Cep Telefonu Önerileriniz (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Telefon Önerileriniz

Samsung-Chat-S3350-QWERTY-Ch-t335-WIFI__41873647_0.jpg

Güzel telefon WİFİ si de var ...

Belli bir süre sonra orta tuşta sıkıntı çıkabilir.Belli bir süreden kastım 1 sene ve sonrası için :) Ama fiyatıyla kıyaslandığında gayet iyi telefon

Bugün iki farklı Tim'de Huawei x5'in fiyatını sordum biri 590 diğeri 700tl fiyatı çekti. Kullanan var mı bu telefonu, hız olayı mı bu fiyatı değiştiren.

• 3G HSDPA, 14.4 Mbps (U8800H) / 7.2 Mbps (U8800); HSUPA, 5.76 / 2

550-650TL arası fiyat çeken yerler var. 700 diyen çok abartmış. Telefon oldukça iyi 1 hafta araştır, zaten o fiyata daha iyi telefon olmadığını anlarsın. 600TL'ye bir nevi İphone 3 diyebiliriz.

Abarttığının farkındaydım da ilgilenen kız çok güzeldi, internette fiyatlar bu miktarda değişiyor vs dedim birşey diyemedi, turkcell'in sitesinde ki fiyat 590 zaten. Bugün araştırdım biraz farkındayım kank.

Araştır iyice, forumlarda kullananların yorumlarına fln bak pampiş.

nokia-x7-on-yuzey.jpg

Nokia-X7---00-gsm-big-961-5-1787611932.jpg

Ay sonunda yeni Nokia X7'yi almayi düsünüyorum. Saglam bir seye benziyor, kolay kolay kirilmaz benim elimde. :asd:

Yok hocam bakma sen çelik gövde falan dediklerine o kadar sağlam değil Hassas aletler :)

Orasi malesef öyle. Artik her telefonda dokunmatik ekran var, hic sevmedigim sey. :asd: Benim eski telefonum bozulmasaydi(Nokia N82) yeni telefon almayacaktim zaten. Ama arastirdigim kadariyla bu X7'nin cami cok saglammis, cizilmiyormus yani. O yüzden saglam gibi geldi bana. .:)

Orasi malesef öyle. Artik her telefonda dokunmatik ekran var, hic sevmedigim sey. :asd: Benim eski telefonum bozulmasaydi(Nokia N82) yeni telefon almayacaktim zaten. Ama arastirdigim kadariyla bu X7'nin cami cok saglammis, cizilmiyormus yani. O yüzden saglam gibi geldi bana. .:)

Geçenlerde elime geçti birtane ama hiç dikkat etmedim dokunmatik camına.Gerçi çizilmemesi için jletinler satılıyor hemen hemen her telefon modeli için var.Birtane alıp yapıştırdığında dokunmatiğin çizilmesini yıpranmasını engelliyor zaten.Sadede gelirsek bence bu modele bu kadar parayı verirken biraz düşün para çoksa ayrı tabi :D

Geçenlerde elime geçti birtane ama hiç dikkat etmedim dokunmatik camına.Gerçi çizilmemesi için jletinler satılıyor hemen hemen her telefon modeli için var.Birtane alıp yapıştırdığında dokunmatiğin çizilmesini yıpranmasını engelliyor zaten.Sadede gelirsek bence bu modele bu kadar parayı verirken biraz düşün para çoksa ayrı tabi :D

Jiletin kagitlarini sevmiyorum ben. :asd:

O kadar telefon modeli var ki hangisini alacagini sasiriyor insan. Ben sahsen bu X7'yi begendim. Aradigim bütün özellikler var. Bi de fiyati düsmüs, bizim burda 300 Euro(750 TL) falan. Bu ayin sonunda nasip olursa siparis edecegim bu telefonu. :)

Gorillaglass diye bir olay var Samsung Galaxy Ace ve Motorola Defy'de. Motorola hele dehşet sağlam. Suda falan çalışıyor öyle bir cihaz. İnceleme videolarını izlerseniz ne kadar sağlam olduğunu göreceksiniz. Nacizane tavsiyem Nokia almayın, hele o fiyatlara.

