Cep Telefonu Önerileriniz (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yaklasık 2-3 aydır kullanıyorum çok memnunum. Bütçesi uygun olanlar alabilir tavsiye ederim i phone 5 i

Tapatalk ile gönderildi

dokunmatik telefonlardan nefret ederim benim gibi olan arkadaşlara önerim nokia 6700 on numara teldir

s4 kullanıyorum sarjı full yapıyorum watsapa vs ya da resimlere gırıyorum tel kapanıyor sarj bıtık dıyor.. Kafayı yıcem ya..

7 aydır iphone 5 kullanıyordum geçen hafta internet üzerinden sattım ve 2 gün önce HTC One aldım size şukadarını söyleyebilirim şahinden ferrariye geçiş gibi birşey oldu bu böyle sağlam tasarımı şık hızlı bir cihaz görmedim.. bunca sene iphone 3gs kullandım daha sonra iphone 5 aldım ve gerçekten bu HTC One apple'in çürük elmasından çok daha iyi bir smartphone.

Herkes ne konusursa konussun, ne soylerse soylesin Apple, urun urettigi her dalda her zaman icin 1 numara olacaktir. Bunun sebebi de son derece stabil ve kendine ozgu sistemler gelistirip, yine son derece şık tasarimlari ile birlestirmesi. Hem satis oncesi hem satis sonrasi olarak bariz en iyi firma kendi sektorunde.

Kimse yok islemcidir, yok kameradir, yok open source dur falan diye masal okumasin. :) hepsini kullandim arada daglar kadar fark var.

Sent from my iPhone5 using Tapatalk 2

Herkes ne konusursa konussun, ne soylerse soylesin Apple, urun urettigi her dalda her zaman icin 1 numara olacaktir. Bunun sebebi de son derece stabil ve kendine ozgu sistemler gelistirip, yine son derece şık tasarimlari ile birlestirmesi. Hem satis oncesi hem satis sonrasi olarak bariz en iyi firma kendi sektorunde.

Kimse yok islemcidir, yok kameradir, yok open source dur falan diye masal okumasin. :) hepsini kullandim arada daglar kadar fark var.

fanboy detected!

yav he he. :)

Aynen katılıyorum ...

Aslında ben bir Android hastası olarak sadece satbiletisinin şöhretinden dolayı merak edip aldım iphone'u.Gerçekten işletim sistemi olarak muhteşem Android'in çok ilerisinde.Ama Android'in de kendine özgü güzellikleri var.

Eğer telefonunda zerre takılma,kasılma yaşamak istemeyen olursa iphone'a geçiş yapsın derim.s3 de dahi takılmalar oluyordu.s4 kullanmadım onun hakkında birşey söyleyemiyecem.

Bir arkadasiya iphone 5'i satıp HTC ye geçince Ferrari'ye geçiş yaptığını söylemiş şaştım kaldım :) bence attan inip eşeğe binmiş ama farkında değil :)

iPhone 5 cihazımdan Tapatalk ile gönderildi

senin telefon 500 liraya mal ediliyor sana 1800 liraya satılıyor satan firma sana telefon değil isim/marka satıyor bu tüm telefonlar için geçerli acınası bir durum maliyet hesaplarını okuduktan sonra telefon değişimini artık daha zor yaparım

not:iphone 5, 207 dolara mal ediliyor 500 tl bile yapmıyor 423 lira

Ne fan boyu arkadaşım hayatta en sevmediğim şey bir şeye bağnazlık yapmaktır. Ben 3Gs ve HTC Desire HD kullandım daha önce. Ayrıca hem iPad'im hem de Android Tabletim var Samsung. Aradaki farklar bariz yani daha nesini söyleyebilirim.

Cenk noktayı koymuş zaten. Aynen katılıyorum :ka21:

Dahili 16gb hafızası varmış, sistem ne kadarını kullanıyor bunun? Artırılabilir olmadığı için hafıza sıkıntısı yaşanıyor mu acaba onu merak ettim.

13 gb falan kullanıcıya sunuluyor sanırım tam hatırlamıyorum. ben hafıza sıkıntısı çekmiyorum. dropbox zaten video ve fotografları otomatik olarak upload ederek yedekliyor. 1 2 gb boyutlu oyunlarda yüklemiyorum. o yüzden bir sıkıntı cekmiyorum. he daha fazla hafıza olsa daha iyi olurdu ama yapacak bir şey yok o paraya o telefon alternatifsiz

Apple den nefret ediyorum, itunes unu da herseyi insani deli ediyor, resim silmek bile bi ara ona mecbur kaliniyordu....

suan Sony Xperia Z1 cikacak ve onu almaya düsünüyorum, ne güzel banyoda bile kullan, suya düserse bisey olmyuor

13 gb falan kullanıcıya sunuluyor sanırım tam hatırlamıyorum. ben hafıza sıkıntısı çekmiyorum. dropbox zaten video ve fotografları otomatik olarak upload ederek yedekliyor. 1 2 gb boyutlu oyunlarda yüklemiyorum. o yüzden bir sıkıntı cekmiyorum. he daha fazla hafıza olsa daha iyi olurdu ama yapacak bir şey yok o paraya o telefon alternatifsiz

Fazlasıyla yeter o zaman oyunla hiç işim olmuyor zaten, teşekkürler. :encouragement:

Satış öncesini bir zahmet geçeceksin.

Hiç yeterli sayıda telefon sürmediler bu güne kadar piyasaya.

Adamlar 16 gb lık telefonları 2 gün satıp stokluyorlar.

2 hafta 32 yada 64 gb satıyorlar.

Aradaki fiyat farkı 250 eurolara dayanıyor.

Sadece 1 sene garanti veriyorlar.

Seni itunes vs. öyle bağlıyorlarki youtubedan müzik bile indiremiyorsun.

Flashplayer diye bir zımbırtı var onu bile kullandırtmıyor adam sana.

Fiyat performans hakkından hiç söz etmiyelim.

Tek artısı fiyat düşüşü az olması.

Send from my HTC OneX using BlueTapatalk

Arkadaşlar şu 2 telefonu genel özellikleriyle değerlendirip,bir karşılaştırma yapabilir misiniz ?

LG P760 OPTIMUS L9 BLACK AKIL - AKILLI TELEFON - Teknosa.com

SAMSUNG I8190 GALAXY SIII MIN - AKILLI TELEFON - Teknosa.com

LG L9 ;

Ram : 1 gb

İç hafıza: 4 gb

kamera 5mp

ön kamera :vga

İşlemci: çift çekirdekli 1 GHz Cortex-A9

s3 mini

Ram : 1 gb

İç hafıza: 8/16 GB, gb

kamera 5mp

ön :vga

İşlemci: 1 GHz çift çekirdekli Cortex-A9

Özellikleri hemen hemen aynı, s3 mini'nin iç hafızası daha fazla artı olarak bunu sayabiliriz. Fiyatları zaten aşağı yukarı aynı aralarında 50 tl gibi bir fark var. Ben her türlü s3 mini derim. Samsung gerçekten dokunmatiği çok iyi yaptı. Büyük keyif alıyorsun. Bir önerim daha var sıfır cihaz alacağına ikinci el s3 alabilirsin. 850 tl civarı bir fiyata sağlam, temiz bir cihaz bulabilirsin.

note 2 iyidir

Galaxy-Note-ii.jpg

Eğer:

1. İnek ( nerd) şeklinde tabir edilen, teknik konulara çok meraklı, telefonu sürekli kurcalamayı seven biriysen

2. Kamera kalitesi senin için vazgeçilmezse

3. Sınırsız esneklik arıyorsan

4. Aplikasyonlara para vermek istemiyorsan, 1 dolar bile beni bozar diyorsan,

Samsung Galaxy (S3 ya da S4) alacaksın. Ya da Android benzerlerini.

Eğer:

1. Telefon arayüzü sezgisel olsun, kullanamak ve alışmak ve vazgeçememek çok kolay olsun diyorsan

2. İhtiyacın olan applere para vermekten çekinmiyorsan

3. Belli bir dereceye kadar esneklik senin için yeterliyse

4. Bir markaya bağımlı olmak rahatsız etmiyorsa

5. Telefon-tablet-bilgisayar arasında yüksek sinerji istiyorsan,

İPhone (5 ya da 5s) alacaksın.

Bu kadar basit arkadaşlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt