Cesare Prandelli KAP'a Bildirildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çok fikrimiz olmasa da sonuna kadar desteklenmeli şuandan itibaren.

Prandelli adam'ın italyancasıdır. Hoşgelmiş.

Ya düşünüyorum da çıldırmamak elde değil

Kim ulan bu Prandelli ? Ne yapmış bugüne kadar

İtalya milli takımı desen rezalet

İtalyan takımları Avrupa'da sapır sapır dökülüyor

anlamıyorum nereden çıkıyor bu İtalyan hayranlığı

eğer bu adamı getirirlerse ilk defa yönetimin istifa etmesi gerektiğini söyleyeceğim

ayrıca bu adam devre arasını göremez çok NET...

Hayırlı olsun.Basında çıkan isimlere bakıldığında olabilecek en iyi isimlerden biri geldi.Bir an önce gelsin de takımı tanısın, eksiklere göre transferlere başlayalım.

eğer bu adamı getirirlerse ilk defa yönetimin istifa etmesi gerektiğini söyleyeceğim

Şekil A: Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmak.

tam leş yine piyasasi kalmamış adamı getirip olumlayarak anlatacaklar bize :redface::redface::redface::redface::redface::redface::redface::redface::redface::redface::redface:

Mancini'yi bu adamdan daha çok destekleyen adam ağır ılıktır söyleyeyim.Mancini'yi sadece bu adamdan daha karizmatik buluyodur.Çünkü bir kaç incelemede bile ne denli bir hoca olduğu ortaya çıkıyor :)

chiellini gibi dünyanin su anda en iyi stoperleri arasinda gösterilen adami sol bek oynatip 50 yasindaki kel beceriksiz angutu stoperde oynatan bu degil miydi wcde?

Prandelli ligin 11. haftasında istifa eder ya da kovulur. Yerine Denizli gelir. Ama geç mi kalınmış olur bilemem.

Hiddink i istermisiniz çok iş yapmış daha önce ya da Daum un bir sürü şampiyonluğu var hatta aykut ile ersun bile bu ligde şampiyon olmuş Del bosque,rijkaard,toschach,schuster,löw,mancini daha niceleri olamamış kaldı ki Barcelonayı süper geliştirdi denilen Rijkaard bizi küme düşürüyordu şu genellemelerinize hastayım

Prandelli nasıl telaffuz edilir (ilk 10 saniye):

[media]https://www.youtube.com/watch?v=kvhatHdRPNs[/media]

al işte dediğim gibi çezare pırandelli diye okunuyor sezar demek düz mantık türkçe okunuşu sezar türkçe mi okuyalım yani yabancı oyuncuların isimleri türkçeye çevirirsek o zaman atıf şeyşunun adıyla filan kimse başa çıkamaz 2kere2dört abi bu kadar basit :D

chiellini gibi dünyanin su anda en iyi stoperleri arasinda gösterilen adami sol bek oynatip 50 yasindaki kel beceriksiz angutu stoperde oynatan bu degil miydi wcde?

Mourinho'nun ilk Chelsea deneyimini hatırlıyormusun ?

Adam 35 m € ya Essien'i aldı.

Dünyanın en iyi ön liberolarından biriydi formdayken o da.

Adamı sağ bek oynattı.

ona niye bişey demiyorsun.

En azından sağ açıkta Umut'u

sol açıkta Burak'ı oynatan adamdan daha değerlidir.

Mourinho'nun ilk Chelsea deneyimini hatırlıyormusun ?

Adam 35 m € ya Essien'i aldı.

Dünyanın en iyi ön liberolarından biriydi formdayken o da.

Adamı sağ bek oynattı.

ona niye bişey demiyorsun.

En azından sağ açıkta Umut'u

sol açıkta Burak'ı oynatan adamdan daha değerlidir.

ne anlatiyon be ingiltere defansini chiellini ile gecmeye calisan bir adam iste

Dünya Kupasin'da nasil dizilis ile sahaya cikardi bu takimi ? Ben google de aradim bulamadim, ona göre bizim takimi nasil oynatacak diye kafa yorabiliriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt