Cesare Prandelli KAP'a Bildirildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
çok sevindim. Gerçi bu taraftar hikmet karamanı hakediyor amaçları türkiye şampiyonluğu çoğunuzun ama Galatasaray nedir amacı türk olmayan takımları yenmek denizliyle şikeci hikoyla olacak iş değildi. Şimdi herkes destek olsun yönetime başkana sallamayı bırakın

Bu saatten sonra Prandelli'ye destek vermek düşer bize.

unutmadan ünal aysalı eleştirmem lazım macini futbolu başarısızlığı için yollanmadı, taraftar yolladı kazansa kaybetse berabere kalsa yuhladılar adamı basında üzerine oynadı çok, taraftar da o gazı yedi dolayı yoldan Ünal Aysal'da yerini koruma amaçlı yolladı Mancini'yi

herkes mancini'den ne farkı var diyor ama bence en italyan olmayan italyanlardan biridir prandelli...

sezar prandelli diye okunmuyor her iddiasına girerim.. :p sizır bile okunur ama sezar diye bir teleffuz olamaz

Transfermarkt kayıtları yanlış değil ise adamın aldığı kupa sayısı tam olarak 0.

Prandelli 3 yıldızlı bir teknik direktör olarak değerlendirilirken, Mancini ve Fatih Terim'e 5 yıldız verilmiş.. Hayırlısı.

Prandelli

Cesare Prandelli - Trainerprofil - Transfermarkt

Mancini

Roberto Mancini - Trainerprofil - Transfermarkt

Fatih Terim

Fatih Terim - Trainerprofil - Transfermarkt

O site ye göre prandelli nin antrenör lisansi yok

* LG G2 Tapatalk *

Prandelli nasıl telaffuz edilir (ilk 10 saniye):

[media]https://www.youtube.com/watch?v=kvhatHdRPNs[/media]

Hayirli olsun. Umarim adaptasyon surecini cabuk atlatir ve basarilir olur.

ReReReRaRaRa

Cok sevindim bu habere ....

Balotelli hayirli olsun diyebilirmiyiz? :D

[media]https://www.youtube.com/watch?v=5FnvH3fKnAo[/media]

Mancini dan daha aktif :D Gollerde en azindan seviniyor :D

İtalyayı pek de iyi yönemedi bu sene ama Mancini 'den iyi biri olduğu kesin.

çok sevindim. Gerçi bu taraftar hikmet karamanı hakediyor amaçları türkiye şampiyonluğu çoğunuzun ama Galatasaray nedir amacı türk olmayan takımları yenmek denizliyle şikeci hikoyla olacak iş değildi. Şimdi herkes destek olsun yönetime başkana sallamayı bırakın

Türkiye de şampiyon olmadanda şampiyonlar ligine çıkartmıyorlar adamı. 2.lik bile şampiyonlar ligine katılmaya yetmeyecek artık. Bunuda düşünmek lazım.

geçen sene italya milli takımını süper yönetmiş iyi sonuçlar almıştı her ne kadar bu sene dünya kupasında başarısız olsada fiorentinda çok başarılı göze hoş gelen futbol oynatıyordu sevindim açıkçası adaptasyon sürecini çabuk atlatırsa bizdede çok başarılı olacaktır tam destek hep destek re re re ra ra ra.

Mancini 'den ayrılan en iyi yanı kadro istikrarına çok önem vermesi ve bana göre mükemmel bir özellik Türkiye 'de rotasyon başarı getirmiyor.

İtalyayı pek de iyi yönemedi bu sene ama Mancini 'den iyi biri olduğu kesin.

tam aksine müthiş yönetti 2010 yılında yeni zelanda,slovakya ve paraguay grubunda sonuncu olmuş takımı aldı ve 2012de final oynattı ayrıca birçok yeni isim kazandırdı. Bu kupada ise uruguayı çok iyi kitlerken 10 kişi kaldılar, suarez kırmızı görmedi ve golüde duran toptan yediler yani gayet iyiydi.

Hayırlı olsun bence iyi bir hamle.Prandelli yi beğenmeyenlerin çoğu önyargılı ve bu dünya kupasından önceki kariyerinide bilmiyordur büyük ihtimal.2012 Avrupa Şampiyonasında İtalya milli takımını göze hoş gelen futbolla,yarı finalde Almanya milli takımını dağıtarak final oynatmıştır.Ayrıca önceki kariyerinde Fiorentina yla çok güzel işler başarmış,klasik İtalyan futbolundan farklı olarak hücumu daha çok düşünen,teknik-taktik bilgisi iyi olan,futbolcularla iletişimi iyi bir teknik direktördür.Bence boşta olan teknik direktörler arasından en iyi seçimdir.Yeter ki biz taraftar olarak destek çıkalım,bir yenilgide istifaya çağırmayalım.

Bence harika bir hoca inşallah gelirken transfer bütçesinin artırılmasını da talep etmiştir

-Kadroyu tutucu yapısı var rotasyonu hiç sevmez

-İtalya Milli takımıyla Avrupa Finali görmüş başarıya endeksli bir adam.

-Fiorentina 'yı ligde 2 defa şampiyonlar ligine taşıdı ancak şike nedeniyle birine gidemedi diğerinde Uefa da yoluna devam etti finali penaltılarla kaçırdı

Rotasyonu sevmemesinden dolayı devamlılığı sağlaması açısından bence çok iyi bir seçenek ayrıca başarıya aç çünkü kupa kazanmamış birisi gerçekten yönetim nokta atışı yaptı umarım başarılı olur umarım imzalarız öncelikle takımın başına gelebilecek en iyi isim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt