Cesare Prandelli KAP'a Bildirildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İtalya dışında takım çalıştırmamış birisi. rijkaard lar del bosque ler lucescular burda harcanmışken, ben bu adama pek şans vermiyorum. Boşuna hayal dünyasına girmeyelim şimdiden. Eğri oturup doğru konuşalım. Bu ligde başarılı olmak istiyorsa az çok biraz burayı bilmesi gereken bir TD lazım.

Tek teselli Hikmet Karaman'ı getirmediler bu göreve.

Yıllık 5 m euro haberlerine inanmıyorum. Ünal Baskan 3.5'ten fazlasını vermez..

bak bu konuda haklısın diyorum ya veysel varken semih niye oynadı dersen , derim ki Ahmet haklısın ortasaha da alsında umut gündoğan ve hamit deneyebilirdi belki planı bu sene içindi bilemiyoruz artık olan oldu sıra prandelli de taraftarda adam olsun akılı olsun da adam gibi desteklesin artık

Bu saatten sonra Prandelli'ye destek vermek düşer bize.

İtalya dışında takım çalıştırmamış birisi. rijkaard lar del bosque ler lucescular burda harcanmışken, ben bu adama pek şans vermiyorum. Boşuna hayal dünyasına girmeyelim şimdiden. Eğri oturup doğru konuşalım. Bu ligde başarılı olmak istiyorsa az çok biraz burayı bilmesi gereken bir TD lazım.

Lucescu başarısız değildi yalnız, aksine çok çok başarılı sezonlar geçirdi hem Galatasaray'da hem Beşiktaş'ta elinde leş gibi kadrolar olmasına rağmen Avrupa'da iyi işler çıkardı.

Harcandığı doğru ama belki yüksek maliyetinden olabilir.

Saçma teoriler pratiğe bakmak gerek Gordon Milne örneği var kaldı ki dünyada çalıştırmadık takım bırakmayan Rijkard,hiddink vs.de geldü geçyi bu ligden insanları kategorize etmeyelim lazım lütfen

Benim begenmedigim bir hoca balotelliye katlanmasi italyanin kadrosunu capsizlastirmasi ve cesur futbol oynatmamasi bence negatif yonleri baskiya gogus gerecek cesur adimlar atabilecek bir hoca degil ama italyanlarin kanatlardan akan rayli sistem bir taktikleri var ki onu oturtursa bu takima saygimi kazanir benim acimdan hayal kirikligi oldu

Sevindim , hayırlı uğurlu olsun ,

başarılı olacağına inanıyorum ,

Kesinlikle hayal kırıklığına uğradım

bu adamın Mancini'den daha iyi olduğuna inanmıyorum

ayrıca Dünya Kupasında seyrettiğim İtalya rezaletti...

Bu başkan ne kullanıyo, italyan teknik direktörler bize yaramaz, Mancini gelmeden öncede söyledik, şimdide söylüyoruz. Umarım anlaşmayız, anlaşırsak şampiyonluğu unutun!!!

Şimdi merak ettiğim en önemli konulardan biri, biz bu sinyorun ismini nasıl telaffuz edeceğiz?

Yazıldığı gibi mi, Kesare mi, Sezare mi, Çesare mi Sezar mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt