Cesare Prandelli KAP'a Bildirildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ilk defa italya dışına çıkıyor karıyerinde şampiyonlugu yok.biz ilklerin takımıyız ama bunlar bize bile fazla.mancini faciasından sonra nasıl gidip düşüşteki italya futbolundan teknik adam alırız çok şaşırdım.kesinlikle Alman gelecek diye ümit ediyordum.Almanda gelmesi gereklıydi bence.ama inşallah prandelli beni yanıltır takımımızı şampiyon yapar.

Mourinho'nun ilk Chelsea deneyimini hatırlıyormusun ?

Adam 35 m € ya Essien'i aldı.

Dünyanın en iyi ön liberolarından biriydi formdayken o da.

Adamı sağ bek oynattı.

ona niye bişey demiyorsun.

En azından sağ açıkta Umut'u

sol açıkta Burak'ı oynatan adamdan daha değerlidir.

adamin orta sahada kaliteli oyunculari vardi yani oraya baska birini koyunca da siritmiyordu ama italyada öyle degildi

hem chielliniyi bitirdi hem arka tarafi bos birakti

al birini vur ötekine manciniye göre bence hicbir artisi yok hatta ligi tanimadigi icin dezavantajli

tam aksine müthiş yönetti 2010 yılında yeni zelanda,slovakya ve paraguay grubunda sonuncu olmuş takımı aldı ve 2012de final oynattı ayrıca birçok yeni isim kazandırdı. Bu kupada ise uruguayı çok iyi kitlerken 10 kişi kaldılar, suarez kırmızı görmedi ve golüde duran toptan yediler yani gayet iyiydi.

Haklısın aslında ama istifa etmesi kötü bir intiba bıraktı herkeste.

Bilmem bi özelliği yok 10 olsun istersen? Ligin o haftalarında antrenör değişiklikleri başlıyor diye diyorum

Ben istemem niye isteyeyim ama ön yargılarınızdan kurtulun destek verelim boş beleş adamlar değil bunlar fb ersunu getirdiğinde bile taraftarı bizim mancini prandelliye göre daha çok destek veriyordu bu isimler büyük isimler mancini tutmadı diye hepsi öyle olacak değil mancini büyük bütçelerin adamı ikisi arasındaki en önemli fark bu

Her transfer olan adama da methiyeler düzmeyi bırakın kardeşim. Sonuçta Galatasaray'a geliyor. DK'da elenmiş piyasası düşüşe geçmşken CL'de direk oynama fırsatı veriyoruz. Biz ona değil, o bize minnettar farkındasınız dimi? Özel hayatında adammış, çok iyi bir insanmış vs. Evet doğrudur da ben özel hayatını napacam? Takım iyi futbol oynadıktan, sonuç aldıktan sonra nerede ne yaptığı beni ilgilendirmiyor. Düşüşe geçen bir antrenörü hiç tanımadığı bir ülkeye getiriyoruz. Eveet öncelikle olarak destek vermek görevimizdir eyvallah sıkıntı yok. Ama önce Lucescu'yu isteyen ardından ille de Alman diye tutturan ama şimdi İtalyan getirip anglosakson muhabbetleri yapan başkan bu transferin en büyük sorumlusudur. Başarıda da, başarısızlıkta da! Prandelli başarısız olursa ÜNAL AYSAL EVİNE!

adamin orta sahada kaliteli oyunculari vardi yani oraya baska birini koyunca da siritmiyordu ama italyada öyle degildi

hem chielliniyi bitirdi hem arka tarafi bos birakti

al birini vur ötekine manciniye göre bence hicbir artisi yok hatta ligi tanimadigi icin dezavantajli

Ama şu durumda inşAllah sen yanılırsın :) . Ama kabul ediyorum balzaretti varken sol bek Chiellini hiç olmadı :)

Chiellini ilk defa sol bek oynamadı.Avrupa şampiyonasındada sol bek oynadı ve finale çıktılar.Öyle boş beleş sallamayın o konuda.

Açık konuşmak gerekirse ben pek beğenmedim... Prandelli çok büyük bir risk. Hani herşeye rağmen Lucescu olurdu, Ramos olurdu, Klinsman olurdu, hatta Hitzfeld olabilirdi...Yani adamın kalitesini belirtmek için elle tutulur hiç bişey yok. Üstelik Mancini gibi futbolcuları değişik pozisyonda oynatmayı deniyen bir hoca. Ayrıca Türkiye'de teknik direktör olmak için fazlası gerekir. Biraz Türk insanının yapısını anlamak gerekir. Yoksa gelen hocaların hemen hemen hepsi Türkiye'ye cukkalamaya geliyor. Eğer ligin başında tökezlemeye başlarsak teknik direktörle birlikte yönetiminde ipi ilk yarı bitmeden çekilir. Umarım böyle bişey olmaz.

Hiddink i istermisiniz çok iş yapmış daha önce ya da Daum un bir sürü şampiyonluğu var hatta aykut ile ersun bile bu ligde şampiyon olmuş Del bosque,rijkaard,toschach,schuster,löw,mancini daha niceleri olamamış kaldı ki Barcelonayı süper geliştirdi denilen Rijkaard bizi küme düşürüyordu şu genellemelerinize hastayım

Öncelikle Mancini'yi gönderip yerine başka bir İtalyan almak neyin kafası

O zaman o açıklamaları ne diye yapıyorsun: yok Alman veya Hollanda ekolü olacak; yok Anglosaxon filan

biz bu adam için mi bekledik bu zamana kadar ???

İtalya'nın elendiği 15 gün oluyor anlaşıp getirseydiniz o zaman

ayrıca bu adamın hangi takımda oynattığı oyunu seyredip ve evet bize bu hoca lazım dediniz

kimse kendini kandırmasın arkadaş yönetim saçma sapan işlere kalkıştı

ve şu anda resmen sıvama modundalar

bu adam gelecekse Mancini'yi neden gönderdik. adam dünyanın en iyi T.D. si olabilir. ama takımı ve ligi tanıyana kadar 1 sezon geçecek. ve bizim bu 4.yılımızda buna tahammül edecek bünyemiz ve psikolojimiz yok. Manciniden nasıl ders almayız. bu nasıl bir düşünce tarzıdır. O kadar çok yanılmayı isterim ki ama nedense mantığım kabul etmiyor. M.Denizli nin gelmesini istemezdim ama keşke Denizli gelseydi :((

bu adam gelecekse Mancini'yi neden gönderdik. adam dünyanın en iyi T.D. si olabilir. ama takımı ve ligi tanıyana kadar 1 sezon geçecek. ve bizim bu 4.yılımızda buna tahammül edecek bünyemiz ve psikolojimiz yok. Manciniden nasıl ders almayız. bu nasıl bir düşünce tarzıdır. O kadar çok yanılmayı isterim ki ama nedense mantığım kabul etmiyor. M.Denizli nin gelmesini istemezdim ama keşke Denizli gelseydi :((

Ligi tanıma masalı anlatıp Denizli'yide istemezdim demişin Tolunay'ı mı istersin Yılmaz Vural'ı mı nasıl vizyon var sizlerde çözemedim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt