Cep Telefonu Önerileriniz (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
htc one alacagim derken s4 aklimi karistirdi hangini aliyim bir turlu karar vermedim yardim edin :(

Sağ ol ama gerçekten hiç ilgimi çekmiyor bu saydıklarının hepsi popülizmin getirisi bu kadar ne oldum deliliği yani bence ha kullanan kullanır ama ben senin ayfonu tadmayacağım hiç bir zaman ondan şüphem yok :D O kadar konuştun bari 10 yıl öncesine hakim biri olarak bir öneride bulun görünüm olarak kibar bir telefon sadece ?

Teknolojiyle mücadele bu olsa gerek :asd:

İkisini de kullandım. Gereksiz büyük. Ve kalitesiz malzeme.

Nexus'u gidip bir canlı görmelisiniz.Tasarım olarak çok şık arkası cam. Ve Google desteği. İlk Android güncellemeleri vs..

Şu an piyasadaki en stabil telefon.

Note 2'nın tek artısı büyük ekran(kişiye göre) ve S-Pen.

Eyvallah Berke :) İkisini de bi elimde tutayım bakalım hangisini beğenicem ;)

kendi yazdim mesaji neden editlemiyorum edit tusunu bulamiyorum ?

not: bir onceki mesajim icim ?

kullandın mı aga hiç ?

Evet suan kullanıyorum cok memnunum bundan önce Nexus s4 vardi beş para etmez ne fotorafi ne şarjı iğrenç bir telefon 220 euroya zor sattim sifiri zaten 300 euro. Note 2 ile kıyaslanamaz bile sen beni dinle Note 2 varsa düşünmeden al büyük diyorsan s4 al ama sakın nexus e cok para verme.

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

iphone4-525-1.jpg

Kalite. Emin olun verdiğiniz paraya değiyor :ka21:

Evet suan kullanıyorum cok memnunum bundan önce Nexus s4 vardi beş para etmez ne fotorafi ne şarjı iğrenç bir telefon 220 euroya zor sattim sifiri zaten 300 euro. Note 2 ile kıyaslanamaz bile sen beni dinle Note 2 varsa düşünmeden al büyük diyorsan s4 al ama sakın nexus e cok para verme.

2gb ram 4 çekirdek falan varmış Leo.Note 2 ağır basıyor şu anda.

Cebe falan sığıyor mu bu telefon :D

Aynı Nexus'ları mı kullanıyoruz :) Note 2 de kullandımda.

Nexus 4 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Note 2 1 sene sonra güncelleme almayacak. Cihaz şişicek. Kasıcak. Nexus ise ilk güncellemeleri alacak.

Nexus'ta 4 çekirdik ve 2 GB ramli.

Ayrıca GPU olarak daha üstün. Tasarım ve elde tutuş olarak ta üstün.

Aynı Nexus'ları mı kullanıyoruz :) Note 2 de kullandımda.

Siz ikiniz bi karara bağlayın da ona göre davranayım ben de :D

Eyvallah Berke :) İkisini de bi elimde tutayım bakalım hangisini beğenicem ;)

Kullanım amacınız ne olacak?

Şunu da bilin ama Nexus Google'dir. Android Google'dir. Uzun süreli yazılım Google'dir.

Mesela Note 2 Android 5 almayacak. Bu kesin. Ama ilk Android 5'i Nexus 4 alacak.

Kamera olarak ta çok iyi örnekleri var. Fark yok

Note2 tartışmasız en iyi telefonlardan biri.

Kullandım şarjı mükemmel.

Dört dörtlük bir telefon.

Muslera gibi:D ellerim küçük olduğu için bana göre bir telefon değil.

Nexus 4'ü 16 GB aşağı almayın.

Yakında yeni İphone çıkacak.

Samsung ve Htc fiyatlarında düşüşü beraberinde getirir bu gelişme.

Siz siz olun İphone'a 3000 lira vermeyin sakın.

Gelecek ayın ortasında almanyada satışa sunulacak.

Send from my HTC OneX using BlueTapatalk

Kullanım amacınız ne olacak?

Şunu da bilin ama Nexus Google'dir. Android Google'dir. Uzun süreli yazılım Google'dir.

Mesela Note 2 Android 5 almayacak. Bu kesin. Ama ilk Android 5'i Nexus 4 alacak.

Kamera olarak ta çok iyi örnekleri var. Fark yok

Çok resmi konuşuyorsun vallaha utanıyorum renkdaş. :D

Öğrenci adamım kullanım amacım eski telden kurtulup yenisi almak sadece :D

Nexus 4 ü Galaxy s3 ile kiyaslayabilirsiniz ama note 2 nin yanından geçemez.

Cpu ustunmus ise yaramadiktan sonra ne faydasi var hep psikolojik seyler bunlar benim cpu seninkinden üstün.

Suan piyasada s3un cpuüsünü isteyen bir program yok siz daha yok cpu yok guncellemeden bahsediyorsunuz.

Biri fotorafi ayni demis yazık kendi kendini kandiriyor ne şarjı ne fotoğrafi bes para etmez hele on kamera sıfır. Şarj note 2 iki üç gun gidiyor hadi nexus 1 günden fazla dayansin ben telefonumu bedava verecem.

2gb ram 4 çekirdek falan varmış Leo.Note 2 ağır basıyor şu anda.

Cebe falan sığıyor mu bu telefon :D

Ya git al sen kimseyi dinleme ben hepsini kullandim "the phone house "var mağaza orda çalıştım bu sene peynir ekmek gibi satiyorduk note 2 yi.

Galaxy s4 kullandim ona geçecektim ekran küçük geldi artı aradaki fark değmez.

Nexus ve note arasinda fiyat farkı nedir orda? Eğer 400-500 ytl fark varsa hiç yönünü dönme nexus tarafına

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt