Cep Telefonu Önerileriniz (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Cep Telefonu Önerileriniz

Ben bu işi yapiyorum.

Istatiklede uğraşiyorum.

Ne sattiliyor kaça satiliyor hafta hafta istatikleri var.

Mesela geçen sene 21 Ocakta IPhone 4s 120 Euro birden düştü.

Send from my HTC OneX using Tapatalk 2

Kesinlikle pişman olmazsın.. Bende kullanıyorum. İyike bu telefonu almışım diyorum. Çok hızlı telefon.. Ne arasan var :) Sesi biraz az çıkıyo gibi ama.. Onuda eksi yönü olarak belirteyim. Sen yine alacağın zaman bakarsın. Belkide bana öyle geliyodur. Yılardır nokia kulandığımdan :ayatollah:

Sağolun arkadaşlar :tiphat: Ocak-Şubat gibi Samsung i8150 alcam büyük ihtimal. Sorduğum herkes memnun.

Ynt: Cep Telefonu Önerileriniz

Isletim sistemi android olsun yeter

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

beyler 750 tl bütçem var ne önerirsiniz?

samsung galaxy w düşünüyorum yada htc önerilerinizi bekliyorum

Beyler bişey sorucam Htc one x+ türkiyeye daha gelmemiş Almanyada arkadas var ben ona para göndersem o alıp teli bana gönderse vergi falan fıstık tekrar ödenirmi ayrıca teli burda sorunsuz bicimde kullanabilirmiyim?

Murat bende sen gibi tek uyanık benim sanıyordum ama devlet tam kurt.Yapamazsin dediğini.

Murat bende sen gibi tek uyanık benim sanıyordum ama devlet tam kurt.Yapamazsin dediğini.

:) reis telefoncular nasıl yapıo bu işi aynı bizim dedigimiz gibi yapıp 500 € dan alıp 1,800 tl e kitlio herifler gümrüktede tanıdık var ordandamı düşmez:asd:

Beyler bişey sorucam Htc one x+ türkiyeye daha gelmemiş Almanyada arkadas var ben ona para göndersem o alıp teli bana gönderse vergi falan fıstık tekrar ödenirmi ayrıca teli burda sorunsuz bicimde kullanabilirmiyim?

Hayır. Yurt dışından en fazla 2 ay önce gelmiş birisinin pasaportuna işletmesi lazım telefonu, ücreti 30-50 lira civarı. Bu işlemi Turkcell İletişim Merkezlerinde yapabilirsin. Eğer pasaporta işlenmezse 2-3 haftaya kadar telefonun kullanıma kapanır.

Yani yurt dışından gelen bi tanıdığın falan yoksa kullanamazsın.

Gümrükte sorun olur mu bilmiyorum.

Normal kargo tarzı falan o sekilde göndermesi yemez diyosun yani o zaman o iptal gümrükcüye bi danısmak lazım oda yemezse bayılıcaz paraları:o

Ben HTC Wilfride S aldım 2 hafta önce.Güzel telefon tavsiye ederim.

Gümrük meselesinin çok problem olacağını sanmam çünkü duyduğuma göre hediye olarak gönderince bi problem olmuyomuş.

Talha nasıl olmuyor? Bende İskoçya'dan iPhone 5 getirecektim olmaz dediler.

Talha nasıl olmuyor? Bende İskoçya'dan iPhone 5 getirecektim olmaz dediler.

Pasaporta işletme meselesini soruyorsan şöyle.

Her telefonun IMEI numarası var ya, bunlar bulundukları ülkeye kayıtlı. Bu yüzden sen İskoçya'dan telefon getirsen (aynı şey iPad için de geçerli 3G kullanacaksan) gerekli işlemleri yapmazsan 2-3 haftaya kullanıma kapanır telefonun. Sadece acil numaraları arayabilirsin. IMEI numarasının Türkiye'de kayıtlı olması gerekiyor, pasaporta işletme meselesi de bu zaten.

Pasaportuna işletmen gerek yani telefonu. TİM'lerden birine gidip "yurt dışından telefon getirdim, pasaporta işleteceğim" diyosun, 10-15 dakkalık bi iş bi de 30 lira civarı bi ücreti var. Şartlar da şunlar. Telefonu pasaportuna işleten şahıs en fazla 2 ay önce yurt dışından gelmiş olması gerekiyor ve her sene yalnızca 1 cihaz işlettirebiliyorsun pasaportuna.

Yani İskoçya'dan geldin Türkiye'ye, 5 ay geçti telefonunu pasaporta işletmek yeni aklına geldi... İşletemezsin çünkü 2 ayı geçti sen geleli. Veya İskoçya'dan geldin Ocak ayında, bi telefon işlettin pasaportuna sonra bi de Haziran'da geldin elinde başka telefonla. Onu işletemezsin çünkü arada 1 sene olması gerek en az.

beyler duckrock tan alışveriş yapan varmı? güvenilirmidir

yeni telefon almayı dusunuyorumda fazla bi para yok suan bildiginiz uygun fiyata android bi tel varmıdır?

Üstümüze vazife değil de arkadaşlar 750 lira yahut 1000 lira şu telefonlara nasıl veriyorsunuz? Ulen ben versem o kadar para içim acır.Bildiğin israf.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt