Cep Telefonu Önerileriniz (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşımın HTC One'ı 1 metreden falan düştü kasa yamuldu, garantiden yaptırdı. Telefon geri geldi ölü piksel vardı tekrar gönderdi onu da yaptılar.

iOS 7 guncellemesi geldi mi appledaslar

Note 3 alın uğraşmayin kafa yormayin

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

[quonet"Furkan Erdem, post: 7038769, member: 11710"]1000 liranız olsa ne alırdınız ?[/quote]

Çok net. Nexus 4. 2 bin lira bütçem olsada Nexus.

Beyler yurtdışından telefon geliyor pasaport kaydı meselesi tam olarak nedir bilen varmı?

General Mobile Discovery. Bu cihazı inceledim S3 ün çakma versiyonu olarak düşündüm. Bana markadan bahseder misin? Bu telefon almaya değer mi yoksa elimizde mi kalır?

Hacı aynı tel yurtdışında farklı isimlerle satılıyor. Blu life play o isimlerden biri. S3 ile kafa kafaya kıyaslayan pek bir farkı o olmadığı söyleniyor. Sadece s3 kamerasının daha iyi olduğu söyleniyor. Onların yalancısıyım ama genel yorumlar böyle.

Elimde kalır mı dersen 2 yıl genpa garantili bence kalmaz. Ama yinede donanımhaberde ki konuya bakmanı öneririm nadirende olsa bende olmayan bazı sorunlarla karşılaşanlar mevcut.

Tapatalk ile gönderildi.

Bir telefonu alıp uzun süre kullananlardaysanız, güncellemeleri merak edip kuranlardansanız General Mobile Discovery almayın. Çünkü General Mobile sadece telefonun üstüne markayı basıyor. Yazılım desteği vs. birşey beklemeyin.

Sonradan gelen edit: Telefon 4GB dahili bellekle geliyor ki bunun 2'sini Android kullanıyor olacak. SD kart almazsanız 10 uygulama kurduktan sonra telefonun yavaşlamaya başladığını hissedersiniz. 70-80TL bir ek masraf ile SD kart almanız gerekir.

Telefon güzel olabilir ancak 2200TL yani 2200$ hak edecek bir cihaz değil. Sizin orada ucuzdur tabi.

Note 3 suan indirim ile 605 euro burda. 2200 dollar bende vermem hayatta.

Iphone 5s 32 gb kardesim dun aldi 769 euro ya.

Ben suan note 2 kullaniyorum cokta memnunum gerek duymuyorum degistirmeyi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt