Cesare Prandelli KAP'a Bildirildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yalnız Juventus neden Prandelli'yi düsünmez. Uçururdu o takimi. Avrupa'da 3-5-2 ile hala elizabetlere devam eden Conte'yi sutlardim.

aboo yeni geldim eve neler olmus. hayirlisi olur insallah. olumlu bakiyorum, severim prandelliyi.

Ali Ece: ''Prandelli, Selçuk İnan'ı Galatasaray'ın Pirlo'su olarak kullanacaktır.''

:D

bazı insanlar da kimseyi beğenmiyor

herkese bir olumsuz eleştiri

o kötü, bu kötü. kim iyi arkadaş?

Emre Utkucan‏@EmreUtkucan

Cesare Prandelli muthis bir taktisyen olmasindan once adamdir, hem de adamin hasidir. Adamlik bu hayattaki en onemli sey.

Emre Utkucan 2012'de atmıs bu twiti.Onunda payı vardır bu hamlede bence.

çünkü o sene prandelli şike soruşturmasında adı geçen oyuncuları milli takıma almamış hatta gerekirse 2012ye gitmeyiz demişti...

Tolunay Ertuğrul varken Prandelli'ye ne gerek var diyen tipler var şaka gibi td'si ersun olan adamlarında Prandelli'ye gülmeleri ayrı bir vaka

Sadece senin için demedim, o yüzden alıntı yapma gereği duymadım. Genel bir yorumdu o. Mancini'nin gelmesi en çok isteyenlerdendim. Sonuç olarak baktığımızda tek başarısızlığı şampiyon yapamaması. ZTK kazandırdı, gruptan çıkardı. Bunlar önemli başarılar. Özellikle devre arasında gelen bir hoca için. Asıl sorun Mancini çok değişik denemeler yapması. Orta saha da alternatif yokken, Selçuk'un performansı çok düşükken Melo'yu stopere çekmek mantıklı değil. Sağ beke Semih yerine Sabri'yi koysun Semih yerinde oynasın. Burak ve Sneijder'i kanata koymasın. Devre arası Riera'yı gönderip aldırdığı Hayrovic, Ontivero gibi adamları koysun kanada. İkisini de beğenmesem de Burak ve Sneijder en azından kendi mevkisinde oynardı. Sonuç olarak Mancini başarısız değildir gözümde ama oynattı futbol ile bu yıl başarılı olma ihtimali yoktu bence.

bak bu konuda haklısın diyorum ya veysel varken semih niye oynadı dersen , derim ki Ahmet haklısın ortasaha da alsında umut gündoğan ve hamit deneyebilirdi belki planı bu sene içindi bilemiyoruz artık olan oldu sıra prandelli de taraftarda adam olsun akılı olsun da adam gibi desteklesin artık

Ünal Aysal, Lucescuyla görüstü, sonra Alman ve Hollanda Ekolü istiyorum dedi, gitti Iskoc Moyesle görüstü, Türkde olabilir dedi, Italyan teknik adami getirdi ... bizim baskan bunamis herhalde ! Bu adam gelsin bizi bu sene sampiyon yapsin essek gibi aniririm. Bu adam türkiyeye gelip, takimi türkiyeyi, 5+3 tanisaya kadar, oturmus sikecilerin kadrosundan bi cift haneli puan farki daha yeriz. Simdiden gecmis olsun

Yanlış hatırlıyorsun. Bu sezon 9 puan fark attılar yani tek haneli. Eğer çift haneli arıyorsan 10 ve 11 puan fark attığımız önceki 2 sezona bakman lazım.

Bir de 12 puan farklık rekorumuz vardı sanırsam eskilerden.

Başlığı değiştirin lütfen Cesar değil Cesare adamın ismi...

Hayırlı olsun ben esasında Mancini'yi de kötü bulmuyordum sonuçta CL'de gruplardan çıkarıp Türkiye Kupasını aldı adam.

Prandelli İtalya milli takımını çalıştırmış 4 sene kimse kalkıpta kötüleyemez adamı beyler kusura bakmayın da.

---------------------------Muslera--------------------------

Veysel---------Semih------------Koray---------Telles

------------------Melo---------------Selcuk----------------

Olcan------------------Sneijder-----------------Bruma

--------------------------Burak-------------------------------

bence iyi teknik direktör. ama giyimini değiştirmeli hareketlerini değiştirmeli.

fatih terim gibi kro tarz giyinmeli.

barzo gibi hareketler yapmalı.

yoksa başarılı olamaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt