- 12 Haziran 2011
- 72.215
- 21.812
- 2.743
Cesare Claudio Prandelli nasıl okunuyoo ??
Sezar Kladioo Pırandelli lililili...
Sent from my iPhone using Tapatalk 2
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Cesare Claudio Prandelli nasıl okunuyoo ??
Yalnız Juventus neden Prandelli'yi düsünmez. Uçururdu o takimi. Avrupa'da 3-5-2 ile hala elizabetlere devam eden Conte'yi sutlardim.
Emre Utkucan@EmreUtkucan
Cesare Prandelli muthis bir taktisyen olmasindan once adamdir, hem de adamin hasidir. Adamlik bu hayattaki en onemli sey.
Emre Utkucan 2012'de atmıs bu twiti.Onunda payı vardır bu hamlede bence.
aboo yeni geldim eve neler olmus. hayirlisi olur insallah. olumlu bakiyorum, severim prandelliyi.
Sadece senin için demedim, o yüzden alıntı yapma gereği duymadım. Genel bir yorumdu o. Mancini'nin gelmesi en çok isteyenlerdendim. Sonuç olarak baktığımızda tek başarısızlığı şampiyon yapamaması. ZTK kazandırdı, gruptan çıkardı. Bunlar önemli başarılar. Özellikle devre arasında gelen bir hoca için. Asıl sorun Mancini çok değişik denemeler yapması. Orta saha da alternatif yokken, Selçuk'un performansı çok düşükken Melo'yu stopere çekmek mantıklı değil. Sağ beke Semih yerine Sabri'yi koysun Semih yerinde oynasın. Burak ve Sneijder'i kanata koymasın. Devre arası Riera'yı gönderip aldırdığı Hayrovic, Ontivero gibi adamları koysun kanada. İkisini de beğenmesem de Burak ve Sneijder en azından kendi mevkisinde oynardı. Sonuç olarak Mancini başarısız değildir gözümde ama oynattı futbol ile bu yıl başarılı olma ihtimali yoktu bence.
Ünal Aysal, Lucescuyla görüstü, sonra Alman ve Hollanda Ekolü istiyorum dedi, gitti Iskoc Moyesle görüstü, Türkde olabilir dedi, Italyan teknik adami getirdi ... bizim baskan bunamis herhalde ! Bu adam gelsin bizi bu sene sampiyon yapsin essek gibi aniririm. Bu adam türkiyeye gelip, takimi türkiyeyi, 5+3 tanisaya kadar, oturmus sikecilerin kadrosundan bi cift haneli puan farki daha yeriz. Simdiden gecmis olsun
Sezar Kladyo Pırandelli![]()
Hayırlı olsun.Angola saxon sınıfına giriyor mu bu dayı?
angulo saksafon oluyor kendisi