Cep Telefonu Önerileriniz (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evet ikinci el olmaz renkdaş.Hiç kullandın mı sen ?

Evet bir kaç günü denemek amaçlı karistirmistim, normal bildiğimiz kullanımı kolay, sarji uzun giden, akıllı telefona gerek duymayan yani öyle internet ile falan aşırı haşır neşir olmayanlar için ideal bir telefon. Face, whatsapp gibi uygulamalara da rahat bir şekilde erisebilir yani.

* tapatalk

Evet bir kaç günü denemek amaçlı karistirmistim, normal bildiğimiz kullanımı kolay, sarji uzun giden, akıllı telefona gerek duymayan yani öyle internet ile falan aşırı haşır neşir olmayanlar için ideal bir telefon. Face, whatsapp gibi uygulamalara da rahat bir şekilde erisebilir yani.

* tapatalk

Tamam teşekkürler renkdaş.

Android diye övdüğünüz sistem, ''ben bu işte yokum sadece Nexus'a destek vereceğim'' derse, çok övdüğünüz günde 65 tane model çıkaran Samsung direk batar mesela.

Nokia ve Apple'da böyle bir sorun yok.

Tıpkı otomotiv sektörü gibi, 500 tane modelin var ama motor üretemiyorsun.

Söylediğinin nokia içinde geçerli diye biliyorum.

GT-I9300 üzerinde Tapatalk ile gönderildi

400 tl civarında f/p telefonu arayanlara sony xperia tipoyu öneririm.aldığınıza pişman olmazsiniz

**Tapatalk**

Discovery hakkında soru sorabilirsiniz.

Kardeşim kullanıyor. Nexuslar içinde sorabilirsiniz. Nexuslardan başka Android kullanmadım çunku. Kullanmam da

Android diye övdüğünüz sistem, ''ben bu işte yokum sadece Nexus'a destek vereceğim'' derse, çok övdüğünüz günde 65 tane model çıkaran Samsung direk batar mesela.

Nokia ve Apple'da böyle bir sorun yok.

Tıpkı otomotiv sektörü gibi, 500 tane modelin var ama motor üretemiyorsun.

İyi de Google'ın zaten öyle bir sorunu yok ki. Android açık kaynak kodlu bir işletim sistemi, Google Android'in en saf halini sürekli güncelleyerek gidiyor ve bunu Nexus telefonların içinde sunuyor. Samsung, Sony ve LG gibi telefon üreticileri bu saf android işletim sistemini alıp kendi telefonlarına göre modifiye ederken kendi arayüzlerini giydiriyorlar. Yani Google'ın sizden vazgeçtim demesi gibi bir durum söz konusu değil. Google Android'den vazgeçerse olan olur da öyle bir durum söz konusu değil.

General Mobile Discovery aldım.Gerçekten çok memnunum.İlk başta bende markası General Mobile diye tereddüt etmiştim ama alıp kullandıktan sonra hiç bir soru işareti kalmadı kafamda.Ekran kalitesi harika(1080x720 HD), performansı kusursuz inanılmaz hızlı hiç bir takılma, problem yaşamıyorum.Kamerası 8 mp, 1080p video kaydı olması çok hoşuma gitti.İnternet, tarayıcı hızı mükemmel.Android olması, 4 çekirdekli işlemcisi 1 gb rami hız bakımından kusursuz.Zaten telefonu yoracak mesela oyun falan yüklemiyorum, benim için internet önemli zaten kullandığım şeylerin uygulamalarını indirdim gayet kullanışlı.Tek problem diyebileceğim belki hafızasının 4 gb olması ama mini sd hafıza kartı ile 32gb'a kadar arttırılabilir ve uygulamaların hepsini sd karta yükleyebiliyorsun.16 gb hafızalı yeni versiyonuda satışta şu an.Alacak olanlara tavsiye ediyorum.Detaylı özellikleri https://www.telpa.com/GeneralMobile/Cep-Telefonu/Discovery

650 € ya kadar cikarim.

Sony Xperia Z1 cok hos duruyor, almak istiyorum. Ama yeni cikan Nokia Lumia varmis, karar veremedim simdi..

650 € ya kadar cikarim.

Sony Xperia Z1 cok hos duruyor, almak istiyorum. Ama yeni cikan Nokia Lumia varmis, karar veremedim simdi..

renkdaş nokia'yı almanı tavsiye etmem windows mobile işletim sistemi pek yaygın değil fazla uygulama bulamazsın ben geçen ay iphone 5'den htc one'ye geçtim ve şunu söyleyebilirimtakılmayan akıcı bir telefon çok iyi bir ekran isteyen herkese bu telefonu tavsiye ederim ki zaten yılın telefonu seçilmiş diye biliyorum.

800TL kadar bir bütçem var, hangi telefonu önerirsiniz? GM Discovery düşünüyordum ama bugün bir yerde HTC Desire 500 gördüm o da kafama yattı gibi.

800TL kadar bir bütçem var, hangi telefonu önerirsiniz? GM Discovery düşünüyordum ama bugün bir yerde HTC Desire 500 gördüm o da kafama yattı gibi.

700 TL'ye 16GB Discovery alabilirsin şuan peynir ekmek gibi satılıyor cihaz :D Alan arkadaşların hepside memnum.

750-800 TL civarı fiyata ikinci el S3 ve Iphone 4 olabilir.

700 TL'ye 16GB Discovery alabilirsin şuan peynir ekmek gibi satılıyor cihaz :D Alan arkadaşların hepside memnum.

750-800 TL civarı fiyata ikinci el S3 ve Iphone 4 olabilir.

Discovery zaten aklımda en kötü ihtimalle onu alacağım ama birkaç seçenek olsun istiyorum.

İkinci el düşünmüyorum :)

iPhone 4 kullanıyorum şuan. Geçen yaz almıştım. Gayet memnunum. Özellikle iOS olması almamda etkendi ve düşüncemde yanılmadım.

Yeni telefon alamayı düşünen, ama bir türlü karar veremeyen arkadaşlara iOS'u tavsiye ederim. Biraz tuzlu gelebilir ama pişman olmazsınız.

Discovery zaten aklımda en kötü ihtimalle onu alacağım ama birkaç seçenek olsun istiyorum.

İkinci el düşünmüyorum :)

Sıfır diyorsan f/p açısından en iyi telefon Discovery. Ama ben yeni telefon almaya kalksam ıphone alırım, androidten sıkıldım, 2 seneden fazladır kullanıyorum. :D

Ben iki gun once LG G2 aldim herifler herseyi dusunmus. Gayet saglam telefon. Hizli ve asiri net ekrani var

Telefon alacak arkadaşlar burda öneri almayın.Ben o kadar sayfa okudum daha kötü telefon sözüne rastlamadım.

Telefon alacak arkadaşlar burda öneri almayın.Ben o kadar sayfa okudum daha kötü telefon sözüne rastlamadım.

Kötü telefon diye birşey yok aslında. Telefonların teknik özellikleri aşağı yukarı aynı. Telefonu nasıl beğenmezsin ya işletim sistemi hoşuna gitmez yada dış görünüşü. Mesela windows, Saykal burda öve öve bitiremiyor windowsu ama ben sevmiyorum kişiden kişiye değişiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt