Cep Telefonu Önerileriniz (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Telefon Önerileriniz

iPhone 5 kapıdayken iPhone 4 almaktan daha mantıksız bir hareket yok.

4 Ekimde lansmanı yapılacak. Bilginize.

iPhone diye bir telefon neden var, veya bu kadar revaçta Android denen şey keşfedilmişken?

Gösteriş tutkusu mu? Yoksa başka bir şey mi?

Bende 3GS kullandım 1 sene. Ama HTC Desire HD'yi elime aldıktan sonra anında soğudum iPhone'dan. Ertesi gün değiştirdim zaten.

iPhone diye bir telefon neden var, veya bu kadar revaçta Android denen şey keşfedilmişken?

Bende 3GS kullandım 1 sene. Ama HTC Desire HD'yi elime aldıktan sonra anında soğudum iPhone'dan. Ertesi gün değiştirdim zaten.

Sende HTC reklam sorumlusu musun, yoksa HTC telefon mu satıyorsun anlamadım. Ne zaman bu konuya girsem HTC'yi kendin üretmiş gibi övüyorsun. Hayır bir insan kendi kullandığı ve sevdiği ürünü över ama sen resmen aşk yaşıyorsun bu HTC'yle. :D

Sende HTC reklam sorumlusu musun, yoksa HTC telefon mu satıyorsun anlamadım. Ne zaman bu konuya girsem HTC'yi kendin üretmiş gibi övüyorsun. Hayır bir insan kendi kullandığı ve sevdiği ürünü över ama sen resmen aşk yaşıyorsun bu HTC'yle. :D

Doğrudur, aşk yaşıyorum. :p

Haziran ayından beri süren bir beraberliğimiz var.

Tamam lan bir daha bahsetmeyeceğim size özel hayatımdan. :)

Ama çok güzel be abi.

iPhone olmasa o bahsettiğin telefonlardan hiçbiri olmayacaktı ;)

Artı olarak IOS çok daha user-friendly bir işletim sistemi. Çok daha göz önünde. Çok daha fazla uygulaması var. Bunun yanında Apple ürünleri yalnızca özellik değil, imajlarını da pazarlıyor ve bunu çok iyi beceriyor. HTC, Samsung gibi "Az laf çok iş" felsefesini benimsemiyorlar. Minimalist tasarımları, telefonun her ayrıntısına kadar ince şekilde düşünen çalışanları, mühendisleri var. Bütün dünya yeni çıkacak iPhone'u bekliyor. Çünkü bu piyasada yenilik denen kavramın bayrak sallayanı iPhone'dur. Diğer firmalar yeni bir şeyler üretmekten acizler, yeni fikirler yaratmak yerine iPhone'un getirdiği yenilikleri kendilerine göre evirip, çevirerek insanlara yenilik olarak sunuyorlar.

Tabii bütün bunlar iPhone'u övüp, diğer telefonları yermek için değil. Zaten bizzat bir HTC kullanıcısıyım. Ama gerçekler bu ve uzun bir süre değişmeyecek gibi görünmekte.

Doğrudur, aşk yaşıyorum. :p

Haziran ayından beri süren bir beraberliğimiz var.

Tamam lan bir daha bahsetmeyeceğim size özel hayatımdan. :)

Ama çok güzel be abi.

Yok HTC güzel telefon biliyorum da, İphone'ye bile çamur attıracak kadar aşık ediyor mu kendine orasını çözemedim.:)

arkadaslar telefon alicam acil yardim lazim ..

SE Xperia Neo

HTC Desire

HTC Mozart

bunlardan hangisini onerirsiniz ??

Not : Türkiyeden almıycam..

bence şu an 1000 tl civarı para çıkarabiliyorsanız en mantıklısı samsung galaxy s.

1500 çıkarabiliyorsanız s2 yada desire hd.

daha önce iphone 3 kullanan biri olarak yarı fiyatındaki galaxy s kesinlikle çok daha iyi.

Samsung Galaxy S2 telefon budur . Ayrica sar degeri ( radyasyon meselesi ) cok dusuk benzerlerine gore . Siddetle oneririm dostlar ...

Herkesin kullanım amacı farklı tabi.Oyun uygulama için android-ios.Şarj süresi gps mesaj nokia.Bbm için bb vs.

arkadaslar su 3 telefondan hangısını onerirsiniz :

Xperia Neo

HTC Desire

Smasung Ace

Nokia E72, Nokia C6-01, Huawei U8800 IDEOS X5 hangisini tercih ederdiniz?

Huawei sadece Türkiye'ye bazı kişiler yüzünden geç girmiş bir marka. Yoksa Nokia'dan fln çok daha kaliteli.

Aynı şekilde Türkiye'ye yıllardır senede 1 model zor sokabilen Sony ve Motorola'da Nokia'dan 50 kat daha iyi markalar. Ama Türkiye'ye model getiremiyorlar, bu bir şekilde nedendir bilinmez engelleniyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt