Barış Çetiner
Ulubatlı Souness
- 3 Temmuz 2010
- 37.456
- 1.473
- 1.788
açıldı oh bee
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Herkes ne konusursa konussun, ne soylerse soylesin Apple, urun urettigi her dalda her zaman icin 1 numara olacaktir. Bunun sebebi de son derece stabil ve kendine ozgu sistemler gelistirip, yine son derece şık tasarimlari ile birlestirmesi. Hem satis oncesi hem satis sonrasi olarak bariz en iyi firma kendi sektorunde.
Kimse yok islemcidir, yok kameradir, yok open source dur falan diye masal okumasin.hepsini kullandim arada daglar kadar fark var.
Sent from my iPhone5 using Tapatalk 2
Herkes ne konusursa konussun, ne soylerse soylesin Apple, urun urettigi her dalda her zaman icin 1 numara olacaktir. Bunun sebebi de son derece stabil ve kendine ozgu sistemler gelistirip, yine son derece şık tasarimlari ile birlestirmesi. Hem satis oncesi hem satis sonrasi olarak bariz en iyi firma kendi sektorunde.
Kimse yok islemcidir, yok kameradir, yok open source dur falan diye masal okumasin.hepsini kullandim arada daglar kadar fark var.
senin telefon 500 liraya mal ediliyor sana 1800 liraya satılıyor satan firma sana telefon değil isim/marka satıyor bu tüm telefonlar için geçerli acınası bir durum maliyet hesaplarını okuduktan sonra telefon değişimini artık daha zor yaparımHerkes ne konusursa konussun, ne soylerse soylesin Apple, urun urettigi her dalda her zaman icin 1 numara olacaktir. Bunun sebebi de son derece stabil ve kendine ozgu sistemler gelistirip, yine son derece şık tasarimlari ile birlestirmesi. Hem satis oncesi hem satis sonrasi olarak bariz en iyi firma kendi sektorunde.

Dahili 16gb hafızası varmış, sistem ne kadarını kullanıyor bunun? Artırılabilir olmadığı için hafıza sıkıntısı yaşanıyor mu acaba onu merak ettim.
13 gb falan kullanıcıya sunuluyor sanırım tam hatırlamıyorum. ben hafıza sıkıntısı çekmiyorum. dropbox zaten video ve fotografları otomatik olarak upload ederek yedekliyor. 1 2 gb boyutlu oyunlarda yüklemiyorum. o yüzden bir sıkıntı cekmiyorum. he daha fazla hafıza olsa daha iyi olurdu ama yapacak bir şey yok o paraya o telefon alternatifsiz
Arkadaşlar şu 2 telefonu genel özellikleriyle değerlendirip,bir karşılaştırma yapabilir misiniz ?
LG P760 OPTIMUS L9 BLACK AKIL - AKILLI TELEFON - Teknosa.com
SAMSUNG I8190 GALAXY SIII MIN - AKILLI TELEFON - Teknosa.com