyorum.

İkiside kullandım şuan note 2 kullanıyorum çok memnunum.

Nexus 4 de android gelişmelerinde hemen haber alıyorsunuz çünkü ilk güncellemeler ona geliyor :)

Bugun yemek yemeye gittim, abimizi kazzıklamışlar.

Adama 800 TL'ye çin malı Galaxy S4 satmışlar ama orjinalijin aynısı dışı felan içinin çoğu şeyleride aynı ama detaya girince görüyorsun çakma olduğunu.

Tuhafıma gitti 1 e 1 benzemesi

Arkadaşıma telefon bakıyoruz da lg optimus g ile nexus 4 arasında kaldı.Hangisini tercih ederdiniz?

kullananlardan yrdm pls

Arkadaşıma telefon bakıyoruz da lg optimus g ile nexus 4 arasında kaldı.Hangisini tercih ederdiniz?

kullananlardan yrdm pls

Nexus 4 derim. LG güncelleme özürlü fakat telefonları çok kalitelidir. Nexus 4 te güncelleme sorunu yok. S4'ler bile güncelleme alamicak konuma gelicekken Nexus 4 alicak.

Su an piyasadaki en stabil telefon. Ciddiyim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt