Cesare Prandelli KAP'a Bildirildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Valla ben sevindim bu habere.

Guvendigim bütün yazarlar olumlu bakıyor bu işe zaten diğer Adaylarda belli.

Bu durumda prandelli en iyi aday.

Ama doğru düzgün bir sözleşme yapmaları lazım

baskan balo yu da alırım oynatacak hocayı da demıs prandellı yı getırmıs balo H.O

Bu isi mancini reis baglamistir. dün haberler cikmisti mancini'nin bize prandelli'yi önerdigine dair. gercekmis demek ki. mancini yine reisligini gösterdi. adam bizi utandirdikca utandiriyor. mancini döneminde sürekli imparator fatih terim tezahüratlari yapiliyordu. taraftarlarimiz adina ben utaniyorum. bu adama 1 sezon daha vermelydik. haketmisti.

prandelli italya milli takimina cok lesh futbol oynatiyordu. umarim bizde daha göze hos gelen futbol oynatir. artik hep destek tam destek. insallah basarili olur.

Ali Ece: "Prandelli'yi ilk duyduğumda aklıma Jupp Derwall geldi. Derwall de milli takım deneyimi olan birisiydi ve GS'de önemli işler yaptı"

Dandik bir hoca gelecegine en azindan bilinen tecrubeli Prandelli gelsin iste..

bu adamı beğenmeyenler heralde tüzemen kafasında neymiş denizli gelecekmiş vizyon sıfır

anglosaxon değilki bu abi :D ulan başgan hayırlısı olsun

Mükemmel bir tercih. Eğer kimya olarak da uyarsa uzun yıllar hizmet edecektir..

alman ekolü gelecek deniyordu açıkçası bu isim benim için büyük sürpriz oldu ama ne olursa olsun bu sezon kim teknik adam olarak gelseydi ona destek olmak zorundaydık hayırlı olsun

kim gelseydi? türk hoca kim gelsin?

türk hoca demedim dikkat ettiysen git herrera yı getir mesela . Sistem adamı getiriceksen alman getir. Manciniyle farkı yok diyenlerde var. Adamların ilk düşüncesi her zaman gol yememek adına farklı olsalar ne değişicek. Gelsin önde bassın , oyunu rakip alanda oynasın canımı yesin ama olmayacak .Defansta bekleyip kontrayla gol arayacak ama sende öyle futbolcu yok.

Ceyhun acaba bu habere sevindimi :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt