Cesare Prandelli KAP'a Bildirildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adam Gelmeden hemen bir kesim Sampiyonlar Ligini almis diger kesimde küme dusmus 4. Yildizi fenere vermis. La bi durun gelsin oynatsin tartisilir

Sent from my iPhone using Tapatalk

fb'nin önümüzdeki sezon takacağı 4. yıldız hayırlı olsun şimdiden! Bu Ünal Aysal denen Mancini'den gerekli dersleri çıkaramamış anlaşılan, yeni bir İtalyan daha sardı başımıza! Üstelik getirdiği adam İtalya gibi bir dünya devini 2014 dünya kupasında gruplardan dahi çıkarmayı becerememiş bir adam! Sabahtan beri Ünal Aysal'a küfür etmekten çenem yoruldu ama buraya yazıp boşuna ceza yemeyelim! Sezon sonunu göremeden Prandelli'yi de alıp defolup gideceksin Ünal Aysal rahat ol sen....

belki haklı olabilirsin ama bir de şöyle durum var Capello İngiltere milli takımın da ne yaptı? Capello'dan öte hoca yoktur , hocaların hocasıdır en büyük sıkıntısı bağ kuramıyor 2 yıl çalıştırıp sıkıldım diyerek ayırılabiliyor senin söylemine göre Capello'da başarısız gerçi durumlar aynı değil

fb'nin önümüzdeki sezon takacağı 4. yıldız hayırlı olsun şimdiden! Bu Ünal Aysal denen Mancini'den gerekli dersleri çıkaramamış anlaşılan, yeni bir İtalyan daha sardı başımıza! Üstelik getirdiği adam İtalya gibi bir dünya devini 2014 dünya kupasında gruplardan dahi çıkarmayı becerememiş bir adam! Sabahtan beri Ünal Aysal'a küfür etmekten çenem yoruldu ama buraya yazıp boşuna ceza yemeyelim! Sezon sonunu göremeden Prandelli'yi de alıp defolup gideceksin Ünal Aysal rahat ol sen....

Teknik Direktör olarak kimin gelmesini isterdin?

2012'de finale taşıyan adam 2014 dünya kupasında ne yaptı söyle bakalım? Gruplardan çıkarmayı geçtim top mu oynattı İtalya'ya? Ya da İtalya dışında ne yapmış bakalım bu adam söylesene bi?

Atalanta, parma, Fiorentina'ya bak. Italyanın başarısız olmasının sebebi takım içindeki gruplaşma olmuştur. Balotelli sonra özür diledi hatta. Turnuvada Kolombiya dışında futbol oynayan yok zaten. Godinin o kafa golü olmasa rüyanda görürdün bu adamı anca.

banlanacaksam banlanayım yeter sövecem artık Mourinho mu gelecekti lan takımın başına hepsi futbol dahiside prandelliyi eleştiriyor çapınız nede başkana küfür ediyorsunuz sallıyorsunuz kim gelseydi takıma. Utanç verici şuna bak prandelliyi bilmeden atıp tutuyorlar adama cahil millet işte

banlanacaksam banlanayım yeter sövecem artık Mourinho mu gelecekti lan takımın başına hepsi futbol dahiside prandelliyi eleştiriyor çapınız nede başkana küfür ediyorsunuz sallıyorsunuz kim gelseydi takıma. Utanç verici şuna bak prandelliyi bilmeden atıp tutuyorlar adama cahil millet işte

haklısın ama haksızsın başkanın hatası da yerini korumak için mancini'yi yolladı taraftarın ağızına bakıp ben buradan eleştiririm arkadaş ha prandelli kötümü değil tabi :D

Yahu Mancini gönderildi gitti. Yerine biri bakılırken tamamen şansa Prandelli çıktı. Yoksa bence hiç düşünülmüyordu. Sonuçta adam İtalya milli takımındaydı.

Elenmeseydi Moyes,Denizli falan biri gelecekti belkide. Bir nevi fırsat olmuş olabilir. Umarım hayırlısı olur. Bize her türlü desteklemek düşer.

Çok da güzel kızı varmış hocamızın.Maşallah.

2 ay sonra döve döve köyüne geri yollariz bunu

Ligi tanıma masalı anlatıp Denizli'yide istemezdim demişin Tolunay'ı mı istersin Yılmaz Vural'ı mı nasıl vizyon var sizlerde çözemedim

Sende nasıl varsa bende de o var. Baskanin her yaptığına o super diyen koyun değilim en azından. Eminim bu adamın ismini ilk defa duymussundur. Ismi geçiyor diye denizli dedim. Açıkçası Turkiyede senol gunes ve fatih terim dışında kimseyi istemem. Sorun o bu degil. Sorun son senelerde yerde surunen italya futbolu nundan ne oldugu belli olmayan adamin ve ulke dışına hic çıkmamış birinin Galatasaray'ın 4. Yildizi takmaya en yakin senesinde getirmesi. Bizim takım deneme Tahtası degil. O italyan olmadı bu italyan olsun bu ne ya. Madem oyle Mancini kalsaydı ceyhunu yeni çözmüş tü adam. Neyse simdi de sabriyi forvet arkası falan oynatan gelir ne dersin ? Vizyonun senin genis sonuçta ;)

Sende nasıl varsa bende de o var. Baskanin her yaptığına o super diyen koyun değilim en azından. Eminim bu adamın ismini ilk defa duymussundur. Ismi geçiyor diye denizli dedim. Açıkçası Turkiyede senol gunes ve fatih terim dışında kimseyi istemem. Sorun o bu degil. Sorun son senelerde yerde surunen italya futbolu nundan ne oldugu belli olmayan adamin ve ulke dışına hic çıkmamış birinin Galatasaray'ın 4. Yildizi takmaya en yakin senesinde getirmesi. Bizim takım deneme Tahtası degil. O italyan olmadı bu italyan olsun bu ne ya. Madem oyle Mancini kalsaydı ceyhunu yeni çözmüş tü adam. Neyse simdi de sabriyi forvet arkası falan oynatan gelir ne dersin ? Vizyonun senin genis sonuçta ;)

Mancini geldiği günden gittiği güne kadar her gün eleştirdim koyun olan sen olmalısın herkesi kendin gibi görüyorsun.Ayrıca mancini olmadı demekki italyan olmaz ne diye başka italyan getirdin gibi sığ mantıklı adamla konuşacak değilim kendine iyi bak.

hayırlısı olsun tekrardan...basarılı olur mancını ıle gram alakası yok bu adamın

En iyi kadro Almanya'da desen katılırım da açık ara en iyi orta saha asla Almanya'da değil. Hatta Almanya 3. sırada bile gelebilir.

Kimmiş o Almanya nın önünde olanlar. Ispanya ve ? Ispanya altın jenerasyonun meyvelerini yedi. O altın jenerasyon da artık yavas yavas emekli olacak.

Almanlari hic ama hic sevmem, ama şu an dünyadaki en iyi orta saha onların elinde. Kimi koysan ilk 11e sırıtmıyor. Almanların orta sahasını tek geçerim.

I am the one who knocks!

Büyük ihtimal 4-2-3-1 oynatacak. Güncel kadromuz şu şekilde...

----------------------------- Muslera -------------------------------

Transfer --------- Semih ------------- Transfer -------- Telles

------------------- Melo --------------- Selçuk --------------------

------- Olcan ------------ Sneijder -------------- Bruma --------

----------------------------- Burak ------------------------------------

Çok kötü değil gibi.. Sağ bekte Veysel'in performansı artar mı bilmiyorum, yine de yerli bir oyuncu çok iyi olur. Hiç değilse Veysel ile rekabet eder.

Bana kalırsa bir stoper şart; yabancı sayısı bu kadro ile 5 olduğu için yerli lazım. Ömer Toprak'tan başka çare yok gibi, almamız zor gibi ama..

Bu kadroda Bruma'dan şüphem var, eğer toparlanabilir ve potansiyeline ulaşırsa muhteşem olur.

Kimmiş o Almanya nın önünde olanlar. Ispanya ve ? Ispanya altın jenerasyonun meyvelerini yedi. O altın jenerasyon da artık yavas yavas emekli olacak.

Almanlari hic ama hic sevmem, ama şu an dünyadaki en iyi orta saha onların elinde. Kimi koysan ilk 11e sırıtmıyor. Almanların orta sahasını tek geçerim.

I am the one who knocks!

İspanya ve İtalya. Tabi bu dediklerim isim olarak geçerli. Yoksa takım oyunu dediğin zaman işler değişir. Senin bahsettiğin de takım oyunu zaten. Almanya makine gibi takım. O takıma Sabri'yi koysan vay be bu adam neymiş böyle dersin.

Almanya'nın ve yıllardır İspanya'nın böyle güçlü olmalarının sebebi de milli takım iskeletini 2-3 takımdan kurmaları. İtalya için bu dediğim geçerli değil, oyuncular dağınık halde. İspanya desen zaten doygunluğa erişti. Ama dediğim gibi isim isim baktığın zaman İtalya bence dünyanın en iyi orta saha hattına sahip.

ben umutluyum başarılı olacaktır. en büyük şansıda geçen sene ortalığı karıştıran yerlilerin maaşlarının yükseltilmesi oldu, bu sene bahaneri yok çatır çatır oynayacaklardır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt