Cesare Prandelli KAP'a Bildirildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çalıştırdığı takıma göre en uygun sistemi bulup benimseten hocadır.Katı bir sistem anlayışı yoktur

Bu forumda biri övülünce genelde tutmuyor bu sefer kimse memnun belki bu sefer tutar :D

Bi Italyan gitti bi Italyan geldi, sonuc?

Benim adam hakkımda fikrim yok. Ama eski yazıları ve blogları, eski yılların sözlük vs mesajlarını okuyorum. Adam öve öve bitirilememiş. İtalya'yı tekrar yarattığını, bayık İtalyan ligini şahlandırdığı, alt kademe takımları büyüklere kafa tutar hale getirdiği ha bire övgü okuyorum.

Sonra buraya geliyorum herkes sinirli :D

:happy:

Benim adam hakkımda fikrim yok. Ama eski yazıları ve blogları, eski yılların sözlük vs mesajlarını okuyorum. Adam öve öve bitirilememiş. İtalya'yı tekrar yarattığını, bayık İtalyan ligini şahlandırdığı, alt kademe takımları büyüklere kafa tutar hale getirdiği ha bire övgü okuyorum.

Sonra buraya geliyorum herkes sinirli :D

Mancini geldiğinde de herkes bayram ediyordu, her işte vardır bi hayır. :D

Eger kesin anlasma olursa, herkes destek vermek zorunda, ayni sapikligi Mancini de yaptiniz gordunuz noldu. Adam yine beyefendiydi bi laf soylemedi..

Helal olsun. Cahil ve önyargılı adamlarla uğraşılmaz. Halen daha ders almamışlar her sene hoca değişiminin ne biçim zarar verdiğinden. Ne istiyorsunuz mourinho mu? O zaman Chelsea takımını destekleyin kardeşim. Mustafa denizli hamza hamzaoğlu isimleri sizin için daha cazip değil mi unutmuşum. Parator fatih teriminiz de zaten on numara sahip çıktı takımına. Cidden aslolan Galatasaraymış. Ben anlamıyorum sizi ya. Cidden anlamıyorum. Daha bu adamın ilk mağlbiyetinde ft sesleri duyulmazsa ben de bir şey bilmiyorum arkadaş. Adamı görmeden bilmeden laf atmak bizim milletimize has bir şey.

bu kafalar takim real-juvenin grubundan cikmisken arenada mac kaybetmeyen bir takim varken terim diye tempo tutuyordu arenada,bu kafalardan hic bir b.k olmaz

BrnUhPDIIAAkV3F.jpg

Yanlız o ersun yanal bu sene önümüzde açık ara şampiyon oldu malesef ki bu ersunu süper td yapmaz bu tarz karşılaştırmalar bana çok saçma geliyor kusura bakma ama durum bu

Teknik Direktör' ün takıma etkisi bir yere kadar, güzel futbol iyi oyuncular ile oynanır.

Umarım akıllıca transferler yaparız.

Özellikle ligde yerli oyuncular çok önemli Olcan tamam, Tarık, hatta Gökhan İnler, hatta ve hatta Ömer Toprak için her türlü girişim yapılmalı.

Almeida gibi çapsızların peşinden koşarken buna inanmak ne kadar zor olsa da.

Baya okudum baktım. Adamı KAP'a bildirdiğimiz ana kadar hakkında olumsuz bir yazı yok sadece övgü var. Biz KAP'a bildirince bi anda kötü olmuş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt