Emin Güney
Cezalı
- 2 Ocak 2011
- 9.255
- 0
- 1.021
Kendim için değil renkdaş kullanacak olan kız arkadaşım.
Anladım o zaman ikinci el olmaz dersen o nokialar geçici telefon olarak işini görecektir. Piyasada fazla ucuz telefon yok zaten.
* tapatalk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kendim için değil renkdaş kullanacak olan kız arkadaşım.
Anladım o zaman ikinci el olmaz dersen o nokialar geçici telefon olarak işini görecektir. Piyasada fazla ucuz telefon yok zaten.
* tapatalk
Evet ikinci el olmaz renkdaş.Hiç kullandın mı sen ?
Evet bir kaç günü denemek amaçlı karistirmistim, normal bildiğimiz kullanımı kolay, sarji uzun giden, akıllı telefona gerek duymayan yani öyle internet ile falan aşırı haşır neşir olmayanlar için ideal bir telefon. Face, whatsapp gibi uygulamalara da rahat bir şekilde erisebilir yani.
* tapatalk
Android diye övdüğünüz sistem, ''ben bu işte yokum sadece Nexus'a destek vereceğim'' derse, çok övdüğünüz günde 65 tane model çıkaran Samsung direk batar mesela.
Nokia ve Apple'da böyle bir sorun yok.
Tıpkı otomotiv sektörü gibi, 500 tane modelin var ama motor üretemiyorsun.
Android diye övdüğünüz sistem, ''ben bu işte yokum sadece Nexus'a destek vereceğim'' derse, çok övdüğünüz günde 65 tane model çıkaran Samsung direk batar mesela.
Nokia ve Apple'da böyle bir sorun yok.
Tıpkı otomotiv sektörü gibi, 500 tane modelin var ama motor üretemiyorsun.
650 € ya kadar cikarim.
Sony Xperia Z1 cok hos duruyor, almak istiyorum. Ama yeni cikan Nokia Lumia varmis, karar veremedim simdi..
800TL kadar bir bütçem var, hangi telefonu önerirsiniz? GM Discovery düşünüyordum ama bugün bir yerde HTC Desire 500 gördüm o da kafama yattı gibi.
700 TL'ye 16GB Discovery alabilirsin şuan peynir ekmek gibi satılıyor cihazAlan arkadaşların hepside memnum.
750-800 TL civarı fiyata ikinci el S3 ve Iphone 4 olabilir.
Discovery zaten aklımda en kötü ihtimalle onu alacağım ama birkaç seçenek olsun istiyorum.
İkinci el düşünmüyorum![]()
Telefon alacak arkadaşlar burda öneri almayın.Ben o kadar sayfa okudum daha kötü telefon sözüne rastlamadım.