Cep Telefonu Önerileriniz (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Cep Telefonu Önerileriniz

1 ay öncesine kadar NExus 4 diyen biri olarak,o kadar olumsuz şey okudumki bu telefon hakkında tamamen soğudum artık

Büyüklüğünü dert etmeyecekseniz kesinlikle Note 2 derim başka bir şey demem

1 ay öncesine kadar NExus 4 diyen biri olarak,o kadar olumsuz şey okudumki bu telefon hakkında tamamen soğudum artık

Büyüklüğünü dert etmeyecekseniz kesinlikle Note 2 derim başka bir şey demem

Ne gibi bende s3 var mükemmel

Ama nexus 4 ü hediye alacam sıfır fiyatı cok uygun

Envoyé depuis mon Samsung Galaxy S3 avec Tapatalk

Cevap: Re: Cep Telefonu Önerileriniz

Ne gibi bende s3 var mükemmel

Ama nexus 4 ü hediye alacam sıfır fiyatı cok uygun

nerden alcan hocam türkiyeye gelmedi daha nexus.Dışardan getireceksen ayrı tabi

Isınma sorunu,bence en önemli sorun olan şarj sorunu,verilere rağmen yeteri kadar hızlı olmaması sorunu vb

Ben fransızım suan burda 299 euro 8 gb olan , Galaxy S3 489 euro,Note

2 479 euro,Iphone 5 670 euro.

bir telefona iTelefon diye 2,500 tl vermek bana mantıklı gelmiyor.. samsung alacaksanız s3 falan hikaye. samsungun en iyi telefonu note serisidir. note 2 tavsiye ederim. ya da biraz daha bekleyin lg optimus g ve sony xperia Z çıkacak çok iddialı cihazlar. mevcut telefonlar arasında f/p ürünü olan lg optimus 4x hd yi tavsiye ederim

HTC Windows Phone 8X almayı düşünüyorum.Kullanan var mı ?

Az bekleyin öyle hemen telefon almayın, bugün ubuntunun yeni işletim sisteminin lansmanı vardı. Herifler yapmış vallahi. Telefon alacaklar beklesin derim cebinde pc taşıma deneyimi harika olur lan.

Ynt: Cep Telefonu Önerileriniz

bir telefona iTelefon diye 2,500 tl vermek bana mantıklı gelmiyor.. samsung alacaksanız s3 falan hikaye. samsungun en iyi telefonu note serisidir. note 2 tavsiye ederim. ya da biraz daha bekleyin lg optimus g ve sony xperia Z çıkacak çok iddialı cihazlar. mevcut telefonlar arasında f/p ürünü olan lg optimus 4x hd yi tavsiye ederim

Note lerde çok büyük yahu

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Samsung Galaxy S3 Alin derim .. Ligtv bile izleniyor :)

Samsung 8 ayda bir model geliştiriyor ve aşırı değer kaybediyor. S4 çıkacak, S3 bu saatten sonra ben almam mesela. Ama İphone 4s S3'den bile eski olmasına rağmen şu an hala 1800TL'ye satılıyor. Değer kaybı yaşatmıyor.

Ynt: Cep Telefonu Önerileriniz

Samsungdan alınacak tek telefon Note II.

Cevap: Ynt: Cep Telefonu Önerileriniz

Gercekten muthiş cihaz 2013 s4 ve htc m7 yi modelini bekliyorum eger cok ucuk olurlarsa fiyatları note 2 alıcam kardesime aldık akıyor cihaz

cihaz akıyor ama kalabalık ortamda çalacak diye korkuyorum. Telefonun kılıfını açıp cevap vermek 1 dakika, bence çok büyük.

Note 2 alana kadar; bir tane İpad alırım bir tane de cep telefonu alırım hem amacıma uygun olur, hemde çift cihazım olur o paraya.

Murat inan adamın kafasınba atsan yarılır. Ben bir türlü alışamadım :)

Valla cihazı ben kullanmıyorum anca video ve oyun icin aldıgım icin o sıkıntıları yasamadım:D Kardesim cizim falan planlı programlıdır eger öyle olan arkadaslar varsa direk kapsınlar ipad falan ugrasmaya gerek yok pc gibi cihaz zaten ne ararsan var istanbul bilişimden aldık 1650 geldi dıs kabı ekran korucuyu ile beraber

Valla cihazı ben kullanmıyorum anca video ve oyun icin aldıgım icin o sıkıntıları yasamadım:D Kardesim cizim falan planlı programlıdır eger öyle olan arkadaslar varsa direk kapsınlar ipad falan ugrasmaya gerek yok pc gibi cihaz zaten ne ararsan var istanbul bilişimden aldık 1650 geldi dıs kabı ekran korucuyu ile beraber

ipad bence başka boyutda hakkını yemiyelim :) ama iphone 5 ile arada kalmıştım (teknosaya gidip cihazı test edene kadar) bir anda kararımı verdim :)

Taşıma sıkıntı olmayacaksa kesinlikle note 2 ama insan çabuk alışamıyor, malum fırıncı küreği :)

bir telefona iTelefon ve bir tablete iTablet diye o kadar para verilirse alın tabi :) daha iyileri mevcutken apple ın kısıtlamalarına ve pahalı cihaz olmasına ragmen marketinin de ücretli olup sizi sömürmesine göz yumuyorsanız alın :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt