Siyabend Acar
Sarı Üye
- 1 Mayıs 2014
- 497
- 1
- 268
Çalıştırdığı takıma göre en uygun sistemi bulup benimseten hocadır.Katı bir sistem anlayışı yoktur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Benim adam hakkımda fikrim yok. Ama eski yazıları ve blogları, eski yılların sözlük vs mesajlarını okuyorum. Adam öve öve bitirilememiş. İtalya'yı tekrar yarattığını, bayık İtalyan ligini şahlandırdığı, alt kademe takımları büyüklere kafa tutar hale getirdiği ha bire övgü okuyorum.
Sonra buraya geliyorum herkes sinirli![]()
10 sene öncesi mi bu kardeş. Bir seneden bahsediyoruz.
ulan manu.yu calistirmis moyesi begenmezsiniz,interi,citiyi calistirmis manciniyi tasla sopayla kovarsiniz,italya milli takimini calistirmis prandelliye hemen b.k atarsiniz kimi istiyorsunuz,herkes futbol dehasi olmus lan
Benim adam hakkımda fikrim yok. Ama eski yazıları ve blogları, eski yılların sözlük vs mesajlarını okuyorum. Adam öve öve bitirilememiş. İtalya'yı tekrar yarattığını, bayık İtalyan ligini şahlandırdığı, alt kademe takımları büyüklere kafa tutar hale getirdiği ha bire övgü okuyorum.
Sonra buraya geliyorum herkes sinirli![]()
Helal olsun. Cahil ve önyargılı adamlarla uğraşılmaz. Halen daha ders almamışlar her sene hoca değişiminin ne biçim zarar verdiğinden. Ne istiyorsunuz mourinho mu? O zaman Chelsea takımını destekleyin kardeşim. Mustafa denizli hamza hamzaoğlu isimleri sizin için daha cazip değil mi unutmuşum. Parator fatih teriminiz de zaten on numara sahip çıktı takımına. Cidden aslolan Galatasaraymış. Ben anlamıyorum sizi ya. Cidden anlamıyorum. Daha bu adamın ilk mağlbiyetinde ft sesleri duyulmazsa ben de bir şey bilmiyorum arkadaş. Adamı görmeden bilmeden laf atmak bizim milletimize has bir şey.
İtalyan getirdi yine ya allah belanı versin başkan geber artık . ne var italyan futbolunda ya offfffffffff
İtalyan getirdi yine ya allah belanı versin başkan geber artık . ne var italyan futbolunda ya offfffffffff
Bi Italyan gitti bi Italyan geldi, sonuc?
Baya okudum baktım. Adamı KAP'a bildirdiğimiz ana kadar hakkında olumsuz bir yazı yok sadece övgü var. Biz KAP'a bildirince bi anda kötü olmuş.