Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
1 ay öncesine kadar NExus 4 diyen biri olarak,o kadar olumsuz şey okudumki bu telefon hakkında tamamen soğudum artık
Büyüklüğünü dert etmeyecekseniz kesinlikle Note 2 derim başka bir şey demem
Ne gibi bende s3 var mükemmel
Ama nexus 4 ü hediye alacam sıfır fiyatı cok uygun
Envoyé depuis mon Samsung Galaxy S3 avec Tapatalk
bir telefona iTelefon diye 2,500 tl vermek bana mantıklı gelmiyor.. samsung alacaksanız s3 falan hikaye. samsungun en iyi telefonu note serisidir. note 2 tavsiye ederim. ya da biraz daha bekleyin lg optimus g ve sony xperia Z çıkacak çok iddialı cihazlar. mevcut telefonlar arasında f/p ürünü olan lg optimus 4x hd yi tavsiye ederim
Samsungdan alınacak tek telefon Note II.
Gercekten muthiş cihaz 2013 s4 ve htc m7 yi modelini bekliyorum eger cok ucuk olurlarsa fiyatları note 2 alıcam kardesime aldık akıyor cihaz
cihaz akıyor ama kalabalık ortamda çalacak diye korkuyorum. Telefonun kılıfını açıp cevap vermek 1 dakika, bence çok büyük.

Her güzelin bi kusuru oluyor film yada dizi izlerkende avantajlı oluo ama![]()
Murat inan adamın kafasınba atsan yarılır. Ben bir türlü alışamadım![]()
Valla cihazı ben kullanmıyorum anca video ve oyun icin aldıgım icin o sıkıntıları yasamadımKardesim cizim falan planlı programlıdır eger öyle olan arkadaslar varsa direk kapsınlar ipad falan ugrasmaya gerek yok pc gibi cihaz zaten ne ararsan var istanbul bilişimden aldık 1650 geldi dıs kabı ekran korucuyu ile beraber