Gorillaglass diye bir olay var Samsung Galaxy Ace ve Motorola Defy'de. Motorola hele dehşet sağlam. Suda falan çalışıyor öyle bir cihaz. İnceleme videolarını izlerseniz ne kadar sağlam olduğunu göreceksiniz. Nacizane tavsiyem Nokia almayın, hele o fiyatlara.

Kusura bakma daha yeni okuyorum yazdiklarini. :)

Telefonu daha siparis etmedim, 3-4 gündür bir kac arastirma yaptim. Samsung i9000 Galaxy S de güzel telefonmus. Benim almak istedigim X7 ile hemen hemen ayni fiyat ve daha iyi özelliklere sahip. Ama pek dayanikli degil gibi geldi bana, biraz ince biseye benziyor ve plastikten her tarafi. Bana kolay kirilmayan bir telefon olacak. :asd:

Gorilla Glas'la yapilmis olan telefonlari arastirdim biraz ve karsima sadece 2-3 telefon cikardi.

Apple iPhone 4

Apple iPhone 4S

Nokia X7-00

iPhone'lar güzel alet ama cok pahaliya kaciyor, X7'nin hemen hemen iki kati.

Nokia'dan Android işletim sistemli telefona geçen biri olarak söylüyorum ki; Nokia alma. Samsung veya HTC bak

Kusura bakma daha yeni okuyorum yazdiklarini. :)

Telefonu daha siparis etmedim, 3-4 gündür bir kac arastirma yaptim. Samsung i9000 Galaxy S de güzel telefonmus. Benim almak istedigim X7 ile hemen hemen ayni fiyat ve daha iyi özelliklere sahip. Ama pek dayanikli degil gibi geldi bana, biraz ince biseye benziyor ve plastikten her tarafi. Bana kolay kirilmayan bir telefon olacak. :asd:

Gorilla Glas'la yapilmis olan telefonlari arastirdim biraz ve karsima sadece 2-3 telefon cikardi.

Apple iPhone 4

Apple iPhone 4S

Nokia X7-00

iPhone'lar güzel alet ama cok pahaliya kaciyor, X7'nin hemen hemen iki kati.

Estağfurullah ne kusuru. :)

Motorola defy de plastik ama 1.5 m. civarında yükseklikten defalarca düşürülmesine rağmen en ufak çizilme olmadı cihazda. Samsung'un Galaxy modellerinin üst düzey olanlarında gorilla glass var. 1.500 civarı alabileceğiniz Galaxy S 2'de de vardı sanırım. Şuan piyasadaki en iyi akıllı telefonlardan biri olarak söyleniyor. Çift çekirdekli telefon, 1200 mhz telefon :)

VATAN COMPUTER - SAMSUNG - i9100 Galaxy S II CEP TELEFONU 16 GB - Cep Telefonu

Estağfurullah ne kusuru. :)

Motorola defy de plastik ama 1.5 m. civarında yükseklikten defalarca düşürülmesine rağmen en ufak çizilme olmadı cihazda. Samsung'un Galaxy modellerinin üst düzey olanlarında gorilla glass var. 1.500 civarı alabileceğiniz Galaxy S 2'de de vardı sanırım. Şuan piyasadaki en iyi akıllı telefonlardan biri olarak söyleniyor. Çift çekirdekli telefon, 1200 mhz telefon :)

VATAN COMPUTER - SAMSUNG - i9100 Galaxy S II CEP TELEFONU 16 GB - Cep Telefonu

HTC sensation XL, Htc Amaze 4G çift çekirdek 1500 mhz ;) Fiyatlarıda aynı ortalama.

N8 kullaniyorum ve memnunum. Gerci bir ara bazi sorunlar yasadim ama tatliya baglandi.

nokia cidden lesh olma yolunda ilerliyor...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt