Yasar Aslan
10 Numara!
- 20 Şubat 2010
- 10.245
- 1.018
- 1.778
htc one alacagim derken s4 aklimi karistirdi hangini aliyim bir turlu karar vermedim yardim edin 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
htc one alacagim derken s4 aklimi karistirdi hangini aliyim bir turlu karar vermedim yardim edin![]()
Sağ ol ama gerçekten hiç ilgimi çekmiyor bu saydıklarının hepsi popülizmin getirisi bu kadar ne oldum deliliği yani bence ha kullanan kullanır ama ben senin ayfonu tadmayacağım hiç bir zaman ondan şüphem yokO kadar konuştun bari 10 yıl öncesine hakim biri olarak bir öneride bulun görünüm olarak kibar bir telefon sadece ?

s4 ile bunun arasında kaldımı anlarımda s3 nedir![]()
İkisini de kullandım. Gereksiz büyük. Ve kalitesiz malzeme.
Nexus'u gidip bir canlı görmelisiniz.Tasarım olarak çok şık arkası cam. Ve Google desteği. İlk Android güncellemeleri vs..
Şu an piyasadaki en stabil telefon.
Note 2'nın tek artısı büyük ekran(kişiye göre) ve S-Pen.
kullandın mı aga hiç ?

Evet suan kullanıyorum cok memnunum bundan önce Nexus s4 vardi beş para etmez ne fotorafi ne şarjı iğrenç bir telefon 220 euroya zor sattim sifiri zaten 300 euro. Note 2 ile kıyaslanamaz bile sen beni dinle Note 2 varsa düşünmeden al büyük diyorsan s4 al ama sakın nexus e cok para verme.
Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2
O bicim diyorsun yani1300tl civari butcem var o yuzden s3 dedim zaten, buda o civarlardaydi yanlis hatirlamiyorsam ?
Evet suan kullanıyorum cok memnunum bundan önce Nexus s4 vardi beş para etmez ne fotorafi ne şarjı iğrenç bir telefon 220 euroya zor sattim sifiri zaten 300 euro. Note 2 ile kıyaslanamaz bile sen beni dinle Note 2 varsa düşünmeden al büyük diyorsan s4 al ama sakın nexus e cok para verme.
Aynı Nexus'ları mı kullanıyoruzNote 2 de kullandımda.
Nexus 4 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Eyvallah Berkeİkisini de bi elimde tutayım bakalım hangisini beğenicem
![]()
S4 mini nasıl? S3 gibi kronik bir hata var mıdır?
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
Kullanım amacınız ne olacak?
Şunu da bilin ama Nexus Google'dir. Android Google'dir. Uzun süreli yazılım Google'dir.
Mesela Note 2 Android 5 almayacak. Bu kesin. Ama ilk Android 5'i Nexus 4 alacak.
Kamera olarak ta çok iyi örnekleri var. Fark yok
Nexus 4 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
2gb ram 4 çekirdek falan varmış Leo.Note 2 ağır basıyor şu anda.
Cebe falan sığıyor mu bu telefon![]()